İlk önce geçici yaptıracağım. Sonra alışabilirsem kalıcı yaptırırım. Bir de fiyatları hakkında bilginiz var mı?
Sevdiğim kişi diyosun. Erkekler karşılarındaki kızın hemen onlara aşık olup fedakarlıklar yapmasını sevmezler kendileri uğraşıp elde etmek ister ve böyle daha çok değer verirler. Dövme büyük bişey eğer bunu yaparsan seni hemencecik cebe atıcaktır ve istediğin oranda değer vermeyecektir
Bence yaptırma çok sevmek güzel irsey ama ilerde ne olacağını bilmiyorsun
Misal fuatı seviyorken fuatla anlaşamadınız hayat ne getirir bilemezsin tabide kaan girdi hayatına senin adında sibelse ailendede f ile başlayan biri yoksa kaanda dövmeyi sorduysa evet gerçekleşti bunlar buyur bakalım
18 yasindasin emin ol onla evlenmiyeceksin ilerde esine dovmen hakkinda yalan soylemek istemiyorsan yaptirma
Cevap
23Cevap
Sevdiğin kişinin isminin baş harfi annenin isminin baş harfiyle aynı olursa yap... Eğer olur da sevdiğin kişi bir gün nefret ettiğin kişiye dönüşürse diye bahanen annen olur :)
Yaptırma bu şimdi güzel bir fikir ama sonra pişman olursun.
Bence yaptırma derim ileriyide düşünmek lazım ilişki bitecek mi devam mı edicek bilemezsin ama bence yaptırma derim hoşuna gitsede kısa sürer bence değmez
Ben kocamin adinin bas harfini bile yaptirmam sende yaptirma bence
Bence kalıcı olarak yaptırma gecici yaptır sonradan yollar ayrılır vb birsey olur sonra silmesi zor oluyor
Ne gerek var bende geçen yıl göğse mi yaptırsam diyordum ama daha çok aşık olursun geçici anlamsız zaten
Eğer bir süre sonra ayrılırsanız bir sonraki ilişkinde de aynı harfle başlayan birini bulmaya çalış
:) ;)
Bence yaptirma ayrildigini farzet o zaman ne yapacaksin misal
Geçici olabilir ama kalıcı düşünme sonuçta ayrılsan kalıcı birşey geçici fiyatları 20-30 tl
Ayrıldın mı bant takar gezersin mk manyağı
Yaptım yaptım sonra ayrılınca pişman olursun
Çok pahalı değildir ya 10 15 lira bir şeydır
geçici solmaya başlayınca iğrenç oluyor ama
evette sonra göt gibi kalma ortada xd
Farzet ayrıldin ne olucak o dövme?
Gerek yok bence.. ya ayrilirsaniz?
Bence gerek yok ama bilmiyorum
Gider tabi niye gitmesın
Kocanda bu M harfi ney desin? Dimi
Sevdiğin kişinin bas harfi hangi harf ise.
Sen safa yat.
Hata edersin
Boşver popona yaptır bas harfini
Değilim.
Ya sen?
yapma bence belki ilerde pisman olursun..
baş harfini niye yapıyosun ismin hepsını yaptır
Ayrılık vuku bulursa , harf elinde patlar 😀😀😀
yaptırma pişman olursun
Sonra pişman olmada
Ya ayrilirsan?
sen biln
Vay be
sacmalık
Erken bence yapma.
yanlış yaparsın
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar