psikolojik bunalımlarım yüzünden oturdum belime kadar uzun saçlarımı omuz hizama kadar kestim üstüne gittim açıcı aldım uçlarını açtım ordaki kadın saçların koyu kumral saç istiosan pilatin al dedi eve geldim saçlarım çok açık turuncu oldu pilatini de sürünce pek de değişmedi. Öğrenciyim ve daha fazla para harcayamam 10 gün boyunca 20 lirayla idare etmeliyim yol param da dahil. Elime para geçince hepsini açıp koyu-şarap kızılına boyamayı düşünüyorum böyle de dip boyası gelmiş irlanda kızılı gibi oldu dışarı çıkamam heralde bu saçla sizce nasıl? Normalde daha çok belli oluyor telefon kamerasından ve şu an egec olmsından kaynaklı biraz karanlık çekmiş
Yo pekte kötü değil en azından dışarı çikamayacagin kadar. Zaten pek fazla durmadan boyarsın merak etme. Ama şunu demedende geçmeyeyim baya cesaretliymişsin saçına kiyabilmen wow dedim😊 uzulme gecer bugunlerde, kotu goruntu yok.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
sinirlenince gözüm hiçbişey görmüyo ki pişman oldum baya
Durumu okadar kötü anlatmissinki bende gercekten kötü birsey bekliyodum ama aksi kötü bir görüntü goremiyorum boşu bosuna kendini üzmüşsün ama ne yaparsan yap kizil yapma
Seni motive etmek icin degil gercekten kötü olmadığı icin söylüyorum bildigimiz ombre gibi duruyo dışarı çıktığında biri gorur ve sorarsa birsey derse sende çaktırmadan yeni boyattim çok begendim filan de onlar senle dalga geçeceği ne sen geç
kotu değil ki stres ve sıkıntı yapma kendine bos yere. değişiklik her zaman iyidir ve kısa sac cesaret ister özgüven ister. ombre gibi olmuş gayet tatliş. hoşuna gitmiyorsa biraz biraz para biriktirir degistirirsin
Koyu sarap kizili benim rengim favorimdir. Kesinlikle yaptir. Sarapkizili ve siyah vazgecilmezlerim☺️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kötü durmuyor ki ben de kızıldım her hafta akıp turuncu oluyordu artık boyamayı bıraktım yarısı turuncu şu anda herkes ombre yaptırdım sanıyor kimse anlamıyor boşver
En İyi Cevaplar