Beni de saçlarım fazla kabarık, özellikle yağmurlu havalarda korkunç görünüyor.. Çok saçım var. Birçok şey kullanmama rağmen büyük bir değişim olmadı, ama şu an banyo sonrası saçlarımın uç kısımlarına argan&keratin bakım yağından ve durulanmayan Elseve saç kremini kullanıyorum. Saç kremini ihtiyacım olduğu her an kullanıyorum.
Siz bir de benim saçımı görün :)) argan yağı kabarıklığı alıyor. Bir de ben bir yıldan fazladır saçıma haftada bir defa hindistan cevizi yağı sürüyorum biraz bekletip yıkıyorum sanırım saçımın kabarıklığını azalttı.
Merhaba. Elidorun 7'si bir arada olan saç güzelleştirici bakım kremi mevcut. Bu kremi kullanmanızı tavsiye ederim. Kabaran saçlara iyi gelir. Kabaran saçları yatıştırır. Kuruluğunu alır ve saçlara bakım yaparak nem verir. Saçlara 48 saate kadar kabarmama etkisi katar ve saç formunu korur.
Boyadan uzak kal en az 3-5 ay Saç kremi kullan ya da kremli şampuanlar Kurularken fazla hırpalama yıpranırsa tiftik tiftik olur Arada bir maske yap saçına
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Su bazlı boyayla cila yapıcam birkaç ay zaten boyamıcam bir süre
Hm benimde senin gibi kuruyken kesinlikle tarama saçlarını. Hem dökülur hem yıpranır hemde kabarır. Mesela ben 3 gunde 1 duş aliyorum ve sadece duş aldigimda tarıyorum
Ya benim 5 6 senedir saçlarım kısa uzatmaya karar verdim o yüzden. Eğer kestirirsem uzatmam biliyorum kendimi bir kere kestiğinde 3 ayda bir kestiriyorum