Amatörce yapılan model güzel ama basit bir uygulama olmuş. İyi bir yere gidersen eğer modeli düzeltir ve gölgelendirme falan yapar. Orjinal bir hal alır. Sakın, altta ki resim gibi çirkin birşey yaptırma. Kolunda siyah bir lekeden farksız durur.
İlk beğenmeyensin, sende olmasan herhalde beni yiyorlar diyecektim :) Çok teşekkürler yorumların için, fakat arkadaş ''Arkadaş'' öyle bir çizmiş ki, düz bir açıdan bakınca pusulanın yuvarlağı bile düzgün değil. %100 garantisi olsa 2 dakika bile beklemeyeceğim
Buna amatör bile denmez. Yapan muhtemelen çingene falandır. 3 biraya hallederiz demiştir. Şanslısın ki sadece çizgilerden oluşan bir dövme. Kapatması kolay.
Vallahi adam bugün içime su serpti inanır mısın bilmiyorum. Instagramını atayım bakmak istersen, bulunduğum ilin duyulmuş dövmecilerinden. Lazere gelirsek, dostum hem çok pahalı, hem çok acı verici, hemde %100 garantisi veremiyorlar
Senin aklina yattiysa sorun yok kardesim. yaptirinca fotosunh atarsin. bir de renkli dovmelerden sonra ozel kremleri falan oluyor onlari. talimatlarina dikkat et adamin soylediklerine
En İyi Cevaplar