Yeni kapanan bir kız için ilk günler giyebileceği uygun bir tarz nasıl olmalı ?_

arkadaşlar ben kapanmaya karar verdim allah izin verirse tesettürlü olacağım bundan bir kaç gün önce bir yerde birşey okudum bir de dinledim bir anda içimde farklı bir duygu oluştu ailem bu kararıma saygı gösterdi allah rızası için bunu istiyorum şimdi ilk olarak nasıl bir giyim tarzıyla başlamalyım bilmiyorum hani şimdi bazi saçma sapan giyinen kapalılar gibi olmak istemiyorum( başı kapalı altı açık dar giyinen ) :))))))))

sevgilim bu kararımı biliyordu önceleri çıtlatmıştm ama bu kadar niyetime aldığımı tahmin bile edemez ona söylemicem ki karşı cıkmaz aksine kapandığıma sevineceğinden adım gibi eminim ama benim için önemli olan allah sevinicek .

şimdi haftaya sevgilime süpriz olacak onn karşısına kapalı çıkacağım buluştuğumuzda çok şaşıracak kapalı kız arkadşlarım varsa sormak istiyorum bana ilk seferde nasıl bir tarz önerirsinzi böyle uygun olabilecek bir kıyafet tarzı

şal bağlamak istiyorum daha onun bile nasıl yapılacağını bilmiyorumm ( yaşım 24 bu arada )
Yeni kapanan bir kız için ilk günler giyebileceği uygun bir tarz nasıl olmalı ?_