Banyo yaptıktan sonra saçlarımı tarıyorum dümdüz oluyor çok güzel ama birazcık saç kurutma makinesiyle kurutuyorum çünkü ailem hasta olursun diyor. Bir yarım saat sonra saçlarım kabarmaya oradan buradan çıkmaya başlıyor. Gerçekte dümdüz küçükken herkes sorardı falan. Ne yapmalıyım ki :(Banyodan sonra saçlarım elektrikleniyor
Banyodan sonra saçlarım elektrikleniyor, ne yapmalıyım?
Elektriklenen saçlar gerçekten hepimizin başının belası. Bide üstten tel tel çıkmıyor mu çıldırıyordum ama buna çözüm buldum.
Banyodan sonra saç neden elektriklenir?
Yanlış yıkama saç elektriklenmesinin en büyük sebeplerinden biridir. Saçlarınızı doğru bir şekilde yıkar, saçınıza uygun şampuan ve saç bakım kremleri kullanırsanız saçlarınız elektriklenmez. Aynı zamanda doğru tarak seçimi de çok önemlidir. Saçlarınızın elektriklenmemesi için kullandığınız taraklar geniş ağızlı olmalıdır. Saçlarınızı havluyla sert bir şekilde kurutmak yerine saçlarınızı yumuşak yapılı havluyla sadece nemini alacak şekilde hafif hareketler yapabilirsiniz. Böylece saçlarınızın elektriklenmesini önlemiş olacaksınız.
Saç elektriklenmesinin önüne nasıl geçilir?
Saçlarınıza uygun şampuan ve saç bakım kremi bulursanız bunun önüne geçersiniz. Saçlarınızı yüksek ısıdan uzak tutun ve saçlarınıza sert kıllı fırça kullanmak yerine geniş ağızlı tarak kullanabilirsiniz. Saçlarınıza kaybettiği nemi verin. Duş alma alışkanlığınızı değiştirin.
Saçların elektrikleniyorsa buna bir dur de ve Elidor 7/24 elektriklenme önleyici şekillendirici bakım kremi artık seninle! İçerisinde bulunan Argan yağı ve bal sayesinde saçlarına hem bakım yapar hem de elektriklenmesini 7/24 önler. Saçlarının boyutuna göre duştan sonra nemli saçına eline fındık tanesi kadar alıp saçlarına yedirebilirsin. Memnun kalacağına eminim çünkü #Elidor 7/24 seninle 🌸
kurutmayacaksın saç kurutma makinesyle o elektriklenmesini sağlıyor ve kabartıyor kendi kendine kuruyunca o kadar kabarmaz hatta saçın ıslakken saçını tara sonrada saç köpüğü sür bozulmaz ;)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
anladım önerebileceğin guzel bir sac köpüğü var mı isim olarak
En İyi Cevaplar