20yaşındayım. Boyum 1.64
Ve saçlarım çok çok uzun saçlarım uzun diye mi boyum uzamıyor acaba yoksa 20yaşından sonra boy uzamıyor mu
Ve saçlarım çok çok uzun saçlarım uzun diye mi boyum uzamıyor acaba yoksa 20yaşından sonra boy uzamıyor mu
Benim boyum 1.58 22 yaşındayım son iki yıldır uzamayi bekliyorum ama uzamıyorum. Kilo verilince boy uzuyor diye bir şey duymuştum ama emin değilim. Ha bir de evet vücut uzun saçı beslemek için vitaminleri daha çok saca gönderiyor
20 yaşından sonra boy uzamaz benim kardeşiminde saçı epe uzundu zayıftı kendisi saçını kestirdi çocuk kilo almaya başladı o saç onu sıkıyordu herelde kesilince kilo aldi sende bir kestir saçını kökü sende bidaha uzar
Genetik boy biraz da. Anne baba veya dayı hala tarafından uzun kimseler olursa uzun olma ihtimalin yüksek. Annemden duymuştum bende saçlarını uzatma canını alıyor diye. Doğru mu bilmiyorum tabi :)
Kızlarda 18 yaşından sonra boy uzaması durur. Ki sen 20 yaşındasın hiç ihtimali yok artık.
Cevap
7Cevap
öyle çok kısa değilsin zaten 20den sonra uzamaz kızlar
16 ya da 18 yaşından sonra maximum uzarsa 1cm uzar oda 21 ya da 24 yaşına kadar geçerliydi. Öyle biliyorum. Boyunun saçınla bir alakası yok.
@larviyaa Cya bro.
boyun ideal ama uzamaz daha ki zaten 13 yasindan sonra bile yavas uzuyoruz
1 kilo pamuk mu 1 kilo demir mi ornek olarak dedim.. Kisa sac da uzamak icin ayni proteini, uzun sac da uzamak icin ayni proteini yiyo yani sacin uzunluguyla alakali degil
Saç boyu vitamini emiyor etkisi var tabi ama yaşla da alakalı. 16-17 yaşlarından beri böyleyse uzamama sebebi saç olabilir
Kızlar 18 yaşına kadar uzar
18 den sonra boy uzamaz
Pek uzamaz o yaştan sonra
istersen yardımcı olurum spor hocası olarak
Boyun ideal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar