Dün deldirdim. Bişey yoktu. İçine sakladım bir süre çıkardıktan sonra gözüme yamuk gelmeye başladı. Sanki sağ taraf geriden sol biraz daha önden delinmiş gibi. Yamukmu?

Bu ne Allah aşkına. Doğal güzelliğinizi bozmak için elinizden geleni yapıyorsunuz
doğal güzelliği felan bozmak değil bu. Eğer istemessem çıkarırım ve yine aynı şekilde hiç bir yerimde bir değişiklik olmadan devam edebilirim. Estetik felan yapmadım. Çıkarınca delik kapanacak ki zaten gözükmüyor.
Burun şekline alakalı o gayet güzel delinmiş sknti yok yani
Delindikten sonra sorun yarattı mı? Septum bir dönem bende düşündüm de..
hayır. çok az acıyo zaten. uyuşturucu sprey felan sıkıyorlar. ama yanında biri olsun elini felan sıkarsın iyi stres attırıyor el sıkmak sdfsfs. heves atmak için en iyi piercing diyebilirim çıkardıktan sonra bir kaç güne kapanıyor delikte zaten gözükmüyor. burun kenarındada var benim delik bunları dönüşümlü olarak takcağımdan evde hızmamıda takıyorum delik kapanmasın diye. bide kulakta kıkırdak var sormak istediğin bişey varsa sor
Benimde bir kaç yerimde var aslında piercing fakat septum deldirmedim hiç acısı falan nasıl oluyor merak ettim.
acısı az dedeiğim gibi sadece ani bir etkiyle gözlerin dolabilir o kadar taktıktan sonra hiç acımıyor fakat üzerinden bir kaç saat geçtikten sonra dokununca biraz zonkluyor dayanamayacak kadar değil zaten çok az acısı. benim şu an biraz şiş buda doğal bir durum geçiyor 2 güne. kremlerini kullanınca felna
Hangi kremleri kullanıyorsun acaba?
bepanthen plus - sarı merhem-batikon
zaten söylüyorlar sana söylemezlerse sor
olabilir ama çok dikkat etmeden göze çarpmıyor bile.
Cevap
15Cevap
degil septunlar ilk bas oyle oluyor yara iyilrsince duzelir bir ay falan bekle. benimkide oyleydi
birim küçük sanayiide rıfat usta var, git ona o halleder..😛😛😀😀
https://i.hizliresim.com/g2B5j5.jpg
bu dağa düzgün.
Ya onu oraya niye takıyonuz, kıza şaka yapam diye burnunun ucunu sıksam sıkmam 😊
Bu en güzel vajinaya yakışıyor bence. Yüzde kötü duruyor.
Merhaba bende bugün deldirdim ve yamuk duruyo düzeldi mi acaba zamanla
Hayir güzel burnunda güzelmiş yakismis
Piercing normal de ruj yamuk
tutup çeksem onu naparsin
evet deliği yamuk delmişler.
yo güzel duruyor =P
Yamuk mu bilmem de iğrenç. 😤
Geçmiş olsun hastami oldun
Sen soylemesen farketmezdim göze carpmiyo
yamuk
Ay içim tohaf oldu
Sorun yok bence