Tesettüre girmek çok zor geliyor?

Herkese merhabalar. Ben lise öğrencisiyim.18 yaşımdayım. Ve birkaç gün önce dinimizin emrettiği herseyi yerine getirmeye başladım. Youtube da rastladığım birkaç video sayesinde şükürler olsun ki bir Müslümanın yapması gereken farzları yerine getirmeye çalışıyordum. Yavaş yavaş gelişme gosterirken ve çoğu görevimi yerine getirirken (namaz kılmak, oruç tutmak gibi) geçenlerde tesettür konusuna denk geldim. Ve peygamber efendimizin tesettürsüz bir kadının cennete girmeyi bırak cennetin kokusunu bile duyamayacaklarini söylemiş olduğunu öğrendim. Ve günlerdir üzüntümden ve düşünmekten kahroldum. Sürekli aklımda onun vicdan azabı ve ağırlığı var. Ama ne düşünürsem düşüneyim tesettüre girme fikri beni boğuyor. Çünkü okulum bitmeden kapanmak istemiyorum. Okulum bitsin öyle kapanirim diyorum. Sizce biraz bekleyip sonra kapansam bu günahı telafi edemez miyim yoksa yaptığım ibadetlerin hepsi boşuna mi gider lütfen cevap yazın artık dayanamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ben kapanmayi gerçekten istemiyorum. Ama çok kötü azaplar var diyorlar. Acaba namazın sevabı tesettür un gunahini örter mi
Tesettüre girmek çok zor geliyor?