Merhaba arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi kulağımın yanında böyle saç var. Erkeklerde buna favori veya faul deniyormuş. Bende çok çirkin duruyor saçımı topladığım zaman elmacık kemiklerim de belirgin olduğu için onun altında doğru kıvrılıyor ve çirkin duruyor. Bunları yok etmenin yöntemi nedir? Kıl şeklinde olmadığı için ağda yapamıyorum. Makasla kessem çirkin durur hiç dışarı çıkamam diye korkuyorum? Saçları bu şekilde olan ve çözümünü bilen kızlar var mı?Kadın Saçında Kulakta Faul ya da Favori?
Kulağımın yanında olan favori saçlara nasıl çözüm bulabilirim?
Böyle kısa olması kötü olmuş attığım resim gibi olsaydı gerçekten çok güzel duruyor ben kullanıyorum ama şöyle ki kuaföre gidip makine ile alıyorlar diye biliyorum hiç yapmadım ama saçları keserken bazı kuaförler traş makinesi kullanıyorlar düz kesmek için onlardan o kısmı kesmelerini istersen keserler diye düşünüyorum ve kötü olacağını zannetmiyorum.
Faul saçlar herkeste var ve doğru söylüyorsun, özellikle saçlarımızı topladığımızda hiç iyi bir görüntü yaratmıyor. Bu yüzden kadınların birçoğu favori saçlarından kurtulmak istiyor.
Saçta faul ne demek?
Saçta faul, saçların yüz tarafındaki başlangıç kısmından kulak aşağısına kadar uzanan saçlara deniyor. Erkekler genelde tıraş olurken faullerini de şekillendiriyor ve yüzlerine uygun hale getiriyor. Kadınlarda ise farklı çözümler mevcut :) Makasla kesen de var, oraya lazer ya da ağda yaptıran da.
Faul saçtan nasıl kurtuluruz (kadın)?
Faul saçlara çözüm
Yüzü için ağda kullanan kadınlar, faul saçlarından da ağdayla kurtuluyor. Ancak tamamen almak yerine, kulağın başlangıç kısmında biraz bırakıyorlar. Bu sayede yapay bir görüntü oluşmuyor.
Çok rahatsız oluyor ve hiç çıkmasın istiyorsanız, lazer yaptırmayı tercih edebilirsiniz. Bu sayede saç favorilerinden sonsuza kadar kurtulmuş olursunuz :) Saçlar salıkken çok sorun olmasa da toplantığında maalesef kötü görünüyor.
Favori saçlar makasla kesilir mi?
Favori saçlar makasla kesilir mi?
Favori saçlarını makasla kesenler de yok değil, ancak bu şekilde köklerini tam alamadığınızdan dolayı yine kötü bir görüntü oluşturmaya devam edecektir. Aynı şekilde tıraş bıçağıyla da favori saçlarına çözüm bulan kadınlar mevcut. Bazıları bu tüylerin daha çok çoğaldığını, daha belirgin, daha kalın hale geldiğini söylüyor. Elbette tercih sizin :)
Favori saçlar nasıl gizlenir?
Favori saçlar nasıl gizlenir?
Favori saçları gizlemenin en iyi yolu salık saçlar tercih etmektir. Tabii ki her zaman salık saç tercih etmek bizi sıkıyor ve farklı modeller denemek istiyoruz :) Burada da iki yandan ayrılmış perçemler kurtarıcımız oluyor. Yüzümüze ilk bakıldığında dikkatleri iki yandan ayrılmış perçemler çekiyor, faul saçlar ise onların altında kalıyor :)
Faul gizleme yöntemleri
Aynı şekilde kaküller de favori saçları gizlemenin en iyi yollarından biridir :)
Lazer epilasyonla kurtulabilirsin, fakat kalıcılıkları tartışılır, ya da orayı kapatacak kadar önlerden saç bırak, yani hepsini kulak arkasına atma, öne bıraktığın saçı da biraz kısalt, geri kalan saçları orta uzunlukta kesebilir ya da kademeli olarak arkaya doğru gittikçe uzunluğu artacak şekilde uzatabilirsin, tam anlatabildim mi ne demek istediğimi bilmem, o tarz stiller nasıl adlandırılıyorsa artık, uzun olan fakat uzunluğu merdiven misali artan saçlar, ya da şu örnek olabilir, kısa ya da toplanmış saç olur ve yan tarafa düşmesi için kasten biraz saç bırakılır.
Çok gereksiz bence neresi çirkin duruyor ki. İnsanlar saçlarını topladıkça yanlardan favori kısımlardan saçlarını özellikle çıkarıyor güzel olsun diye. Kendinizi sevmelisiniz önce
Ben ağda yapıyorum. Yanağına yapma sivilce çıkar bak tam kulağın olduğu yer ikiye ayrılıyor ya altta memesi üstte kepçesi. Heh o orta yerden parmağınla yukarı kaldır. Geriye kalan kısmı al Doğal dursun. Merak etme çok az çıkıyor belli bile olmaz. Çok uzunsa eğer makasla kısaltadabilirsin
Bende biseksüel biriyim. Erkeklerden kadınlardan zevk alıyorum. Kendi tercihim ve isteğim. Evli değilim. evlenmek istediğim kişi inde benşm gibi olmasını isterdim. İlla biseksüel olması şart değil. Açık fikirli modern düşünceli olması yeterli. Eşim arzu ederse bana sormadan hoşuna giden herhangibiri ile ilişki yaşayabilir. Bunu gelip bana anlatması beni eder. Asla sorgulamam, kızmam kendi tercihi ve hoşuna giden zevk almış olduğu şeyi yapması beni mutlu ederdi. Yanımda dahi olsa rahatlıkla hoşuna giden erkeği bana söylemesini isterdim. Neden kısıtlama getireyimki tam tersi teşvik ederdim. Başkalarının ne dediğinin önemi yok. Eğer mutluysa istiyorsa özgürce davranabilir. Bu düşüncede olan biri ile evlenmek istiyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
biraz kısaltıp keserek şekil verilirse güzel olabilir. Benim de iki sene öncesine kadar 1.5 - 2 parmak kalınlığında falan bi faulum vardı sizinki gibi çok uzundu ve benim yüzüm de çokk tüylüydü çok çirkin görünüyordu. Daha sonra lazere başladım bunun bahanesiyle full kestim orayı. Bir sene lazere gittim ama hiçbir sonuç elde edemedim, şimdilerde her gün ustura ile tıraşlıyorum ama tıraşlanmış görüntüsü de beni çok rahatsız ediyor, minik minik uzatmaya çalışıyorum uzayınca şekil verirsem daha iyi görüneceğine inanıyorum nedense bi deneyip göreceğim artık.
Yüzüne ağda asla önermem, bir senedir kaç usturası kullandım görüntüsü iyi olmuyor. İyi bir yer bulup lazer deneyebilirsin ya da dediğim gibi şekillendirip sevmeye çalışabilirsin, ben de iki senedir uğraştım dediğim gibi içime sinen sonuç alamadım artık sevmeye çalışıyorum 😂😂
Tüy sarartıcı krem var 3 dk bekletiyosun sarartiyo watsons gratiste vardı onu yap arada itici durmaz belki ben bazen yapiyodum ama benimki uzun değil çok :) seninkide o kadar kötü değil yani. Ağda yapıncada birşey olmuyor arada ağda yapabilirsin
Ben ağdayla alıyorum biraz acıtıyor ama nerene ağda yaparsan yap acır zaten, yaptıktan sonra pudra sürüyorum hiç kızarmıyor ve 2 aya kadar çıkmıyor sonra da çok az çıkıyor
Ben ağdayla alıyorum ve aldıktan sonra limon ve tuz karışımı yapıp aldığım yere sürüyorum. limon ve tuz karışımını sabah akşam yapman gerekiyor. uğraşamam dersen günde bir kez yap azaltıyor. Yalnız alırken abartmadan al yani biraz kalsın minirea nın attığı görseldeki gibi
Tatlım bende de aynı sorun var ben ağda ile alıyorum her ay biraz sivilcelenme yapıyor ama bakımını yaptığın zaman herhangi bir sorun olmuyor buna kuaförler Bi çözüm bulamıyor maalesef en düzgün yolu ağda
Lisedeyken faullerim sakalım bıyığım çıksın diye her gün traş olan köse bi arkadaş vardı. Sizin faulleri görünce o arkadaş geldi aklıma. Demem o ki, acaba ne oldu o çocuğa!