Bir motor bir motoru getirir sözü aklıma geliyor. Hacı güzelde hani trafikte arabalar bize saygı duymuyor diyen insanlar var onlar haklı fakat birçoğuda kendisine saygı duymuyor arabaların arasından ya da kör noktalardan geçiyor aynadan kör noktayı göremiyorsun kullandıgın şeritin tam ortasından git trafikte bende varım de kenardan gitmene gerek yok
denersem kötü sonuçlar doğurur. hız tutkunu birisiyim bazen kontrolü kaybedebiliyorum. kimsenin hayatını riske atmaya değmez :) bisiklet şimdilik iyidir :D
Motor surmeyi seven erkek hayati pencereden degil icerden yasayan insandir. Ruzgari hissedersin hayati hisseder yasami hissedersin. Bir de akillidir trafikte avantaja sahip benzin de arabalara gore daha az yakiyor ozellikle honda cbr 250 gayet avantajli kiscasi motor iyidir herkesin kullanmasini tavsiye ederim
valla abimde cbr 125 ile başladı, sonra hyosung 250r , sonra 600f ondan sonrada 1000 rr şeklinde gitmişti sırayla :) ama çok yakıyor diyordu motor. sebebi ise malum küçük olduğu için motorlar hacim olarak ve o hızı yakalaması için yüksek devirde çalışması :D bir de yağ eksiltiyordu sanırım :D ama seviyorum motoru bir ara ehliyete eklettiricem sınavına falan girip :)
Motorcu cok kisiyle tanıstım motoru seviyor olsamda onlarda hep bir serseri tavır var gelecege yonelik bisey dusunemiyorsun. Ben sevsemde bu yuzden uzak duruyorum. Dilim yandı.
En İyi Cevaplar