Araştırmalara göre beyaz tenli insanlar daha çekici geliyormuş insanlara sizce de böyle mi? Çünkü ben şimdiye kadar hep esmer de esmer diye tutturan insanlarla karşılaştım.
Cevabın nedir?
+1 yıl
mesela ingilizler sarışın karı ırkındandır savaşı kazanmamıza rağmen ingilizler gene bir karılık yaptı gene delikanlı olmadılar sarı civciv mustafa kemal (ingiliz ajanı ölüsünü leş kargalar yemez o derece ortodoğuyu karıştırdı arap ve kürt düşmanıdır klasik ingiliz hareketi gücün yetmez ajanını dik böl bu mustafa kemal, limon denen yahudi tohumunun kankisi ikiside aynı bok hatta enverde cabası) denen çakma kahraman masada baskı yaptıkları için ülkeyi satmış xd mustafa kemal klasikleri bize tam dunyanin %55ini üretebilcek petrolü kaybettirdi abdulhamitide bu ittihatçılar 1900lerde çıkan ingiliz (yahudi) gazetelerin gücüyle abdulhamitte yönelik karalama (siyah anlamında dedim) kampanyası yaparak tahttan indirdi karı ingilizler laaaannnn varya ebemde milleti sömürerek kendi adamını başa dikip ülkeyi sinsice bölerek (gücü yetmediğinden) milleti kandırarak hırsızlık yaparak güc kazanır Allah korkunuz yok ama Allah öyle bir belanızı vercekki yaptıklarınız burnunuzdan gelcek karıcıklarım.23 Yorumla- +1 yıl
esmer erkek adamdır bizim ülkenin (arapların yarısı kadar günes göruyo ve onlarınki 50 bizimki 32 derece sıcaklık) geneli esmer ise araplarında hepsi esmer hz. isada hz. muhammedde esmer hani az olduğu için değerlidir diyonuzya bende diyorumki bu peygamberler esmerlik güzel birsey olduğu için esmer yaratılmiştır insanları etki altına almak için esmer yaratılmıştır
- +1 yıl
hz. mehdide (peygamberimize çok benzeyen suriyeden çıkcak büyük ihtimallede kürt veya arap olcak kişi) esmerdir dünyayı zalimlerden kurtarcak zayıf güclü ve hızlı olcağı çoğu gercek rivayetlerde hadislerde söyleniyo zaten 100 yılda bir gelen dunyanın bir kısmını toparlayan liderlerin çoğuda esmer ve zayıf adamdır bunu kabul etmek zorundasınız araplarda bir tane beyaz adam yok siz neye dayanarak hz. muhammedi beyaz naptınız hz. muhammedin şekli şemalı tapılmaması için şeytan bile hz. muhammede yaklaşamadı kimse hz. muhammedi bilemez ama %100 gercek olan hz. muhammedin esmer olduğudur bana araplar beyaz demeyin zaten dunyanin neredeyse hepsi beyazdır coğrafyan arapsa 50 derecelik güneşin altında 20dk zenci olursun o derece
En İyi Cevaplar
+1 yılesmere rabet varmış. Buğday -beyaz ten ve renkli gözlüler olarak modamızın geçtiğini görmüş olduk bu site sayesinde
100 Yorumla
çoğu kişi sarışınsa esmerlerden esmer ise sarışınlardan hoşlanırmış ben esmer sarışın karışık birşeyim esmer erkeklerden daha çok hoşlanıyorum sarışın erkek kadın gibi geliyor
31 Yorumla
+1 yılInsan kendisine benzeyeni veya kendinde olmayani tercih eder. Ne simgeledigine bagli olarak sonuc degisebilir.Ben bana benzeyenden hoslaniyorum.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
22Cevap
bronz ten 1 numara abi çok seviyom bronz ten uzun boy bacakları güzel olsun bundan kastım gövdesiyle bacak boyu uyumlu olsun güzel bir kombin güzel yüz hatları çekik göz bunlar varsa senden iyisi yok
32 Yorumla- +1 yıl
bizim ülkenin genelinde suriyelileri saymazsak eğer kumral veya sarışın daha fazladır en azından bizim sınıftakiler beyaz öyle 3 kuruşa 5 köfte yok beyazsanız kabul edin solaryum görgüsüzleri olsanız çok daha iyi olurdu sınıftaki kızların nerdeyse hepsi beyaz bazıları kendini esmer sanıyo lan beyaz tenli kız veya saçı sakalına karışmış adam beyazdır ülkenin genelini esmer yapmanızı rağmen taş gibi kadınları esmerler götüryo lan beyazlar kendinizi esmerden biçmeyin esmerlik evrenseldir esmer üstündür esmerlik erkek için erkeksi vahsi sert savaşçı gibi bir duruşu oluyo solaryum boşunamı var birde uzuna yakın boylu zayıf ve yüz hatları belirgin güzel esmerliği olan erkek ise idoldür. sarışın erkekler pardon karılar genelde ya göçmen ya da slav cermen devşirmesi felan oluyolar esmerlik dünya genelinde beğenilyo medyanında aptal aptal milletin algısını bozmak için sarışın erkekleri önplanda tutma oyununa gelmeyeceğiz
- +1 yıl
@mustafa12312 saçı sakal'ına karışmış insanlar genelde traş oldukların da beyaz oluyor. zaten bunların esmerliğide bronz ten gibi olmuyor.
ben beyaz tenliyim ama esmer erkekler ilgimi çekiyor benim gibi sarışın renkli gözlü beyaz tenliler değil.beyaz tenli olup siyah saç kara kaş kara gözde olabilir.
21 Yorumla- +1 yıl
ne anlıyorsunuz bkatenimizden
+1 yılşahsen esmerleri beğenirim ..çok kara olmamak şartıyla tabii . beyaz peynir gibi olmakta istemem yanii
42 Yorumla- +1 yıl
esmersen bu ülkede olmasada yabancı ülkelerin genelinde 5adım öndesin bide boyunun uzun olup tip olarakta sırıtmaman lazım solaryum boşunamı var
23 Yorumla- +1 yıl
bizim ülkenin genelinde suriyelileri saymazsak eğer kumral veya sarışın daha baskın en azından bizim sınıftakiler öyle kızların nerdeyse hepsi beyaz bazıları kendini esmer sanıyo lan beyaz tenli kız veya saçı sakalına karışmış adam beyazdır ülkenin genelini esmer yapmanızı rağmen taş gibi kadınları esmerler götüryo lan beyazlar kendinizi esmerden biçmeyin esmerlik erkek için erkeksi vahsi sert savaşçı bir duruşu oluyo solaryum boşunamı var birde uzuna yakın boylu zayıf ve yüz hatları belirgine güzel esmerliği olan erkek ise idoldür. sarışın erkekler pardon karılar genelde ya göçmen ya da slav cermen devşirmesi felan oluyolar esmerlik dünta genelinde beğenilyo medyanında aptal aptal milletin algısını bozmak için sarışın erkekleri önplanda tutma oyununa gelmeyeceğiz
Kadında buğday ten erkekte de esmer ten tercih ederim...
31 Yorumla- +1 yıl
+1 yılbeyaz ten daha masum esmerler daha munzur oluyor :)
11 Yorumla- +1 yıl
bizim ülkenin genelinde suriyelileri saymazsak eğer kumral veya sarışın daha fazladır en azından bizim sınıftakiler beyaz öyle 3 kuruşa 5 köfte yok beyazsanız kabul edin solaryum görgüsüzleri olsanız çok daha iyi olurdu sınıftaki kızların nerdeyse hepsi beyaz bazıları kendini esmer sanıyo lan beyaz tenli kız veya saçı sakalına karışmış adam beyazdır ülkenin genelini esmer yapmanızı rağmen taş gibi kadınları esmerler götüryo lan beyazlar kendinizi esmerden biçmeyin esmerlik evrenseldir esmer üstündür esmerlik erkek için erkeksi vahsi sert savaşçı gibi bir duruşu oluyo solaryum boşunamı var birde uzuna yakın boylu zayıf ve yüz hatları belirgin güzel esmerliği olan erkek ise idoldür. sarışın erkekler pardon karılar genelde ya göçmen ya da slav cermen devşirmesi felan oluyolar esmerlik dünya genelinde beğenilyo medyanında aptal aptal milletin algısını bozmak için sarışın erkekleri önplanda tutma oyununa gelmeyeceğiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyaz tenli erkek.
40.media.tumblr.com/.../...6E0Ge1qg22hlo1_1280.jpg11 Yorumla
+1 yılkadının kendisine yüzüne bedenine kişiliğine göre değişir
01 Yorumla- +1 yıl
almanlar yahudileri sakal bırakır, almanlar sakal bırakmassa almanya'da dışlanır. sakal bırakmak yahudilik'le özdeşleştiği için ve yahudiler'de müslümanları kendine benzetmek için götden sünnetlerden biri sakal hadisini uydurmuş. peygamber sünnet'in yoruculuğun'dan dolayı bütün sünnetleri kaldırdı. sakal'ın hiçbir zaman sünnet'le alakası yoktur. müslümanlar asıl olarak farzlara ve iyi huylara yöneltilmeli'dir. şu bir gerçek ki farz'da zorlanılmasının sebebi sünnetlerin olmasıdır. sünnetler:farzları ve iman'ı ortadan kaldırabilir. peygamber asıl olarak esmer ve zayıftır.
Ben esmerlerden hoşlanırım ilk bakışta bir de yeşil gözleri varsa offf diyorum yani :)
21 Yorumla- +1 yıl
zenci olmamak şartıyla esmer ten..
o şarkı sözlerini tekrar kopyalamıycaım isteyen google amcdan bakabilir.
esmerim biçim biçim..20 Yorumlaesmerler beyazları beyazlar esmerleri çekici bulur.
91 Yorumla- +1 yıl
hz. muhammed zayıf, esmer ve 180cm olan bir kişiydi. peygamber sasaniler'le (persler'in devamıdır, zayıf ve öldürücü güçte olan tokatçıları ile meşhurdur) kültür alışverişinde bulunurken sasani tokatçılarını baz aldı. peygamber zayıflık ve tokatçılık alanında kendini geliştirdi. peygamber midesini su (vicutdan hemen atılır, kilo yapmaz) ile doldururmuş. peygamber tamamı sahte burç bilimi olan (burçlar: insanları birbirine düşman etmek için var) boğa burcu değildir. hangi takvim baz alındı? peygamber yemek yemeyi pek sevmezmiş. peygamberin huyu suyu hürmetine zayıflara ve esmerlere tapılır. buraya kadar dediklerim gerçektir. bir rivayete göre ise peygamber devamlı namazla ve ibadet'le zaman geçirdiği zaman insanlar'la meşgul olmadığından dolayı kimse'nin yüzüne bakamazmış. evrimde böyle bir olay var. dinsizliği evrim kurdu. evrimde sadece bu yüze bakamama olayı doğrudur. peygamber esmer olurken bir kız adet görmüş ve gögüsleri kahverengileşmiş.
+1 yılBen şahsen beyaz tenlileri tercih ediyorum. Ama bazı esmerlerde tam bomba oluyor yani.
20 Yorumlabu konuda ayırım yapmam açıkçası, sarışın, esmer, kumral farketmez güzel bir başın altında biraz da biçimli bir vücut duruyorsa tamamdır.
01 Yorumlaerkekte esmer veya buğday beyaz
kadında sadece buğday10 Yorumlaerkeklerde kumral ama kızlarda esmer diyorum gerçekten çok hoş
10 Yorumlaörnek; angelina jolie millet niye bu kadına hasta zannediyosun...:)
23 Yorumlabeyaaz. o araştırmanın hedef kitlesini ve örneklemini okuman lazım.
10 Yorumlabeyaz ten kızıl saç. yemede yanında yat :)). tabi bulabilirsen
00 Yorumlaben esmer erkeklerden hoşlanıyorum genelde beyaz erkekler bana çok itici geliyor =D
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılbuğday tenli olcak bembeyaz ölü gibi :)
50 Yorumla- Flört & Tanışma konusunda 435 cevap paylaştı.
u +1 yılBence beyaz/buuğday ten :))
20 Yorumla Ten tene değince sıcaklık artıyorsa sorun yok :)
00 YorumlaFlört & Tanışma konusunda 604 cevap paylaştı. Evet çok çekici bulurum..
01 Yorumla
+1 yılBeyaz, ama her tenden güzeller oluyor ya.
31 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBen şahsen esmer teni daha çekici bulurum :):)
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılsüt beyazı tercihimdir :D
12 Yorumla- +1 yıl
hz. muhammed zayıf, esmer ve 180cm olan bir kişiydi. peygamber sasaniler'le (persler'in devamıdır, zayıf ve öldürücü güçte olan tokatçıları ile meşhurdur) kültür alışverişinde bulunurken sasani tokatçılarını baz aldı. peygamber zayıflık ve tokatçılık alanında kendini geliştirdi. peygamber midesini su (vicutdan hemen atılır, kilo yapmaz) ile doldururmuş. peygamber tamamı sahte burç bilimi olan (burçlar: insanları birbirine düşman etmek için var) boğa burcu değildir. hangi takvim baz alındı? peygamber yemek yemeyi pek sevmezmiş. peygamberin huyu suyu hürmetine zayıflara ve esmerlere tapılır. buraya kadar dediklerim gerçektir. bir rivayete göre ise peygamber devamlı namazla ve ibadet'le zaman geçirdiği zaman insanlar'la meşgul olmadığından dolayı kimse'nin yüzüne bakamazmış. evrimde böyle bir olay var. bu yıllardır bilindik bir durumdur. dinsizliği evrim (ingilizler kurdu) kurdu. evrimde sadece bu yüze bakamama olayı doğrudur
- +1 yıl
bu tarz sitelerde yazanlar ajan ve provakatördür, tr'nin genelinde damızlık yani erkek memeleri sarkıklıktan veya şişkinlikten dolayı kadın memesine dönmüştür. türklerin metabolizma'sı bozuk olduğundan göbeği olması veya gene göbeği olup kolları ince olmasından dolayı sişko sınıfına girerler. sişkoluk, dişleklik ve beyaz ten türkler de fazlalık ve bu durum'un alay konusu olmasından dolayı , ingiliz, abd ve asıl olarak yahudiler'in kendi halkı'da dişleklik ve şişkoluk olumsuz özelliklerine sahiptir. bundan dolayıda dişleklik ve şişkoluk kavramları bu durumlardan dolayı olumsuz gösterilmez. kimse kendi halkını kötü göstermez. tr'de aşırı zayıflık (zayıflık değildir)-hafif göbeklilik-kas moda olmuştur. tr'de moda esmer ten değildir. bu durumları yahudiler belirler. ortodoğu imparatorlukları yahudileri temiz sikti. Osmanlı padişahlarıda peygamberimize özendiğinden esmer ve zayıftır. yozgatlılar genelde zengin yahudilerdir. 2. dünya savaşında bu yahudiler genelde yoz-gat'a yerleştiler.
nefes alsın yeter ahahahaha :D
00 Yorumla
+1 yılesmerler daha çekicidir
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılbugday ten olmalı guzelse parlamalı :P
00 Yorumlabeyaz ten ,kırmızı ruj :)
00 Yorumla
+1 yılesmer kızlar cok cekici yerim onları
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle esmer diyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Flört & Tanışma konusunda 339 cevap paylaştı. beyaz ten yanlısıyım
20 Yorumla
+1 yılBeyaz ten
11 Yorumla- +1 yıl
Beyaz ten..
00 Yorumla
+1 yılesmer ten
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKumral.
00 YorumlaBeyazzzzz
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBeyaz ten
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği