Saçta dikleşme ve saç tellerinde çatallaşma sorunu?

Merhabalar arkadaşlar saçlarımda dikleşme sorunu yaşıyorum internette araştırmaya çalıştım fakat hiçbir yerde bu sorun yok saçlarımda dikleşme sorunu yaşıyorum genellikle tepe ve öne kısımlarımda bir kaç tel birleşiyor diken gibi kalkık duruyor bazı saçlarımın uçlarıda sanki birbirine girmiş gibi yamuk hepsinde yok ama bazılarında var başta saçlarımda aşırı yıpranma var sandım Bonacure Fibre Force XXL Keratin Bakım Şampuanı aldım saçlarım canlandı diyebilirim fakat saç tellerimdeki eğriliği ve dikleşmeye fayda etmedi sorna dedim aceba saç köklerimde bir tahriş olmuş olabilirmi Loreal Sensi Balance Hassas Saç Derisi Şampuanı bu ürünü kullandım saç köklerim hafif kaşıntı vardı o bile gitti dikleşme problemi hala inmedi saçlarımın ucundaki sorunda gitmedi saçım kuru dicem yağlı saçlara sahibim 0 vurdurdum saçları gene bu sorunu yaşıyorum duşta bile inmiyor arkadaşlar düz dik değil bir kaç telli alıp birleşip dik duruyor bu anlattığım sorunlar saç spreyi sonrası başıma geldi normalde saçlarım ince telli ve düzdü aceba bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir forumda aceba saç uzmanı olan arkadaşlar veya başından böyle bir sorun geçmiş arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim cidden aşırı dikler inmiyolar yapmadım şey kalmadı
Saçta dikleşme ve saç tellerinde çatallaşma sorunu?