Çünkü ne zaman kapatıcı sürsem biraz kapatıcı biraz grilik kalıyor, acaba sorun bu mu diye düşündüm ben de.

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
şahsen ben parmaklarımla uyguladığımda pütür pütür oluyor çok fazla yoğun görünüyor suratımda, kaliteli bir fırçayla güzelce yayıp nemli süngerle baskı uygularsa daha iyi olur ve fazla fondöteni emer, suratta maske gibi durmaz. sonra da pudrala gitsin😂
Fırçayı önermiyorum iyi dağıtamıyor uyguladığın ürünü bana göre. Sünger en iyisi diyebilirim 2. Alternatif ise bence el olabilir. Süngeri de hafif ıslak (nemli) uygularsan kusursuz görüntüye ulaşırsın.
Sunger ile cildin kapaticiyi daha iyi emdigini soyleyenleri duymustum dogrulugunu bilemeyecegim pek makyajla ilgilenen biri degilim cunku ama bunu sana aktarmak istedim belki bir yarari olur
Grilik yapmasının sebebi ten rengine uygun doğru rengi seçmemek. Ağır kapsayıcıları elle yaymak iyidir çünkü istila daha iyi daha homojen dağılırlar daha sonradan ıslak süngerle itici yaymak lazım
sungeri islat sonra havluda sık nemli bir hale getir daha sonra gozalti kapaticini da fondotenini de (tampon hareketlerle) sungerle yay gozle gorulur bir farki var zaten uygulayinca anlarsin
Süngerini kuru kullanma kesinlikle. Suyun altına tut suyu emsin ve sonra suyunu sık. Yani kapatıcıyı nemli bir süngerle sür
önce fırca ile yayacaksınç sonra sünger ile tapon hareketlerle sabitliceksin canım makyaj uzmanıyım dogrusu bu :)
en iyi fırça bile fırça izi bırakıyor benim deneyimlediğime göre ö yüzden en iyisi fondötende sünger gözaltı kapatıcısında el
ben elle sürerim. süngerle yapınca hepsi süngere gidiyor gibi geliyor.
Aslında en iyi sonucu parmaklarınla verirsin ısı açısından ama sünger mi fırçamı dersen fırça derim
Elle sürmek çok yanlış zaten bu görseldekilerden biriyle sürersen daha hoş görünür
süngeri bir tık ıslatıp sürersen daha iyi sonuç alırsın
Ben fırça sevmiyorum. Sünger ya da yüzük parmağıyla dağıtmak daha iyi.
Sünger daha iyi yayılması açısından bence
Ben süngerle daha iyi dagitabiliyorum mayaji
Ben elimle sürüyorum. Sünger emiyor.
Sungeri hafiften islatmalisin ztn bu yüzden
Elle sürünce Tam yayılmıyor, sünger iyidir
Pek değil sünger çok beğenmedim.
Ben elimle sürmeyi seviyorum
Pudra kullan ya da kapatıcını değiştir
Sünger. H&mde satilanlari seviyorum ben
en iyisi fırça
Sünger ve fırca daha iyi
Sünger en iyisi