Kanserli çocuklar yararına düzenlenen etkinliğe katılan isimlerden Burcu Güneş, giydiği transparan kıyafetle tüm dikkatleri üzerinde topladı. En sevilen parçalarını seslendiren ünlü isimlerden bütün gözleri üstüne çekerek giydiği kıyafet ile Burcu Güneş oldu. Ceketinin içine giydiği transparan kıyafetiyle herkesin bir anda dikkatini çeken Burcu Güneş, seyircilerin beğeni dolu bakışları altında şarkısın söyledi. Siz olsanız giyer misiniz?
Erkekler, eşinizin cesur kıyafet giymesini ister misiniz? Kızlar, bu kadar cesur kıyafetler tercih eder misiniz?
daha usturupu olsa gıyılebılır. ust tarafı kucuk gelmıs dolayısıyle goguslerı altlardan tasmıs kotu bı goruntu. goguslerı tam otursaydı sık durabılırdı. gıyılebılır
@awwweert Amaç ne dalga mı geciyosun hic bir acklma yapmadan boyle sevdigini soyleyip benim sevdiklerimi soruyosun filan. Düzgünca açıklama yaparsan iyi olur
@-_-MeLeĞiM-_- Kısaca diyosun ki bu awwert nickli arkadaş soyunmayı yarı çıplak gezmeyi çağdaşlık olarak gören biri ve benim eşimi başkalarına sergilemememi ilkellik olarak görüyo :D Eğer böyle düşünüyosa kendisi çağdaşlaşıp dahada soyunmaya devam etsin ben bu konuda çağdaş olmadığım için sevdiğimi sadece benim olarak gördüğüm için son derece mutluyum :D Dalga geçen arkadaşada diyorum ki herkesin hayatına karışma hadi işine bak :D
En İyi Cevaplar