Güzellik & Bakım Kakül kestirdim rezil oldum resmen, uzaması için ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Peruk almak istiyorum daha önce peruk kullanan var mı çok mu yapay duruyor peruklar? Ne zamana uzar bu kahkül Kakül kestirdim rezil oldum resmen, uzaması için ne yapabilirim? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
OwlBaby Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kesim güzel ama çok kesmiş tek sıkıntısı o biraz uzarsa daha hoş durur, önden topla çok aşırı rahatsızsan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Topluyorum öyle de kötü duruyo heryerden cıkıyo Yorumla
Smeraldo21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kahkulu biraz kısa kesmisin sanırım ve orta kısmı doğru kesilmemiş saki ama yinede güzel kötü değil zaten kahküller çabuk uzar 0 0 Yorumla
herluie Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Kahkül çoğu zaman pişmanlıktır bulaşılmaz. Uzaması uzun sürmez yılan yağı kullan. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahkülün diplerine mi sürecem Yorumla herluie +1 yıl İstediğin yere uygulayabilirsin. Yorumla
gokhanlan Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kâhküll iyidir. Çok kötü durmamış. Emin ol kötü durmuş olsa b0k gibi derdim. Tabi bu benim görüşüm. 0 0 Yorumla
Gezentavuk06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuşsun denilerek tatmin mi olmak istiyorsun 0 0 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 2. gibi düz kullanırsan yakışmış dalgalı çok dağınık duruyor 0 0 Yorumla
Secretzone Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Neden rezil oldum diyorsun bence çok güzel olmuş muhteşemsin 0 0 Yorumla
yünçoraplıkız Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Gayet güzel olmuş, nesini beğenmedin peruk alacak kadar? 0 0 Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Saç renginle birlikte yüzün belli değil ama bence çok yakışmış 🥳🥳 0 0 Yorumla
samystery Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl gozlere geeel... bence iyisin o kahkulle gizli uye.. 0 0 Yorumla
DüşncesizDüşünür Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Saçın bağlı iken gözlerine yakışmış ama saçın açıkken pek gitmemiş sanki 0 0 Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Kahkul segil ki seni kandirmislar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Perçem ne biliyim neyse işte Yorumla
Cananelif3501 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Nedne ki cok hos ve tatlı görünüyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ama beğenenedim peruk içim ne diyorsun? Yorumla Cananelif3501 +1 yıl Peruk hos olur ama bence sacım dhas güzel ve tatlı olmus Yorumla
Decepticonn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl bahsetiğin gibi abartılmış bir durum yok 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmuş, değişiklik iyidir 0 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl bence gayet tatlış minnoş şirin olmuş 0 0 Yorumla
Roobinhood Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Peruk kullanmana gerek yok çok güzel saçınız var 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Takıntı yapma. Her halinle güzelsin. 0 0 Yorumla
Mrs_robot Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Çok kötü değil bence biraz uzayınca daha iyi olur 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. Eşkiya misin knk 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yok ya iyi böyle. 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Kötü durmamış ki 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yakışmış bence 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Güzel olmuş 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 843 cevap paylaştı. İyisinnn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Kesim güzel ama çok kesmiş tek sıkıntısı o biraz uzarsa daha hoş durur, önden topla çok aşırı rahatsızsan
Topluyorum öyle de kötü duruyo heryerden cıkıyo
Kahkulu biraz kısa kesmisin sanırım ve orta kısmı doğru kesilmemiş saki ama yinede güzel kötü değil zaten kahküller çabuk uzar
Kahkül çoğu zaman pişmanlıktır bulaşılmaz. Uzaması uzun sürmez yılan yağı kullan.
Kahkülün diplerine mi sürecem
İstediğin yere uygulayabilirsin.
Kâhküll iyidir. Çok kötü durmamış. Emin ol kötü durmuş olsa b0k gibi derdim. Tabi bu benim görüşüm.
Güzel olmuşsun denilerek tatmin mi olmak istiyorsun
2. gibi düz kullanırsan yakışmış dalgalı çok dağınık duruyor
Neden rezil oldum diyorsun bence çok güzel olmuş muhteşemsin
Gayet güzel olmuş, nesini beğenmedin peruk alacak kadar?
Saç renginle birlikte yüzün belli değil ama bence çok yakışmış 🥳🥳
gozlere geeel... bence iyisin o kahkulle gizli uye..
Kahkülün kötü görünmüyor ki.
Saçın bağlı iken gözlerine yakışmış ama saçın açıkken pek gitmemiş sanki
Kahkul segil ki seni kandirmislar
Perçem ne biliyim neyse işte
Nedne ki cok hos ve tatlı görünüyorsun
Teşekkür ederim ama beğenenedim peruk içim ne diyorsun?
Peruk hos olur ama bence sacım dhas güzel ve tatlı olmus
bahsetiğin gibi abartılmış bir durum yok
Yoo çok güzel durmuş bence :))
yakışmış işte
ilgi mi istiyon
Fena olmamış osman abi😃😃😃😃
Olmuş, değişiklik iyidir
çok da tatlı olmuş bence
Yok ya tatlı olmuşsun 😉
Kedi Eniği..
Sana bir imaj yapalım
Çok tatlı gorunuyorsun