Geçtiğimiz gece bir derginin partisine giderken kameralara yakalanan Kendall Jenner'ın yeni dişleri herkesi şaşkına çevirdi. Ülkemizde daha çok statü sembolü olarak kullanılan dişler, yaklaşık dört yıl önce dünyaca ünlü starları da sarmıştı. Bu akıma şimdi de podyumların aranılan ismi Kendall Jenner da katıldı. Fakat Kendall’ın diğer isimlerden tek farkı, o, kaplama ya da diş teli taktırmadı. Muhtemelen sol üst iki dişini çektirerek, yerine altın diş taktırdı. İlk kez, Londra’da Love Dergisi’nin düzenlediği partide kameralara yansıyan görüntüsüyle bir anda ilgi odağı olan Jenner, ağzındaki dişleri göstermek için de ekstra bir çaba sarfetti.
Umarım Kendall yeni bir akım başlatmıyordur. Zira ona baktığımızda altın dişten çok çürümüş gibi görünen iki diş görüyoruz!
Kuzu artık kafayı yediler ya, en son anneannemin arka dişinde gördüm bunu, saçma sapan işler, hayatta yaptırmam altını koluma takmazken dişime hiç takmam, eskiden mecburlarmış diş konusu gelişmemiş, ama şimdi öyle mi değil, görgüsüzlük bu başka bişey değil
Ben kaplama diye dusunuyorum ya. Moda haftasinda hic yoktu altin disi. Veya zaten bir model olarak boyle degisiklik yapamaz sanirim. Ben begendim o ayri
En İyi Cevaplar