igne fobim var bundan 5 sene once korkumu yenip septum deldirmistim ama bakamamistim kotu olmustu kullanmadigim icin de kapandi deligi ve artik ne piercing ne de dovme yaptirabilecegimi sanmiyorum ama cok seviyorum belki helix ile bir ara baslayabilirim ama gobek de cok tatli duruyor
korkum cok oldugu icin sogutucu spreyle ve uyusturucu pomatlarla kismen uyusturulmustu ama psikolojik olarak aci hissetmistim yine de. 3 hafta boyunca cikarmamam ve gunde en az 2 kere verilen antibiyotikli kremi surmem gerekiyordu ama ben 3 gun sonra okulla ilgili sorun yasadigim icin (piercingimi cikarmam gerektigi bunun yasak oldugu cikarmazsam derslere alinmayacagim soylenmisti zorla cikarttim) tak cikar tak cikar yaptim biraz. acisi oldugu icin burnumun icine dogru tepemiyordum da mecbur bir sure sonra takmamaya basladim. ufak sislik ve kizariklik 1 hafta sonra gecti dogrusunu soylemek gerekirse cok zorlanmadim ama iste korktum bir kere senin benden daha guclu olduguna eminim bence yapabilirsinnn
Hayır yok. Ama geçen hafta annemin tepkisini merak ettiğim için, ona göbek piercingimi yaptıracağımı söyledi. Tepkisi aynen şuydu: yaptırmak istiyorsan, yaptır kızım
Acı eşiği yüksek biri olarak acıdı diyemem. Hafif bir sızlama hissettim Aşırı hassas bir cildim olduğu için göbek 4 ay, upper lobe ise 7 ay boyunca iyileşmedi. Cildin aşırı hassas değil ve hijyenine dikkat eden biriysen sorun yaşayacağını sanmam. Dikkat etmen gerekenler basit temiz tutacaksın, üstüne yatmayacaksın, deldirdiğin yerde delen kişinin verdiği her tavsiyeye uyacaksın. Göbek ilk 1-2 hafta oturup kalkarken, uyurken vs... Can yakabilir.