Su kaplumbagamin tirnaklarina kirmizi oje surmek istiyorum ama sakincasi olur mu?
Kulak temizleme cubuguyla veya kurdan ile yapicam.
Kulak temizleme cubuguyla veya kurdan ile yapicam.
Sur gitsin kaplumbaglarida kokos yapan milletiz fotografini çekde gpster bir ara :))
eüzübillahiimineşeytaniracimbismillahirahmanirahim
Cevap
4Cevap
AB bize bahmiiiyyy :( AB üye olmamızı istemiiyyy :(
Manyahh!
Sana da surebilirim, yakisir.
Erkek olsaydim senden daha yakisikli olurdum tipi bana ogretme sana bakmam :) Ha iyisi mi?Git biraz kendini gelistir alicin artar:)
Gerek yok tatlim sen bana o tiple muhattap oldugun surece butun olarak hakaretsin :) Iyi oldugum bir konuda bana ahkam kesmeyecektin.
Avrupa Birliği konusunda mı iyisin gerizekalı?
Ben sana sen benim tipimsin mi dedim?
İki gram beyninle kaplumbağaya oje sürecek kadar gerizekalılık yapıp gelip burda beni mi eleştiriyon aptal?
Ben sana komple hakaretim boynundan yukarıya oksijen gönderip beynine yaşamadığı bazı şeyleri yaşatıyorum. Yakışmaz bunlar sana.
Salak salak konuşup daha sinir etme. Hadi kapatmaya çalış konuyu. Ben de susayım sen de. Git sorunun cevaplarına bak.
Sordugum soruya cevap veremeecek kadar tipsizsin, susma yaptigin artistligin sucunu iliklerine kadar hisset.:) Cunku senin gibi baltaya sap olamamis insanlari ezmeyi severim.
Tatlim sen benim kaplumbagam bile etmezsin ki :) ":D" ifadesi koyarak beni tiye alamazsin :)
Tatlım, sen kendini ne sanıyorsun da tiye alınmayacağını düşünüyorsun. Yalan dünya taklidi. Şımarık bebe. Yha bni qmse sefmyooo .s.s.s kafasıyla emo emo dolaşan salak bişeysin. Niye bu kadar kendini bişey sandın? Sen ailenin tek çocuğu musun bebeğim? Sanane hayatım benden? Yani sen nesin ki? Kimsin ki? Ulan kaplumbağaya oje ne demek? Salağı geçtim ötesini zorluyorsun. Abim sen ne yedin?
Tatlim ben abi diye moruklara demiyorum :) babadan sansliyim birazcik o kadar ama konu ben degilim tabi ki.Konu adam akilli sordugum soruya verilen prim kokan cevaplar.Baskalarinin uzerinden prim yapmaya calisan insanlari sevmem.Onlari kucuk kapali kutularina kapatmayi severim.
O insanlar seni seviyor hayatım. O insanlar ki sana tapıyor. Bu moruğun haline bir gün geleceksin bebeğim. Bir gün geleceksin bu yaşlara... O gün torunlarımla uğraş artık yapacak bişey yok. O gün de benim gibi "Ergenlerle uğraşıyoruz" dersin hayatım. Kaplumbağanı s.tin mi? Yani boyayabildin mi? Hala şu kaplumbağa ojelemeyi duydukça gerizekalııııııııı gerizekalııııııı diye bağırasım geliyor dağlara taşlara çıkıp. Senin olduğun dünyayı kabullenemiyorum işte... Sorun orda... Orda bir kopukluk var..
Hah ne diyoduk? Senin gibiler. Elinde tek koz benim tipim var. Başka? Erkek milletinin tipine pek önem vermediğini de bilirsin. Senin gibi kokoş olmaya çalışmaya ihtiyaç duymadığımı, karşımdakini etkilemek için götten kesit şortlar giymek zorunda olmadığımı, makyaja gerek olmadığını da bilirsin. Ağzım laf yapsın yeter. E tabi senin kaliten yeter mi? I ıh. Anca senin tipin ben etmez, senin tipin kaplumbağa etmez... Uğraşıyor muyum? I ıh. Senin gibi olacağıma E-5'te olmak daha onurlu.
Neyse devam edelim. Hiç yoktan sen bu fotoğrafa bakıp benimle ilgili bir iki çıkarım elde edebiliyorsun aptalcığım. Ben sana ne diyeyim? Oradan buradan bulma kapak resimlerle falan anca gün geçiriyorsun? Yemedi mi güzelim kendini göstermek? Nihayetinde seni burada göremeyenler belediye otobüslerinde görüyorlar, sokakta çarşıda görüyorlar. Ha diyorsan ki ben evden çıkmıyorum. İşte o da senin güzelliğin. Millete çektirme genç yaşta. Hayata sen küsmüşsün başkası niye küssün değil mi?
Sen ki asosyalliğin dibine vurmuş, bir köpek, bir kedi, bir muhabbet kuşu ya da bir balıktan bile geçmişsin. Hiç yoktan kedi köpek kuş ve balığın karakteri belli. Ya suyun içinde ya suyun dışında. Herkes kendine göre hayvan severmiş. Ben mesela öküzü çok severim. Sen niye yarısı suda yarısı dışarda bir hayvana ilgi duydun acaba? Karakter çelişmesi mi? Yaşıtlarının dışarda gezip tozup eğlenmesi mi? Nedir seni böyle çift karakterli yapan? Kendini daha bulamamanı sağlayan?
tatlım ben sna elimdeki tek koz tipin demedim, iyi oldugum bir şeyde bana ahkam kesme dedim bu bir
ikincisi bilirkişi raporu hazırlıyorum belki senin komplekslerine ateş tutamadım ama kusuruma bakma bu iki
üçüncüsü moruklar kimseyi sevmez,kendilerini bile kendinden yola çıkabilirsin :):):)
bu üçünün üstünde doz alırsan hastanelik olursun tatlım :):)
benim taktiklerimi uygulayarak bana saldıramazsın, bu kadar rahat olma.İçimdeki bu tartışma aşkını söndürüyorsun.
bu kadar evet :) bana benzemeye basladın artık kavga edemem.Kendin ol gel :) muck
sürme. cins misin yazık hayvana
Bir sakincasi olur mu diye sordum sureyim mi diye degil.
Erkekdir belki rahat bırak garibanı
Degil:)
yazık değil mi hayvana oyuncak yapıyon
fantaziye bak:)))
sür gitsin cece!
Ahahah sür valla :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar