Güzellik & Bakım 2 ay Sizce tırnaklarım nasıl olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Çok içime sindi Sizce tırnaklarım nasıl olmuş? Cevapla 24 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. Ojenin rengi kötü yakışmamış iki renk daha nötr renk üzerine uygula bu çok pembemsi duruyo. Onun dışında uygulaman güzel olmuş beceriklisin🤩 0 0 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Renk güzel fakat işaret parmağında ki desen ve gold detayı çok göze batmış 0 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Ben hiç beğenmedim kare yerine keşke badem tırnak yaptırsaydın o daha zarif ve hoş duruyor. 0 0 Yorumla
tarlabaşıperisi Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 98% 2 ay Nail art çok kötü şeklini de badem kullanmalısın 0 0 Yorumla
Edameda06Fenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yüzük parmağı hariç güzel 2 0 Yorumla
Aafro-dit Takip Et Xper 5 Yaş: 18 2 ay Biraz bulanik duruyor sanki 🙂 desenli olanlar fakat kirmizilar iyi bilemedim. 0 0 Yorumla
EventBoy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 75% 2 ay Onu nasıl yaptın öyle ya. Çok güzel olmuş :) 0 0 Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 2 ay Fikir güzel ama şu sarı sim hoşuma gitmedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Tırnaklarını nasıl uzatıyorsun benimki kırılıyor? 0 1 Yorumla Soran 2 ay Kalıcı oje tırnakları daha da güçlendiriyor Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 18 , eic 97% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. güzel olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ojenin rengi kötü yakışmamış iki renk daha nötr renk üzerine uygula bu çok pembemsi duruyo. Onun dışında uygulaman güzel olmuş beceriklisin🤩
Renk güzel fakat işaret parmağında ki desen ve gold detayı çok göze batmış
Ben hiç beğenmedim kare yerine keşke badem tırnak yaptırsaydın o daha zarif ve hoş duruyor.
Nail art çok kötü şeklini de badem kullanmalısın
Yüzük parmağı hariç güzel
Bence gayet güzel. Yalnız o tırnaklar sırtı parçalar.
Biraz bulanik duruyor sanki 🙂 desenli olanlar fakat kirmizilar iyi bilemedim.
Çok sık ve güzel olmuş
Onu nasıl yaptın öyle ya. Çok güzel olmuş :)
Fikir güzel ama şu sarı sim hoşuma gitmedi
Renk güzel tasarım saçma
Tırnaklarını nasıl uzatıyorsun benimki kırılıyor?
Kalıcı oje tırnakları daha da güçlendiriyor
Gusammı
Güzel yapmışsın
Baya iyi
Beğenemedim ya
güzel olmuş
İyi olmuş
Porfect
Kötü