Cilt rengini geçici veya kalıcı beyazlatan ürün ya da maskeler nedir?

Asya ülkeleri fazlasıyla kullanıyor pirinç unu maskesi evinden yapabileceğin bir maske onların kendi krem ve yüz maskeleri de var ama onların bizim ülkemizde üretilmesi için onların kozmetik düzeyine ulaşmalıyız kozmetikte Asya daki Japonya Kore gerçekten çok gelişmiş
Limon ve patatesin açtığını duymuştum birkaç yerden. Cildin hassassa patates daha iyi olacaktır.
-Gecen bol olsun.-
En iyisi pirinç unudur çinli kadınlar yüzyıllar boyunca beyazlamak için kullanıyolarmıs bide patates , limon , ve domates var hepsini ayrı ayrı araştırabilirsin.
Cevap
1Cevap
Geçici olarak olur ancak kalıcı çözüm yok.
Mesela iki yemek kaşığı yogurda bir iki damla limon suyu sık cildinde beyazlatmak istediğin yere sur 20 dk kurut sonra yıka. Domates de aynı şekilde beyazlatiyor
Ama önce cildinin küçük bir kisminda dene zarari olmazsa kullan.
Bunu haftada 2 defa yapman yeterli
Gratisten aldım.
https://i.hizliresim.com/Nkdp3a.jpg
Baya işe yarıyor.
Bunun vücut içinde olanı var mı kalıcı sonuç veriyor mu?
@siyahgündüz vücut bilmem de yüze işe yarıyor ve kalıcı.
Ne kadar güvenilir peki?
@Tavsancik34
2. Alışım gayet güzel
Bende gratisten alışveriş yapmayı severim, denicem. Teşekkür ederim 😊
@Tavsancik34 rica ederim 😊
İnternetten araştırdim bu güneş lekesi içinmiş. Ama ben yüzümün tamamini beyazlatsin istiyorum. Yüzü beyazlatiyor mu?
Tamam işte beyazlatıyor
Expigment renk acıcı ben kullandım gercekten cok kısa surede cilt rengini aciyo sivilce lekelerini falan gideti hem dermatolog onerisi gayetde uygun fiyatlı oneririm
Kalıcı mı peki?
Ya ben cok yeni kullandım ama degil galiba recetede daha sonrasında gunes kremi kullanirsanız daha uzun sureli olur falan yaziodu. hem belki fikrin degisir
pirinc unuyla sütü karisdir birer kasik ve sonra onu düzenli olarak haftada iki kez yüzüne sür.. göreceksin faydasi olacak
Sen kullandin mi bu maskeyi? Kaç hafta sonra etkisi belli oluyor? Kalıcı mı? Kaç ton açiyor?
Söyle de eig vereyim
Pirinc unu sut gulsuyu bir kac damla limon karistir krem kivamina gelsin sur yuzune 15 20 dk bkle beyazliyo
Pirinç ıslat akşam sabah yüzünü pirinç suyuyla yıka
Resimde ki photoshopa bak maşallah
Genellikle kore menşeili ürünler kullanabilirsin
Pirinç suyu diye duymuştum bir ara
Esmersen esmersindir niya açıyosun günah
Pirinç suyu kendim kullanıyorum
Ne kadar açiyor? Ve kalici mi?
Gözle görülür bir fark oluyor mu?
Bunu soruyordum işte teşekkürler
beyazlatan urun yok bence
Pirinç unu maskesi
Pirinç unu banyosu..