Kardesim lise 3 ogrencisi boyu kisa o yuzden bu tarz bir ayakkabi giymek istiyor bunun sadesi mesela 8 cm sizce kotumu olur 5 cm olani nasil olur? Giyen bazi arkadaslari varmis
Bizim okulda da giyiyorlar komik oluyor söyle kardeşine yani biz oraya podyuma çıkmak için gelmiyoruz amaç okumak adam olmak. Bizim sınıfta da var kompleksli bir kız abartısız 10 cm var giydiği ayakkabının topuğunu geçenlerde Izmir'e kar yağdı yine giymiş gelmiş onları kaydı düştü çanak kırılıyordu yürüyemeyince ayakkabılarını çıkartmak zorunda kaldı hem rezil oldu hemde kızla ayakkabılarını çıkarttıktan sonra bir daha ne göz göze gelebildik gerçek boy farkından nede yürürken yanımızdan geçtiğini farkedebildik düz spor ya da sağlam bir bot alsın daha iyi olur.
Bence giymemeli. Lise 3'e giden birinin henüz iskelet sistemi gelişimini tamamlamış değildir. Topuklu giyerse duruşu bozulur, ayaklarda içe doğru basma kalıcı hale gelir. Boyunun uzayacağı varsa da uzamaz. Zaten yetişkin kadınlar da kendilerine bu işkenceyi neden yapıyor, anlamıyorum.
Lise de giyilmesini uygun gormuyorum. O yastaki kizlarin kendilerini kadinsi gostermeye calismasi cok absürt geliyor. Kisa olsun ne olacak. Kendisiyle barisik olmayi ogrensin.
afedersin mesaj atamadım snaa bugün ks nin en güzel kızları ve en yakısıklı erkelerini bence yapacagım seni ekleyebilir miyim erkeleri tamamladım kızlar kaldı da?
En İyi Cevaplar