yaaaa kızlar... yandan azıcık kahkül keseyim dedim çok komik oldu :D biraz uzayana dek tokalarla yana tutturabilirim ama yinede bir çözüm istiyorum.. kuaföre de anca 2 gün sonra gidebilirim
napcam ben şimdi :D
napcam ben şimdi :D
Çoğu kişi yazmış en kolay çözümü: taç ya da saç bandı takmak. Benim bi önerim daha olacak. Balık sırtı yapar gibi, yana doğru bir örgü yapabilirsin, kakül tutamlarını arada kullanarak yok edecek şekilde;) Biraz uzadıklarında eminim hoş perçem şeklini alacaklar, sıkma tatlı canını sakın:)
kuaföre gidene kadar evden çıkma bidahada canın sıkıldıkça saçına sarma :D
nerden bildin yaaa :D tüm gün can sıkıntısı yüzünden ben el atsam olur diye düşündüm zaten hep bu yüzden başıma geldi :D
birşey değil :D
ahaha :D hic sevmiorum ya hic bir kıza yakısmıyor bence cok kotu gozukuyo :D kapsonlu giti arkasınıda topuz yap bence :)
At kuyruğu yapın , sıkıntı yaşamazsınız .
Belki kakül yakışmıştır siz yakıştıramamışsınızdır .
Cevap
6Cevap
Ya arkadaşlar bişi sorcam benim saçıma şu tel toka takıldı.Nasıl becerdiysem.Kesmek Zorunda kaldım.kısa oldu işte kahkül gibi ben bunu nasıl düzeltebilirim.Yani kuaför bunu nasıl yapar düzelirmi? Eski Saçım gibi olurmu yani o kahkülü kesebilirmi aslında tam kahkül değil ama. Lütfen acil yardım!
Bende temin kestim b0k gibi oldu yarın okul var ve acilen bu saçı uzatmam lazım önceden saçım kalçamı geçiyodu şu an omuzlarımı biraz geçiyo ve katım vardı ama perçem gibi bi kat kendim kesmiştim ve güzel olmuştu şimdide kahkül kestim ve b0k gibi oldu anlım küçük hiç yakışmadı maske takıncada bi gideri var ama gene kötü ACİLEN SAÇ UZATMAM LAZIM YARIN OKUL VAR!!!
Ben su an bu durumdayım 🥲
Ben kendimi bildim bileli hep kahküllüyüm. Alnım geniş olduğundan dolayı hoş duruyor zaten dar alınlara çok basık ve itici duruyor. Kötü yani ise hep uzadıkça kestirmek zorundasın ve kahkülün altında minik minik tüyler çıkıyor :/
Ya bende kestim neyse ki benim ki güzel oldu hatta okulda hangi kuaförde kestirdin felan dediler😃 neyse konu bu değil birgün bir baktım kardeşim makası almış saçını kesmiş ama ne komik saçı japon erkeklerinin saçlarına benzemiş sonra dedi ki abla çok kötü oldu ne yapıcam ben dedi bende dedim ki saçlarını iki yandan balık sırtı ör dedim yaptı çokta güzel oldu hiç fark edilmiyor sende öyle yapabilirsin öff çok uzattım biliyorum neyse bir dene bence😃😃
En iyisi kafanı kestir en mantıklı çözüm çünkü ben kuaförde kestirmeme fotoğrafıda göstermeme rağmen orangutana döndüm benimde planım bu
Aynısını yaşıyorum şu an
@meyusneptun bende su an
saçlarını düzletştir taç tak benimde başıma gelmişrti böle kamufle ettim
Topuz yap , at kuyruğu yap yada sal kahkülleri taşlı küçük tokalarla tuttur ..
Aynen benimde öyle olmuştu kuaföre git çözerler mutlaka ama biraz değişik olur :D güzel sonuç için uzamasını beklemen lazım
ehh yani tam anlamıyla ortadan kaldıramıyorlar öyle mi :D vay benim bahtsız kafam... :D
Tokayla idare edeceksin mecbur :) aynı haltı bende yemştim :)
birdaha tövbe kendim el atmam :D sende mi idare ettin tokalarla?
biraz uzayana kadar tokala falan vur usdune sonrada kuafore git baksin duzeltsinde
Bende kestim ve çok pişman oldum 😒 sizin saçınız uzamıştır şimdi ne kadar sürede uzadık acaba benim kahküllerim gözümün altına geliyor ben kulağımın arkasına atmak istiyorum artık. 😒
Kuafor daha kotu yapar simdi..en iyisi uzamasini bekle :)
anlamadım kuaför niye daha kötü yapsın ki
genelde oyle yaparlar..azcik kes diyorsun anlamiyor..sora evde gelip kendim duzeltmek zorunda kaliyorum
Kuaföre gitmelisin. Besleme gibi dolaşma bence.
çok güldüm ya allah iyiliğini versin emi :D :D
:) taç klllan canım yada.. :) tel tokayla toplattır onları..cabuk uzarlar zaten :)
kuaföre gir daha kısa kessin kahküllerini hem sevimli olursun
Arkadaşlar ben de saçım kıvırcık birkere kahkül kestirdim ama hiç güzel olmadi. Kuafore gitsem düzelir mı ki!! Bilir yardım edin
Aynen şu an bende aynı durumdayım okuldaki herkes ne yaptın ya sen diyorlar ya kuaföre gitsem düzeltilebilir mi acaba
Ben de ıkı gün önce aynı seyı yaşadım en kısa zamanda çıt çıt kahkul alıp kapatmayı düşünüyorum
Ya walla bende yaptırdım çok kötü oldu şimdi napıcam kızlar
2 gün evden çıkma.
olmaz. yarın türkiye'ye uçuyorum :D mecbur çıkmam lazım
Kapan o zaman.
artıladım :D
:)
Kapat başını :D Belki yakışırda :D
Sevdiğine nasıl bir bahane bulursun ayrılmak için
taç ta takablrsn yada kalın saç bantlarından :)
bere kkullanabilirsin 2 gün saklaman için
3 e vurdur kanka
biri 3e diyor biri sıfıra. kimin sözünü dinleyim şimdi :D
Taç tak
tokayla idare et.
0 a vurdur :D
alttaki arkadaş da 3e vurdur demiş. napim şimdi :D
kadına 3 yakışmaz ama 0 vurduran cok :D
üzüldüm şimdi :D
inşallah senin saçını traş ederken yanlışlıkla carrrrt diye kaydırmazlar :D
amin :D
Otur agla.