Bakımlı ve esteik bir el! Tırnakların fazla uzun. Tırnak yapısı başarılı yani şık göründüğünden uzun tırnak yakışacaktır ancak uç bölümündeki uzun tırnağın 3te 1'ini kısaltmalısın. Tırnak diplerin yani etler göze batmıyır. Beğendim. Siyah özellikle mat sşyah ile şık duracağına eminim!
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
😁 bu kadar detaylı bir yorum yaptığınız için teşekkürler 😊
Bakımlı olduğunuz ve bir ele keyifle bakmamı sağladığınız için ben teşeekkür ederim. Dediğim gibi kısaltmanın daha hoş olacağı düşüncesindeyim. Serçe parmağının tırnağın kenarı yani biçimi diğerlerine benzemiyor. Köşelerden törpü yardımıyla düzeltebilirsin. İyi geceler
Tırnakları Boyle Olan Kızlar Genelde Zengın Olur Baba Ögretmen Muhendıs Mımar Anne Kesın Ögretmen ya da Yonetıcı Olur Aıleye Aylık Gıren Para 5000-6000 Tespıt
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
hahah yoo tam tersi 😀 ya ben bir kere kuafore bile gitmedim yaptırmaya kendi tırnak yapım sadece oje surerim orta halli de bir ailem var
tırnaklarımin uzunluk dışında ne sorunu var acaba ben kuaföre daha bir kere gitmedim ve tırnak ypim bu ince ve uzun sariliga gelince bu fotoda nasıl çıkmış bilmiyorum ama geçen sarı oje sürdüm bunun etkisi olabilir onun dışında ben bakımsızlık goremiyorum ki limonda sürerim ayrıca. bilgim var yani hani normalde hep güzel şeyler derler surda deneme amaçlı sordum ki iki üç kere sordum mukemmelde olsa millet kotulemeyw çalışıyor ve cok abartıyor onu gördüm 😀
Kuaföre gitmediğine göre manikürünü kendin yapıyorsun sanırım ama düzgün yapamıyorsun anlaşılan, bundan bahsediyorum. Tırnakların birbiriyle şekil olarak da boy olarak da orantılı değil, sürdüğün oje de transparan bir görüntü katmış, bunları kastediyorum.
Tırnaklarının boyları hepsi birbirinden farklı kısalı uzunlu, ojen dagınık, tırnaklarının ucu sarı karbonat ve limonla temizleyip beyazlatman gerekiyor, ve uçlar ince olmalı üstünü törpüle ki uçlar zarif dursun 😉😉😉
hayır niye bu kadar kiskandi sen onu anlamadım 😂😂 bu kadar yorma yorum yaparken begendim begenmedim dersin evet ama yok benimkiler daha iyi yok şöyle daha iyi olsun kıskançlık huyym yoktur ama boş konuşuyorsun be😂😂
bak farkindaysan sen yorum da ilk benim ki kadar olamasa da dedin eminim seninkiler de guzeldr ben sana daha iyisin de daha güzel sekiller tamam diyorum zaten bu yarışa sokmaya niye meraklı kızlar onu anlamadım. bazilari resmen karalamaya uğraşıyor çok boş insanlar var.
igrenc tirnak uzatmayi hic sevmem uzun tirnakli birinin hic bir yemeginide yemem... iykk :) tirnak la bu ne kadar bakim ypsanda uzun olunca neyse sustum midem bulandi...
1
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
canım ben yemek yapmıyorum zaten. bence de sus sen boş konuşuyorsun
sen tirnak atarken bos degilde b3n konusuncami bos canim 😊 illa olumlu yorumami aciksin hayat senin bildigin gbi laylay lom. degil cici kiz olumsuz elestrilerede acik ol bence :)
bilerek kotulemeye çalışanlara ve olumlu düşünse de kıskançlıkla yapanlara lafim üstüne alınma açık olmasam burada sorup da denemem insanları bazılarının ne amacta olduğu anlayabiliyorum merak etme
:) bilerek kotulemeye neden calisayim bu bir ekstra tirnak olayinin neyi kiskanilir bu iki :) saglik. acisindan cidden saglikli degil mide meselesi gorusumu bildirdim sana :))) herhangi bir amacim yok prim yapcagim.3n son kisisin ki ona bile ihtiyacim yok evliyim bisi arayisi icinde degilim.. hani bazi tipler vardir baskalarini elsetrerek kendilwrine dikkat ceksin ister ama yok ben o yaslari coktan gectim.. yani ne amacla dedgimi anlayamamissin :)
cidden oyle akrabam. arkadasim kim. olursa olsun yemiyrum yemegini.. tepkim sana tuhaf gelebikir ama bole bisi mesela bende oje suren bakimli bir insanimdir ama tirnak uzTmam falan az bile uzasa yemek yaoarken keserim aninda :)
Asiri uzun oldugu icin itici bir goruntu veriyo. Biraz kisaltman tavsiyemdir. Ayrica tirnaklarin güzel siyah yerine french uygularsan daha seksi durucandan %100 eminim
Tamam iste bu haliyle bakimsiz duruyo.. üstunde biraz oyna yani tirnak diplerini biraz geri ittir. Dedigim gibi limon beyazlatiyor ve altlarina beyaz uygula dha fresh bir hava vericektir Ama. moralini bozma tirnaklarin saglikli sert gozukuyo. Bu derece kirilmadan nasil uzattin
yıllardır uzatıyorum yapısından midir bilmiyorum kırilmiyor. limon uyguladim birkaç kere zaten normalde koyu suruyorum genelde ve aceleyle surmustum ojeyi ojenin rengi de bir garip çıkmış normalde sarı durmuyor yani
Bak oda olabilir. Ama toplumumuzda pek tirnak. uzatamayiz genelleme yaparsak. Uzun. tirnaklara imreniriz bende buna dahil. Bu kadar guzel tirnaklarin varken sari siyah renklerle guzelligi bozma. O renkler cok nadir dikkat ceker ama beyaz french genc yasli her kesim wowww dedirdir anlatabildim mi. Yaparsan ya da yaptirirsan bana foto atsana valla merak ettim
atarim😀 yapısı o yönden iyi gercekten hani torpu bile uygulamam kendi hali böyle. kisaltmayi da sevmiyorum. koyu çok sürdüm de artık dediğin gibi surmemeye calisacagim. takma sanıyorlardı tirnagimi kendi tirnagim olduguna inandiramiyordum. burda bilerek sordum ve cidden insanlar çok güzel dahi olsa bir sey bulur ve elestrr bilerek kotulemeyw çalışanlar var onları anlayamıyorum yok iğrenç falan çok boşlar ya 😀
ya ne alaka ya boş yorum yapmayın. bulent ersoyun takma ve bir metre tırnağıyla bir mi tutuyorsun ne arkadasarim var bundan daha uzun kullanıyor ki böyle uzatmak için uğraşıyor. herkesin zevki farklı ama boş yorum yapmayin sacmaliyorsun
pek kirilmiyor. ve de kısa kullanmıyorum alismisim uzun tırnağa birçok arkadaşım da uzatmaya çalışıyor yani benim gunluk hayatında sorun teşkil etmiyor
tırnak yapım uzun ya biraz da ondan öyle duruyor ya takma gibi mu sence. bazi geriler takma değil dediğim halde takma diyio duruyor böyle mi olur takma tırnak
En İyi Cevaplar