Kızlar limon suyu saç rengini açıyormuş. İçinizde deneyen var mı eğer varsa güneşte ne kadar durması gerekiyor? Bide illa güneşte mi durması gerekiyor? Saç kurutma makinesi olur mu? Limon saç rengini açar mı?Limonla saç rengi nasıl açılır? limonla saç açma
Limonla saç rengi nasıl açılır? Limon suyu ile saç rengi açma nasıl yapılır?
Saç rengini açmak için oksijenli su, limon suyu gibi doğal yöntemler de bulunuyor. Bu yöntemler doğru uygulandığında saçlarınızı 1-3 ton arasında açabilir. Ancak açıcı kadar sonuç vermezler, saçlarınız çok fazla koyuysa açıcı kullanmanız daha doğrudur.
Saça limon sürmek rengini açar mı? sorusunun cevabı evet. Limonla saç açma en çok tercih edilen doğal yöntemlerden bir tanesidir. Ancak renk açıcı ürünlerin sağladığı etkiyi sağlamayacaktır. Limon ile saç rengi açmak için kullanılan karışıma limon suyunu ne kadar fazla koyarsanız, saçlarınız bir o kadar fazla açılacaktır. Limon içeriğindeki asidik maddeler güneş ışınlarıyla birleştiğinde saçlarda 1-3 ton arası açılma gözlemlenmektedir. Genellikle kumral ve koyu sarı saçlılar tarafından tercih edilir. Ancak Siyah ve kestane tonlarına sahip kişilerde çok etkili olmayacaktır ya da kızılımsı bir etki verecektir.
Limonla saç rengi nasıl açılır?
limonla saç rengi nasıl açılır
Bunun için sizlerle oldukça basit bir tarif paylaşacağım. 3 tane limonun suyu sıkılın ve sıktığınız limonları 1 litre suyun içine karıştırın. Daha sonra bu karışımı sprey bir şişenin içine koyun ve tüm saçınıza sıkın. Eşit şekilde ve güzelce yaydığınızdan emin olun. Daha sonra güneşe çıkın ve saçlarınızı güneşlendirin. Güneş ile saçlarınız açılacaktır. Limonla saç açma güneşsiz pek mümkün değil. Çoğu kişi sa. kurutma makinesinin aynı etkiyi yaratıp yaratmayacağını merak ediyor. Ama kurutma makinesi aynı etkiyi yaratmaz. Bu yüzden güneşte durmanız şart.
Eşsiz sarılar için saç açıcı sprey!
Saçlarınızı toz açıcı veya doğal yöntemler kullanarak açmak istemiyorsanız, saç açıcı sprey kullanmayı deneyebilirsiniz.
Palette saç açıcı sprey içeriğinde argan yağı ve hindistan cevizi yağı bulunuyor. Saçları açarken bir yandan da besliyor. Kullanımı da oldukça pratik. Nemli saçlara püskürtülüyor ve saçlara iyice yediriliyor. Sonrasında saçlar taranıyor ve kurutuluyor. Sprey durulanmıyor. Kullanmadan önce çalkalamayı da unutmayın :)
Limon suyunu bilmiyorum ama papatya suyu cidden çok işe yarıyormuş. Ben inanmazdım hiç öyle şeye ama bir arkadaşım kullandı hala da kullanıyor koyu kahverengiydi saç rengi sapsarı oldu ama sabır gerek baya :)
:) saç rengim açık kahverengiden çok az koyu :) Saç uçlarıma sürücem papatya suyu çok fazla mı açar ya da bir kaç denemede oluyor ya bir gün yeter mi ?
iki ton açsam yeter sanırım ama papatya suyunu nasıl hazırlayıp kulllandınız banyodan sonranı yoksa hiç banyoya gerek yok mu peki limon suyunu nasıl hazırlayıp kullandınız bilmiyorum yardımcı olur musunuz
En İyi Cevaplar