Merhaba milllet, hiphopun içinde yaşayan biri olarak bol giyinen biriyim...Ama aşırıya kaçmadıkça tabiiki profil resmimde bi örneğini görebilirsiniz...Sokakta ya da bi ortamda bu tarzda giyinen biri hakkında ilk öngörüleriniz ne olur? hiphop giyim hakkında ne düşünüyorsunuz, hiphop giyim tarzı nasıl olur?hiphop giyim
Hip Hop kültüründen gelen bol giyim tarzı hakkında ne düşünüyorsunuz?
hiphop giyim nedir, hiphop giyim tarzı nasıl olur?
Kentsel moda ya da urban moda diyebileceğimiz bir moda anlayışı olan hiphop giyim modası New York, Los Anglese, Chicago, San Fransisco, Detroit gibi Afrika-Amerika gençliğinin ağırlıklı bulunduğu bölgelerde ortaya çıkan bir gençlik akımıdır.
hiphop giyim
Vücudun kıvrımlarını gizleyen şalvar kıyafet şekilleri 1980'ler de tanıtıldı. 2000'lerin başlarında, arketipik hip-hop görünümü, Negro liglerinden ve futbol takımlarından ve ünlü moda tasarımcılarından nişanlar ile süslenmiş beyzbol şapkalarından oluşuyordu. Yün bere şapkaları ve bandanalar tek başına veya birlikte giyilirdi. 1990'ların sonunda her yerde büyük boy beyaz tişört, basketbol yelekleri ve hokey tişörtleri moda haline geldi. Şalvar kot pantolon veya kamuflajlı kargo pantolonları, düşük sarkık bir tarzda giyilen sırt çantaları, dövüş veya yürüyüş tarzı botlar veya spor ayakkabıları dövmelerle tamamlandı.
hip hop giyim tarzı
Buna ek olarak, bazı kadınlar 1990'lar da erkekler tarafından giyilenlere benzer eşyalardan oluşan giysiler giyiyordu. rap giyim tarzı olarak da biliniyor. Bazılarına gerçekten çok yakışıyor, doğru hiphop giyim tarzı ile şık olanları bile gördüm.
eskiden bende böyle giyiniyodum rap dinlerim bende :) ama sevgilim böyle giyinmemi istemedi daha hanım şeyler giyinmemi istedi hak verdim açıkçası kabul ettim. öncelikle inanılmaz rahat :) ve içine istediğin kadar şey doldur taşır ve geniş cepleri vardır :) makinalı tüfek bile sığar :)) aşırıd erecede rahattır ama bol kot pantalonu olanlar hep kalçamdan düşek gibi olduğundan biraz rahatsız oluyodum çünkü onlar sadece erkek bedenine göre üretilir ama kızlarda giyer.tek cinstir yani.ben öyle birini gördüğümde eski zamanlarım aklıma geliyo.ama snra diyorumki ben hala rap dinliyorum ama öyle giyinmiyorum.bence bu bi kimlik insanlar tarzlarını giyim kuşamıyla belli etmek istiyor sanırım.ve aslında öyle giyinmeye gerek yok bence herkes yakışanı giymeli ama istediği tarzıda hayatında oluşturmalı.derim.diyorum.ben rahatlığını seviyodum bu yüzden giyiyodum.
Şöyle aşırı geniş ve bol cepli pantolonlar var ya onları giyen birini gördüğümde saygı duyulacak biri gibi gelmiyo bana.Çok laubali bir görüntüye sahip oluyolar bana göre.Ama sizin pantolonunuz gayet normal.Öyle çirkin görünen bir tarafı yok...
Aslında olay şu. Hiphop kültürü siyahlar tarafında cıkmış bir kültür. Siahlar uzun boylu olduklarından zayıf görünümlü olabiliyor. O yüzden bol giyindiklerinde kiloluymuş gibi gösteriyorlar. böylece gel zaman git zaman 3-5 takıyla süslendiler bu şekilde bu zamana kadar geldi.
aslında o hiç te öyle değil ... Zamanında yaşadıkları yoksulluktan dolayı aile içindeki büyüklerinin kıyafetlerini giymek zorunda kaldılar ve bu kıyafetler de onlara hayliyle baya bol geldiği için böyle bi görünüm oldu ve daha sonra hip hopta bol giyinerek bunun hatırlatılmasını sağlamaya çalıştılar ...
Vakti zamanında bayağı rap dinlemiş biri olmama rağmen çok itici geliyor. Dinlerken de hiç işim olmamıştı, rock dinlediği için 80'ler 90'lar rock modası gibi giyinenlere de gıcık olurdum.
Mamafih senin resim o tarz değil, gayet şık. Yolda görsem pozitif düşünürdüm.
Fazlasıyla antipatik buluyorum. Ama senin profilindeki çok bol değil, güzel. Dizlerine kadar thsirtle dolaşan boynunda 10 kiloluk zincirlerle gezinenleri hiç sevmem. Benim profilimdeki gibi olanları severim :)) ne çok dar ne geniş . Tabi içini doldurabilene ::)) Neyse pek mütevazi olamadım.
sevmiyorum. enteresan ama ben dar giyindiğimde daha çok rahat ediyorum fiziğim güzel niye bunu bol şeyler giyerek saklıyayim ki? bol giyinenleride sevmiyorum görüntü olarak sevmiyorum.
ben şuanlarda fazla göremiyorum yada göz alışkanlığı olduğu için dikkatimi çekmiyor ilk başlarda tuhaf geliyorlardı ama şimdi ya göz alışkanlığından yada yoklar ondan dikkatimi çekmiyolar
En İyi Cevaplar