Arkadaşlar, yakında düğünüm var ve gelinlik modellerine bakmaya başladım. Fakat renk olarak saf beyaz mı, kırık beyaz mı karar veremiyorum. Sizce ne yapmalıyım :( Yardımlarınızı bekliyorum.
Modele gore degisir ama Say Yes to Dress programini izlemeni tavsiye ederim harika modeller edinebilirsin fikir olarak. Bir geline yari balik formda toz pembe bir geliklik giydirdiler programdakiler pembe demese anlamazdim o kadar ucun rengi ama tam anlamiyla muhtesemdi
modelden modele değişir ben de bir kaç ay sonra gelinlik bakmaya başlıcam sen nasıl bir model dusunuyorsun prenses modelse bence saf beyaz ama A formda bir gelinlik istiyorsan kırık beyaz
benim de öyle olacak canım ben kırık beyaz düşünüyorum o modelde baktığım gelinliklere kırık beyaz daha çok yakismis bence
Saf beyaz
Cevap
13Cevap
Modele göre değişebilir bence
Kararsız kaldığın modeller arasında anket yap
Kar beyazı çok çiğ duruyor, ben kırık beyaz tercih etmiştim.
Hayırlısı olsun, Allah utandırmasın inşallah.
Kırık beyaz daha hoş geliyor benim gözüme tabii tercih meselesi
Kırık beyazlar model de güzel olduktan sonra çok hoş geliyor gözüme ama sen bilirsin tabii
Ben bembeyaz seviyorum :)
işte bnde dantel sevdiğim için beyaz istiyorum :) Kuzum git bir gelinlikçiye bak her iki rengide hangisi hoş durursa , belki fikrin değişir.
Bence bu durum tatmamın modelle alakalı
Gelinlik bembeyaz olmalı kar gibi 😊sana mutluluklar😊 darısı bize
saf beyaz olmali diyolar. modacilar da oyle diyo gelinlik safliktir saflik da kirik beyazla olmaz bembeyaz olmali gelinlik diyolar
kirik beyaz mukemmel duruo
yok yok sen millete bakma
Tabikide saf beyaz 😉
Ben kırık beyaz severim
esmersen beyaz. neyaz tenliysen kırık beyaz
Kendin karar vermelisin
saf beyz olmali bir kre giycz soncta
Onuda hatun dusunsun 😎😂
Beyaz olsun benim olsun.
mümkünse saf beyaz alayım
Kirik beyaz
Saf beyaz :)