Moda & Stil Lisede ayakkabı çıkarmak kötü birşeymi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bugün ayakkabının içi taş olunca çıkardık derste biraz aykkabısız oturdum hatta ayıp olmuşmudur çorapta yoktu çünkü Güncellemeler+1 yıl Güncelll Lisede ayakkabı çıkarmak kötü birşeymi? Cevapla Lise Soruları Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şahsen benim için kavga sebebi olurdu. Tabi uyarımı dikkate almazsan. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedenki Yorumla Homelanderr +1 yıl Hem iğrenç hem saygısızca, kimse senin pis ayağına tahammül etmek zorunda değil, bu kadar rahatlık fazla. Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Olmaz koku yoksa sorun yok ama fetişlerini tetiklemişsindir 0 0 Yorumla
Abdjkdnnd Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl 😅😅😅 olabilir ama bende yapıştım öyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla
Leyla1920 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çorap yoksa boş ver bir şey olmaz 0 6 Yorumla Soran +1 yıl He çorap olsa ne olurduki Yorumla Leyla1920 +1 yıl Kokardı kilotlu çorap Yorumla Leyla1920 +1 yıl Ayakların Yorumla Soran +1 yıl Külotlu çorap değil direk normal çorap yoktu Yorumla Leyla1920 +1 yıl Anladım olsaydı kokardı Yorumla Soran +1 yıl He ama ayıp olmuşmudur yani Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yok yaw ne olacak ki. Kaça gidiyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 12 ye gidiyorum ama yaşım 18 den büyük Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bişey olmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl He iyi Yorumla Tendenönceruh +1 yıl 🙂🙂 Yorumla
olgunlukmu Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Çorbanın kokusuna bağlı 0 64 Yorumla Soran +1 yıl Çorba derken Yorumla olgunlukmu +1 yıl Çorap olacaktı Yorumla Soran +1 yıl Çorap giymeniştimki işte Yorumla olgunlukmu +1 yıl Yalın ayak sıkıntı çıkarmaz bence Yorumla Soran +1 yıl E tamamda çıkarmak ayıp olmuşmu Yorumla olgunlukmu +1 yıl Olmamıştır. Çorapsız olduğu için Yorumla Soran +1 yıl Sorun koku değil ayıpmı ayakkabı çıkarmak heleki çorap yokken Yorumla olgunlukmu +1 yıl Yine diyorum çorapsız ayak güzel bir görüntü Yorumla Soran +1 yıl Güzelde herkes güzel karşılamıyprki Yorumla olgunlukmu +1 yıl Erkek olsaydın hoş olmazdı Yorumla Soran +1 yıl Ne alakaki Yorumla olgunlukmu +1 yıl Çok alaka. Kız ayağı ile erkek ayağı aynı mı Yorumla Soran +1 yıl Ne fark varki Yorumla olgunlukmu +1 yıl Estetik farklılık Yorumla Soran +1 yıl Kadın ayağını güzel yapan neyki Yorumla olgunlukmu +1 yıl Küçük ve kılsız olması. Ayrıca kadın ayağı olması Yorumla Soran +1 yıl He olabilir zaten bu sene mezuniyet var daha çok görecekler Yorumla olgunlukmu +1 yıl Üşümüyor mu ayağın Yorumla Soran +1 yıl Niye üşüsünki ayakkabı oluyor Yorumla olgunlukmu +1 yıl Çok görecekler dedin ya çıplak ayağını Yorumla Soran +1 yıl E baloda topuklu giyiyoruz sonuçta ayağınızı görcekler yani Yorumla olgunlukmu +1 yıl Bir gün sadece. Çok değil Yorumla Soran +1 yıl Evette yazın zaten açık ayakkabı giyiyorum Yorumla olgunlukmu +1 yıl Çıkardığın ayakkabı Spor mu Yorumla Soran +1 yıl Evet adidas siyah Yorumla olgunlukmu +1 yıl Çorapsız nasıl giriyorsun Yorumla Soran +1 yıl E normal giyiyorum Yorumla olgunlukmu +1 yıl Terletmiyor mu Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla olgunlukmu +1 yıl Fazla terleyen biri değilsin o zaman Yorumla Soran +1 yıl Çorap daha çok terletiyor Yorumla olgunlukmu +1 yıl Hiç denemedim çorapsız spor ayakkabı Yorumla Soran +1 yıl Çok rahat oluyor Yorumla olgunlukmu +1 yıl İlginç. Hiç düşünmedim Yorumla Soran +1 yıl Evet çorap giyince başka ayağı emanet almışım gibi oluyor Yorumla olgunlukmu +1 yıl Penye çorap giyiyor musun yoksa İnce mi Yorumla Soran +1 yıl Penye ne Yorumla olgunlukmu +1 yıl Pamuk çorap. Normal çorap yani Yorumla Soran +1 yıl He giydiğim zaman nadiren giyerim zaten beyaz uzun çorap giyiyorum Yorumla olgunlukmu +1 yıl Okul çorabı mı Yorumla Soran +1 yıl Yok ya normal çorap işte ama onu ancak karlı havada falan giyerim yoksa çorap giymem ben Yorumla olgunlukmu +1 yıl İyiymiş. Gençlik ateşi mi diyelim Yorumla Soran +1 yıl Niyekü Yorumla olgunlukmu +1 yıl Şu an çorap giymesem ayağım üşür Yorumla Soran +1 yıl He bilmiyomki ortaokuldan beri giymem çorap Yorumla olgunlukmu +1 yıl Kesinlikle gençlik. Kaç numara giyiniyorsun Yorumla Soran +1 yıl 37 Yorumla olgunlukmu +1 yıl Ne kadar küçük ya Yorumla Soran +1 yıl Normal bence Yorumla olgunlukmu +1 yıl Kızlar için normal sanırım. Bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Evet boyumda 168 Yorumla olgunlukmu +1 yıl Minyon değilsin Yorumla Soran +1 yıl Evet boyum iyi Yorumla olgunlukmu +1 yıl Güzel miş. Özgüven iyi desene Yorumla Soran +1 yıl He Yorumla olgunlukmu +1 yıl He 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ama boyuma göre küçük gibi ayağım herkes onu diyor Yorumla olgunlukmu +1 yıl 37 bana da küçük geldi Yorumla Soran +1 yıl Sonuçta boyum uzun mescitte üzerimizi değişirken demiilerdi ayağın çok küçük diye Yorumla olgunlukmu +1 yıl Tesettürlü müsün sen Yorumla Soran +1 yıl Yoo değilim Yorumla olgunlukmu +1 yıl Namaz kılıyorsun sanırım Yorumla Soran +1 yıl Yok la o değil okulda soyunma odası yok bedende üzerimizi mescitte değiiiyoruz Yorumla olgunlukmu +1 yıl Anladım :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şahsen benim için kavga sebebi olurdu. Tabi uyarımı dikkate almazsan.
Nedenki
Hem iğrenç hem saygısızca, kimse senin pis ayağına tahammül etmek zorunda değil, bu kadar rahatlık fazla.
Olmaz koku yoksa sorun yok ama fetişlerini tetiklemişsindir
😅😅😅 olabilir ama bende yapıştım öyle
Nasıl
Çorap yoksa boş ver bir şey olmaz
He çorap olsa ne olurduki
Kokardı kilotlu çorap
Ayakların
Külotlu çorap değil direk normal çorap yoktu
Anladım olsaydı kokardı
He ama ayıp olmuşmudur yani
Yok yaw ne olacak ki. Kaça gidiyorsun
12 ye gidiyorum ama yaşım 18 den büyük
Bişey olmaz
He iyi
🙂🙂
Çorbanın kokusuna bağlı
Çorba derken
Çorap olacaktı
Çorap giymeniştimki işte
Yalın ayak sıkıntı çıkarmaz bence
E tamamda çıkarmak ayıp olmuşmu
Olmamıştır. Çorapsız olduğu için
Sorun koku değil ayıpmı ayakkabı çıkarmak heleki çorap yokken
Yine diyorum çorapsız ayak güzel bir görüntü
Güzelde herkes güzel karşılamıyprki
Erkek olsaydın hoş olmazdı
Ne alakaki
Çok alaka. Kız ayağı ile erkek ayağı aynı mı
Ne fark varki
Estetik farklılık
Kadın ayağını güzel yapan neyki
Küçük ve kılsız olması. Ayrıca kadın ayağı olması
He olabilir zaten bu sene mezuniyet var daha çok görecekler
Üşümüyor mu ayağın
Niye üşüsünki ayakkabı oluyor
Çok görecekler dedin ya çıplak ayağını
E baloda topuklu giyiyoruz sonuçta ayağınızı görcekler yani
Bir gün sadece. Çok değil
Evette yazın zaten açık ayakkabı giyiyorum
Çıkardığın ayakkabı Spor mu
Evet adidas siyah
Çorapsız nasıl giriyorsun
E normal giyiyorum
Terletmiyor mu
Yoo
Fazla terleyen biri değilsin o zaman
Çorap daha çok terletiyor
Hiç denemedim çorapsız spor ayakkabı
Çok rahat oluyor
İlginç. Hiç düşünmedim
Evet çorap giyince başka ayağı emanet almışım gibi oluyor
Penye çorap giyiyor musun yoksa İnce mi
Penye ne
Pamuk çorap. Normal çorap yani
He giydiğim zaman nadiren giyerim zaten beyaz uzun çorap giyiyorum
Okul çorabı mı
Yok ya normal çorap işte ama onu ancak karlı havada falan giyerim yoksa çorap giymem ben
İyiymiş. Gençlik ateşi mi diyelim
Niyekü
Şu an çorap giymesem ayağım üşür
He bilmiyomki ortaokuldan beri giymem çorap
Kesinlikle gençlik. Kaç numara giyiniyorsun
37
Ne kadar küçük ya
Normal bence
Kızlar için normal sanırım. Bilmiyorum
Evet boyumda 168
Minyon değilsin
Evet boyum iyi
Güzel miş. Özgüven iyi desene
He
He 🤣🤣🤣
Ama boyuma göre küçük gibi ayağım herkes onu diyor
37 bana da küçük geldi
Sonuçta boyum uzun mescitte üzerimizi değişirken demiilerdi ayağın çok küçük diye
Tesettürlü müsün sen
Yoo değilim
Namaz kılıyorsun sanırım
Yok la o değil okulda soyunma odası yok bedende üzerimizi mescitte değiiiyoruz
Anladım :)
Bence yapma bir daha ayak fetişi olanlar var