İlk defa topuklu giyecek bir kıza tavsiyeleriniz var mı?
Öncelikle stiletto gibi dik model yerine platform topukluyu tercih etmelisin... Gerçekten ilk defa bir topuklu ayakkabı giyeceksen tavsiyem topuklu bot ya da çizme giymen yönünde... Çünkü topuklu ayakkabıyı ilk giydiğinde burkulma yaşama ihtimalin yüksek, o yüzden bot çizme gibi ayağını saracak modelle alıştırma yapmak sana avantaj sağlayacaktır. Zaten kış geldi, tam zamanı bot çizme için :) Nasıl bu kadar fikir verebiliyorum, çünkü benim bile 7-8 tane topuklu var ;) İlk çizmeyle başlamıştım, şu an normal ince topukluyu da giyip yürüyebiliyorum ama evde :D Dışarıda giyemem tabiki, benimkisi sadece heyecan :) Umarım sorunsuz bir başlangıç yaşarsın... Son sözüm: İnce topuklu candır ;)
babet giy! ıskelet sıstemını alt ust eder o.. helekı yas aralıgın dogruysa asla tavsıye etmem... o sey ınsanı seksıde etmıyor femınende!!
Yedek ayakkabı al kesinlikle stiletto giyme platform topuklu ayakkabı git rahat edersin onların ön kısmı yüksek oldugu için rahat hissedersin maksimum 10 cm çık ama platform seni çok zorlamaz ama boyu abartma istersen ön kısma ekstradan ortopedik taban koyabilirsin
Devekusu gibi yürüme yeter 😁
Evde giy dolas biraz. Alisirsin.
Cevap
14Cevap
Bu yaşa kadar denemediysen bundan sonrası için boşver:)) illa gıyıcem dıyosan yedek ayakkabı bulundur, sürekli giymen gerekır ki alışabilesin
Tavsiyem kesinlikle giymesin. Çünkü çok itici oluyorlar ve bel rahatsızlıklarına da yakalanma riskleri oluyor.
Evin içinde bir kaç gün yürü prova yap hem ayaklarında alışmış olur
topuklu tendon ve topuk dikeni yapar giyme sağlık bozulmasin
Allah yardımcın olsun 😂 yanında mutlaka düz bir ayakkabı bulundur
Rahat edecegini alsin arkasina pamuk ya da yara bandi yardımı daha hic giymeden kullan derim
Bu saatten sonra giyme
dün bu kararı aldım , toplantıda spor ayakkabıylaydım.
bütün kadınlar topuklu gıymisti, bugünkü toplantıya topukluyla gidicem
platform topuklu al evde bir kaç prova yap
Yürüyemiceksen giyme kambur durma
4-5 cm uzunluğunda kısa topuk boyu ile başlamak.
Özgüvenli yürü. Kendinden emin.
Yanına spor ayakkabı alsın
Topuklu giymemek😄 Zulüm onlarla yürümek
Küçük topuktan başla sakin sakin yürü
evde giy alış. dışarda yalpalaya yalpalaya yürüme.
Parkeli yollarda dikkat et 😂
uzun boylu bir partner bul:)
yanina yedek ayakkabi al ☺
Çok yakışıcana eminim
Ayakları Güzelse giysin
topukluyu giydikten sonra dik yürü
Giyme 😂
Dikkatli yürü.
Travesti gıbı yürüme
giyme
Alışıyorsun
Gazan mübarek olsun