4 seansla 800 tl ye geçmisindeki tüm izleri siler 50 tl lik dövmeye bu hürmet gösterilir mi kadına söylesen 800 tl ye siliyolar diye ben napmısım diyip kariyerinin zirvesinde işi bırakır. Sizinkilere söyle kaş yapim derken göz çikardim baban sorarsa bu ne diye dövme baba de o anlar zaten😀
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzel yapsa ailen kızmayacakmıydı ben onu anlamadım ya da aptalız kötü oluncamı ailenin kızacağı aklına geldi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır güzel olsaydı en azından güzel bir şey için azar işitmiş olacaktım
- Diğer konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılMalesef geçmiş olsun yapılabilecek tek şey lazer ya da düzgün bir dövmeci bulup düzeltircesin 50 liraya dövme mi olur çok şaşırdım nerede yaptırdın açılış fiyatı 90-100 normalde onada bir harf yazıyorlar. Ankaradaysan ya da istanbuldaysan yaz yardımcı olurum
18 Yorumla
Soran+1 yılYok Çanakkale deyim ve %50 tca peeling kullansam işe yarar mı
- +1 yıl
Saçmalama hiçbirşey kullanma yara yaparsın aşırı derecede dövme bu sefer iyice berbat olur üzerinden düzelttiremezsinde ben baya çalıştım dövmecide en yakın arkadaşlarımda dövmeci sürekli gidip geliyorum yanlarına. sakın buradakilerin aklına uyup birşey yapma daha beter olur iyileşmesini bekle sonra güzel biryer bulup düzelttir birdahada öyle yerlere yaptırma.
Soran+1 yılKorkuyorum zaten ne yapacağımı bilmiyorum...
- +1 yıl
Bepanten kullan iyileşsin sonra kapattırma yap başka çare Yok çok büyük birşey değilse güzel bir modelle kapanır
Soran+1 yılÇok daha kaliteli bir dövmeciye gittim bana çok tehlikeli bir yer burası riski var ve çok zararlı bu kısma yaptırman ve 2 kat olacağı için riski çok daha fazla dedi
- +1 yıl
Nereye yaptırdın yapmayı bilmiyorlardır ya boyundaki dövme kapanıyor artık
Soran+1 yılTam bileğindeki damarın üzerinde ve benim derim incedir yani gittiğim yer şehirdeki en kaliteli mekan oraya 2 kat dövme sağlık açısından baya riskliymiş
- +1 yıl
Yok ya birşey olmuyor kapatamayacağı için öyle demiştir ayrıca şu an yaptırdığın dövme derinin 7 kat altında kalıyor. Burada olsaydın yardımcı olurdum ama malesef değilmişsin herkesin dediğine bakma kolun enfeksiyon kaparsa hastaneden çıkamazsın iyileştikten sonra ya sildirme ya kapatma başka çare Yok canım geçmiş olsun tekrar
+1 yılYa üstünü kapattır başka bir dövme yaparak tabi güvenilir bir yere. O kadına da ağzına geleni söyle şikayetçi ol en azından gözünü korkutmak için böyle söyle..
04 Yorumla
Soran+1 yılDövmeye baktıkça dövmelerden soğudum istemiyorum yeni bir tane sadece gitmesini istiyorum...
- +1 yıl
Lazerle sildirince bile o pürüzsüz bileğine kavuşmayacaksın onu da söyleyeyim.
Soran+1 yılÇok iz kalır mı?
- +1 yıl
İnternetten bak lazerle silinen dövmelere ayrıca ailenin elbet haberi olacak sildirince bile elbet koluna ne oldu diyecek ve sildirmek çok çok daha acıtıyor. Dövme yaptırırken acıyor ama sildirmesi daha beter acıtıyor. Internetten falan biraz araştır istersen orda da Benim dediklerim yazıyor gerçi..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Keşke o dövmeyi yaptırmadan önce bir araştırsaydın nasıl ve neler kullanarak yapıldığını... Ve unutma en dandik dövmenin bile açılış fiyatı yaklaşık 150 civarı.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa biliyorum indirim yapıyoruz biz diğer dövmeciler çok pahalıya yapıyor dedi inandırdı beni
Akılsız başın cezasını yine akılsız baş çekecek :) ''50 tl'ye dövme mi olur'' diye soracakken dövme'yi kuaförde yaptırdığını öğrendim. Kaliteli canımsın :D
10 Yorumla50 TL istediğinde düşümelydin bunu, ne yapalım bir yanlış yapmışsın dövme olan koluna, spor fular bağla biraz öyle takıl, daha sonra bir hâl çağresine bakarsın.
00 Yorumla
+1 yıl50 tl ye dövme yaptıracak kadar salak mısın gerçekten hiç mi şüphelenmedin. En basit dövme için bile makine açılış fiyatı 150 tl dir
01 Yorumla
Soran+1 yılİndirim falan yapıyoruz dedi inandım bende yaptırdım...
Ya başka güzel bı dövmeci cover up yapacak , ya da paran olduğunda sildireceksin. Araştır hiç iz kalmaz derlerse sildir
02 Yorumla
Soran+1 yıl%50 tca peeling kullansam işe yarar mı
+1 yılSildirmekten ziyade üzerini kapattırıp farklı bir şey yaptır... 50 tl ye dovmemi olur... vakti zamanında ben 3 tanesine 250 tl vermiştim o da arkadasım oldugu icin...
00 Yorumla
+1 yılusta dövmecinin makine açılışı 200 ve üstüdür dikkatli ol düzgün yerlerde yaptır ölene kadar bedeninde taşıyacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama artık geri dönüşüm yok sildirmek lazım
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Para kazanmalisin. Her seyin pahalisini yaptir. Dovme oraya birkez yaptiriliyor. Iyi araştirsaydin keşke
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke araştırsaydım şu an otuşmuş nasıl para kazanacağını düşünüyorum...
+1 yılAh ah.. Sildirirsen baya uzun sürer o zamana kadar o dövmeyi görmeyen kalmaz.
Ama başka çare de yok gibi değil mi..00 Yorumla
+1 yılDövmeciye git ve sildir surekli onla dolasacaksin kötü görüntü olur bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama sildirmek çok pahalı ve acılı bir yöntem ve benim ne o kadar param var ne de yüksek bir acı eşiğim
+1 yılDeğersiz birşey için vücuduna zarar verdin. Nerde o eski biz tükenmez kalem ile
kolumuza, elimize şekiller çizen, yazılar yazan bizler. Masumduk.😕00 Yorumla
+1 yıl800 liraya sildireceğine keşke 50 değil de 350 lira verip güzel bir yerde yaptırsaydın :(
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle yapsaydım ama yaptık bir hata nasıl geri döneceğim
+1 yıldikkatli yere yaptirsaydin sorun olmazdi arastirmaliydin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim. hatam nasıl kurtulacağım
- +1 yıl
yaptirmadan once dusuncektin kapaticilar var instagramda satiliyor onla kapatirsin tenine uygun ama genede. kalir bir omur boyu bir daha yapma
Soran+1 yılHayatta yapmam zaten ve fondoten nereye kadar
- +1 yıl
o senin sorunun artik yapacak birsey yok
+1 yılBaşta araştırıp doğru düzgün bir yerde yaptırsaydın keşke
05 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle yapsaydım ama maalesef geri dönüşü yok
- +1 yıl
Acaba kaş boyası ile mi yaptı makinesini kullandıysa eğer o boya ile yaptıysa bir kaç aya kalmaz birşey
Soran+1 yılBilmem ki umarım silinir çok pişmanım
- +1 yıl
Git sor nasıl bir boya kullanmış
Soran+1 yılTamam yarın sorarım dükkanına gidip
+1 yılKeşke araştırmadan yaptırmasaydın ayrıca 50 lira çok ucuz ordan anlayabilirdin bir terslik olduğunu kremleri bilmiyorum ama lazer siliyor galiba geçmiş olsun bu arada
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol ne diyim
Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. Dövme yaptırcaksanız kaliteli yerlere gidin ya, dövmenin üstünü kapattırmak için başka bir dövme yaptır bence ucuza gelir kaliteli bir yere git sor olur mu olmaz mı diye.
010 Yorumla
Soran+1 yılOnu da düşündüm ama hiç risk almak istemiyorum sadece sildirmek istiyorum
Soran+1 yılEvet dersimi aldım bugün şehrin en kaliteli dövmecisine gittim fiyat sormak için adam dövmeye baktı ve bunun kalıcı dövme olduğunu söyleme bana dedi...
Soran+1 yılTamam olmadı öyle yapacağım teşekkürler
Soran+1 yıl%50 tca peeling işe yarar mı
Soran+1 yılTamam teşekkürler :/
+1 yılŞu kuaförlerin para için işi dışında otu boku yapmasına ayar oluyorum insanlar mağdur oluyor
00 Yorumlabence sildirme başka dövmeciye git başka bişey yaptır
01 Yorumla
+1 yılDemek ki HARAM şeylerden uzak durmak gerekiyormuş...
02 Yorumla- +1 yıl
haram değil.
- +1 yıl
Bak sen 😂 haram değilmiş
+1 yılFiyatından bile suphelenmen lazım doğru düzgün dovmeciler makinayı 150-200den açıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum biliyorum... Ama geri dönüşü yok
- +1 yıl
Geçmiş olsun o zaman
+1 yılIşi uzmanına bırakmak daha iyi olur. Daha kötü sonuçlar doğuracak şeyler yapma bence
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama 800 TL benim için çok büyük bir para nasıl biriktirebilirim ki
- +1 yıl
Calismiyormusun
Soran+1 yılHayır lise son sınıfım
- +1 yıl
Nerelisin aynı yerdeysek tanidiklar var belki yardımcı olabiliriz sana
Soran+1 yılSanmıyorum Çanakkaledeyim
+1 yılÖnceden araştırsaydın keşke... Sildirmek yerine cover up yapılması daha mantıklı.
00 Yorumla
+1 yıldemek ki her zaman akılsız başın cezasını ayaklar çekmiyor. Geçmiş olsun düzgün bir yerde üzerine dövme yaptır tekrardan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecmis olsun ne diyelim :( 50 tl ye olur mu ya nasil yaptirdinnn :( kremler hikaye. Dovmeciye git duzeltsin
00 YorumlaKuaföre dövme yaptırırsan olacağı bu. Salak mısın sen?
00 YorumlaDiğer konusunda 338 cevap paylaştı. :) attıgın taş ürkütüğün kuşa değmemiş geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılFazla büyük değilse üzerine gerçek bir dövme yaptırarak kapatabilirsin yok lazer şart
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılE. Banada dövme yapar sana nedir bu başkası olma özentisi dövme cinseliik bekaret off ya kendini olun artık
00 Yorumla
+1 yılKaliteli yapan bir yere git üstüne guzel bisey yaptır
01 Yorumla
Soran+1 yılDövme tam damarımın üzerinde gittim dövmeciye bana çok riski oraya 2kat dövme dedi gençsin bu riski alma ilerde lazer ile dildir dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh yani seninde gözün körmüydü arastirip öyle yaptirsaydin be
03 Yorumla
Soran+1 yılYaptık bir cahillik
Cevap sahibi+1 yılCanim ya, birdahakine dövme yaptirmak istediginde arastirip öyle git yaptir kimseye güvenilmez
Soran+1 yılYaptırmak isteyeceğini sanmıyorum
+1 yılLazerle sildirmeye kalmamalısın aksi takdir de acayip bir ağrıyla karşı karşıya kalırsın 😔😊
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum TCA peeling i denemeyi düşünüyorum ama baya korkuyorum asit sonuçta cildimde daha büyük bir hssar yapabilirim
- +1 yıl
Aman dikkatli ol daha önce o yöntem ile sildirmis olan varsa danış sonra yap derim
Benım arkadaş da kas yapılanla yaptrdı gecıyor merak etme suya sokma bepathol mu neyse onu sur
00 Yorumla
+1 yılNasıl oldu fotoğrafı var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılKabuk tuttu üzeri
- +1 yıl
Alla alla
Makinenin acilisi 100 lira bikerem
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama kadın indirim falan yapıyoruz dedi inandırdı beni
+1 yıl50 liralık dövmeden ne bekliyorsun ki.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 50tl ye dandik yaptık 800 ze sildir saçmalık :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum...
+1 yılten fondöteni var onla kapatırsın
00 Yorumla
+1 yılÜstüne kapatacak gerçek bir dövmeciye dövme yaptır
00 Yorumla
+1 yılkafana göre yapmasaydın keşke
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke
+1 yıl50 tl yerine 200 verseydjn ugrasmazzdin bu kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke...
+1 yılAkıl aldın işte 850 liraya bence adil bir ticaret.
04 Yorumla
Soran+1 yılGençlik hevesi yaptım bir hata olan 850 lirama ve koluna oldu :(
- +1 yıl
Benimde başıma geldi ama geçti benzer bir şey... bir daha yapmazsın böyle bir şey.. canın sağolsun ama aklını başına al artık lütfen. .. seninde sorumlulukların var!!!
Soran+1 yılSenin de mi dövme
- +1 yıl
Çok başka bir şey... ama sonuç aynı...
+1 yılLazer ile sildir sen 😂😶
013 Yorumla
Soran+1 yılParam olsa hiç durmam ama 800 lira çok bana göre
- +1 yıl
Kız 50 tl ye dövme mi olur nerde olursa olsun zaten 120den açılıyor en ama en ufak yazı dahil 😶😂
Soran+1 yılBiliyorum ucuz diye orada yaptırdım zaten
- +1 yıl
Ohom ni daha yaptırmazsin sanırım 😶😶 göreyim nasıl yapmış
Soran+1 yılYaptırmam hayatta zaten fotoğrafını mı atayım
- +1 yıl
Yani görünebilir bir yerde ise dediğin kadar var mı abartıyor musun🤔
Soran+1 yılBileğime hemen ve büyük bir şey
- +1 yıl
Hmm, bilemedim bence daha 800 tl verme. 500 tl ye çok güzel bir dövme seçerek üzerini kapattirabilirsin
Soran+1 yılBu dövmeys baktıkça dövmeden soğudum hiçbir şekilde istemiyorum ben bileğini istiyorum...
- +1 yıl
Yorum yok ozaman sildireceksin 😶
Soran+1 yılKremler işe yarar mı denesem
- +1 yıl
Yaramaz. İzi kalır kabarikligi gitmez vs vs pişman olursun
Soran+1 yılTamam teşekkürler ne yapalım lazeri deneyeceğiz
Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ucuza kacarsan boyle olur
06 Yorumla
Soran+1 yılBen başka bir dövmeciyle 200 tl ye anlaşmıştım sonra arkadaşıma biri önermiş o kuaförü ucuz ve güzel bir yer diye o da inanmış bana önerdi ben de gittim işte ne yapayım pişmanım
Soran+1 yılGittim zaten ama dövmeci çok riskli bir yer olduğunu söyledi ve kapatmak için büyük bir dövme gerekliymiş dövme tam bileğindeki damarın üzerinde dövmeci daha gençsin bence bu riski alma ilerde sildir dedi
Soran+1 yılOlan sağlığıma ve parama oldu TCA peeling i çok duydum eğer riski göze alırsam deneyeceğim
+1 yıl50 tl ye dövme olmaz bunu sana kimse demedi mi
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl inandım bende bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye böyle şeylere hevesleniyonki çok saçma
00 Yorumla
+1 yılAilen le mi yaşıyorsun
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yılYeni reşit oldum
- +1 yıl
O zmn kızcaklarını sanmam 2000 limisin
- +1 yıl
Bn konuşuyum mu uygun fiyata silerler
Soran+1 yıl%50 tca peeling işe yarar mı
- +1 yıl
Bence yaramaz
Soran+1 yılİnternette araştırdım siliyormuş iz bırakmadan ama bu sefer daha kötü bir hasar veririm diye korkuyorum
- +1 yıl
Nerdensin bn parasını veriyim istersen
Soran+1 yılNeyin parasını
- +1 yıl
Sildirmenin
Soran+1 yılSildirecek cesaretim yok ki
- +1 yıl
Ankara’dan mısın
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
benim dövmeci arkadaş var soruyum mu ona
Soran+1 yılMümkünse tca peelinglerin işe yarayıp yaramadığını sorar mısın?
- +1 yıl
Sorarım ama şu an değil görüşeceğim zaman sorarım istersen ekle beni
Soran+1 yılTamam sorduğunuz zaman yazarsın bana
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. her yerde yaptırılmaz dövme
010 Yorumla
Soran+1 yılHer ne kadar kötü bir yolla olsa da öğrenmiş oldum
Soran+1 yılKaç seans ta halloldu ve iz kaldı mı
Soran+1 yılÇok acıyor mi peki benim acı dayanıklılığım çok azdır
Soran+1 yılMesaj atamıyorum
Soran+1 yılTakip isteği gönderdim
Soran+1 yılMesaj atamıtorum
+1 yılBuluruz slicej yer şehir neresi
010 Yorumla
Soran+1 yılÇanakkale
- +1 yıl
İstanbul da saydın iyiydi
Soran+1 yılİstanbul da olsaydım zaten bence bu kadar kötü olmazdı dövme
- +1 yıl
Sen bana bir yaz bı hastane var mal verdiğimiz ona bir soriyim
Soran+1 yılHastanede silerler mi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılKaç para tutar yaklaşık ailem öğrenmeden hemen para biriktirip sildirmem. gerek
Soran+1 yılAnnem hastane de hemşire öğrenmesi yüksek olasılık ama
- +1 yıl
Bana yazarmısin sen
Soran+1 yılMesaj gönderemiyorum
Sildirmen lazım dövmecilere
02 Yorumla
Soran+1 yılSildirmek hem çok acılı hem masraflı hadi bunları geçtim en az bir yıl geçmesi gerekiyormuş lazer ile tam sonuç alabilmek için
+1 yılKadının gözünü korkut sildirtir ona
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl korkutabilirim ki
- +1 yıl
Takip et bende çok kolay
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Takip et beni
+1 yıl50₺ ye dövme mi olur
05 Yorumla- +1 yıl
Dövmelerin boyası metalik birşey bunun makinesi var mıknatıs bu boyayı birkaç seansta deriden çıkarıyor izde bırakmıyor
- +1 yıl
Ama Türkiye'de var mı bilmiyorum ve çok acı vericiymiş
- +1 yıl
Ama lazer iz bırakıyor
- +1 yıl
Bilmiyorum ama lazerle sildirirsen iz kalır
+1 yılss isteriz :D
00 Yorumla
+1 yılUcuz etin yahnisi...
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptım bir hata
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSildirt.
00 Yorumla
+1 yılLazer
01 Yorumla
Soran+1 yılHem acılı hem masraflı ve ben ikisine de dayanamam
+1 yılKadına hesap sor
010 Yorumla
Soran+1 yılNe diyebilirim ki
- +1 yıl
Bu nasıl dövme de
Soran+1 yılAma yine de o dövmeden kurtulamayacağım
- +1 yıl
Doktora gitmen gerek
Soran+1 yılNasıl yani? Neden
- +1 yıl
Doktor siliyor dövme
Soran+1 yılKaç paraya siler benim için önemli olan para hemen biriktirip sildirmek istiyorum
- +1 yıl
Onu konuşmanız Laz'ım
Soran+1 yılTamam teşekkürler araştıracağım
- +1 yıl
Rica ederim
1500 tl ver sildir
00 Yorumla
+1 yılŞikâyet et
08 Yorumla
Soran+1 yılNereye ya da kime şikayet edebilirim
- +1 yıl
Elinde fiş var mı
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılSadece dövme var
- +1 yıl
Yer nerde
Soran+1 yılÇanakkale
- +1 yıl
Hmm İstanbul olsa hallederdim ama araştıracağım takip et sen
Soran+1 yılTamam teşekkürler
+1 yılÜZerine başka yaptır
08 Yorumla
Soran+1 yılKoluma baktıkça dövmeden soğudum sadece silinmesini istiyorum
- +1 yıl
Sildirmek zor iş başka yaptır kapatılır canım
Soran+1 yılEğer biriktiremezsem öyle uaoacağım teşekkürler
- +1 yıl
Kolay gelsin ne dövmesiydi ki
Soran+1 yılAll the love yazıyor
- +1 yıl
Neresi kötü
Soran+1 yılKadın baya kötü bir el yazısıyla yazdı yamuk yumruk oldu çok çirkin ve bileğinin çok yukarısına yaptı ve cidden iğrenç gözüküyor ki bunu herkes de söylüyot
- +1 yıl
Anladım canım üErine yaptır dha iyi
- Diğer konusunda 556 cevap paylaştı.
+1 yılSildirebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama 800 tl ye silermiş ve çok acır
- +1 yıl
ya da yaptırdığını bölgeyi kaplatabilrisin
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?