Hangisine daha çok önem veriyorsunuz, karakter mi, güzellik mi?
Güzellik
Karakter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim yanıtım çok açık: Çekicilik önemlidir. Bu hem fiziksel hem de karakter ve kişilik ile ilgili bir bütündür. İkisini de birbirinden ayıramazsın. Zira vadaaa reklamındaki yaratığa benzeyen ama çok karakterli bir sevgilim olsun istemezdim. fiziğiyle, sesiyle, omzuma dokunuşuyla, gülümseyişiyle herşeyiyle bir bütündür kişiliği. Onu o olduğu içi seversin zaten sadece kişilik ya da sadece fizik değil, hepsinin güzel bir birlikteliği senin karşında duruyor diye sana çekici gelir. Evet biz buna çekicilik önemlidir diyoruz. Allam yine en güzel yanıtı ben verdim:))
Valla ben biriyle sevgili olacaksam onu önce fiziksel olarak beğenmem lazım. beğenmediğim biriyle ilişkiye girmeyi istemem. karakter konusu ilerleyen zamanla daha da bir önem kazanıyor ama benim için tek başına ilişkiye girmeye yeterli değil
dürüst bir cevap teşekkürler
Güzelliğe daha çok önem veriyorum.
Karaktersiz insan, isterse Kainat Güzeli seçilmiş olsun, çirkindir zaten.
çok yakışıklı dersin hoşlanmaya başlarsın takibe alırsın konuşur hevesin kaçar. kesinlikle karakter.)
Cevap
14Cevap
Güzel olan herşey iyi olmayabilir fakat iyi olan herşey güzeldir mesele iyi olabilmek.
karekteri sağlam olan kişiler her zaman daha yer edicidir benim hayatımda güzellik kalıcı bi durum değil en basiti en güzel kız bile sabahın 6 sında godzilla gibi olur erkekte aynı tabi...!
Kadın önce tanır sonra sever. Erkek önce beğenir sonra sever. Erkek doğası gereği öncelikle kadının güzelliğine kapılarak ona yakınlaşır, cazibe yani güzellik işi başlatır ama sürmesi için tek başına yeterli değildir. Kadının ise önce erkeği tanıması ona güvenmesi gerekir ancak bundan sonra sevgi gelişir kadında.
Kesinlikle karakter .. Dünya çirkini olsun karakterli olsun. Dünya güzeli olmuş karaktersiz yalancının teki olmuş ne fayda.
güzelliği elinde olmadan kaybetme şansın yüksek. Allah kimseye kaza bela hastalık vermesin. Önemli olan karakter ve sevgidir bence.
ilk izlenim olarak güzellik tabi ki. ama ilerleyen zamanlarda karakter daha ağır basar sanki.
"Karakterli bir kızın güzelliğine" desem çok mu politik konuşmuş olurum ;)
karakteri düzgün olsun. çok güzel meme, popo ve yüz yapan tanıdığım estetisyenler var. kaldı ki, çok da memeci değilimdir: i love tahta <3
mükemmel bi karakterde olsa tip olmayınca ısınamıyorum ben
Şüphesiz güzellik önemsiz diyemeyiz ama karaktersiz bir güzeli de ne yaparsın ki?
once guzellik dogru ama harakteri olmayan guzeli ne yapayim yaaa
ikisi bir arada bulunmuyor gibi bir iddianız mı var? :))
herkes karakter der ama öncelikle fiziksel özelliğe bakarlar
ikisinden de olsun, ortaya karışık ;)
unutmadım seni.)
Benim icin ikiside onemsiz Zekaya bakıyorum. ..
karakter ama çirkinde olmasın yanii :D
Karakter önemli :)
Karakter
Karakter...
Karakter .
Gizlenmeseydin de seni bu cevabın için kınamazdık :/
Karakter!
Karakter önemli
Karakter önemli.
Güzellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar