Bana çok itici geliyor. Kızların "patlayacak" şekilde daracık kot pantolon giymesi itici geliyor mu?

Bende giyiniyorum ama genelde ya fazladan gömlekle ya da uzun bir üstle kapatıyorum. Hem cinslerimi eleştiremem ama sadece ten renginde ve siyah parlak tayt giyip içi belli olucak şekilde giyenlere ben de içten içe kızıyorum.
Dediğiniz doğru. dar da olsa uzun bir gömlek vs ile üstü örtülebilir...
Rahat gerçekten rahat , ama bunu göstererek yapmak şart değil.
mantıklı...
Teşekkürler :)
hak ettin :)
hemde fazlasıyla itici ve abartı bide herkeste yakıştigni sanıyor ya ona yanıyorum
cevap veren erkekler eşlerini, sevgililerini, kardeşlerini düşünerek cevap versin. bence yanlış bir şey giy normal pantolon ne diye poponu sergiliyorsun. bunu yapan kendini sergiliyordur başka izahatı yok
ya galiba son 1 aydan beri artık bol kot kısa paça moda. bence o daha çok hoş duruyor.
Kızlara duyurulur... kendilerini nazardan saklamaları lazım...
cvpından bişey anlamadım kardeşim :D neyse eyw :D
diyorum ki, vücut hatlarını belli edince millet bakıyor. bakınca da zamanla nazara gelir insan... o yüzden tesettür farz kılınmış...
dinimizce tabikide. fakat niyeti kötü sapık olan yine bakar. yani bunu yapacak insan kendi kızı karısı annesi ablasına yapılsa ne düşünür? dimi ben hep bu kafadayım.
Adam gibi giyinirsek ancak yüzümüze bakarlar...
konu biz erkekler değiliz be kardeş :D
sadece kızlara nazar değmiyor ki. bizim de dikkat etmemiz gerekiyor kardeş :)
tiplede alakalı olmuo bazen. üzerimizdeki kıyafetlerede yapılabilio nazar. açıkcası mesela benim tipim nasıl kardeşim ama harbi harbi de kötüde ya da neyse. tıkla profil resmime büyüt bir bak öyle daha net olur.
Maşallah diyelim de nazar değmesin :) semtiksin. fakat seni Cemil İpekçi'ye benzettim :)
ya vallahi bu sitede %65 yorumlar gaymisin vb. sorular soruluo sorduğumda. çözemedim nerem topa benzio ayoooolll :D :D hahaahahha
sempatikliğindendir, takma...
aa bak bu açıdan düşünmedim hiç yaa.
Cevap
13Cevap
Hayır gayet normal sportif tayt gibi duruyor
en sağdaki hariç hepsi itici. ama en sağdakine yakışmış
sağdaki de sırıtıyor ya...
yan durmuş. önlü arkalı görmek lazım :)
Kalın bacakları olan bayanların dar giymesi hiç hoş değil.
peki poposu kalınsa?
O da giymesin bir zahmet. Yakışmıyorsa giymenin manası yok.
Nerdeee :)
Zihniyet meselesi işte.
keşke her bayan sizin gibi düşünse...
tabii ki berbat.. keşke hepsi tulum ya da bahçivan giyse.. en zayıfından en balık etlisine; en kısasından en gökdelenine kadar hepsine yakıştırıyorum bu ikisini..
evet cok ıtıcı o ne ya bazen robot gıbı yuruyorlar :D
Bazen görüyorum o kadar dar giyiniyorlar ki o pantolon o bacaktan o kalçadan sığdı.
Dar pantolon giyen bir kızdan duymuştum; "ben akşamları yatarken pantolonu çıkarmıyorum" diye iyi gülmüştüm :)
Fiziği güzelse neden giymesin ki tayt gibi rahat oluyor onu da mı size soracağız
giyebilirsiniz tabi de sadece poponuzu insanları gözüne sokacak şekilde dar olması itici...
Popom güzelse niye olmasın alaalala oda mı batıyor biz sizin daracık eşofman giymenize karışıyormuyuz
popon güzel diye o zaman çıplak dolaş... erkeklerin daracık eşofman giymesi de çok komik oluyor.
Şimdi soracak soru kalmadı bayanlara ne giymesi gerektiğini mi öğretiyorsun emin ol senden iyi biliyoruz giyinmeyi iki üç kilolu kadın dar giyinmiş diye böyle bilmişlik yapma
senin gözlerin kör galiba. Ortalık bunlarla dolu. Kaldı ki sorduğum soru, binlerce mide bulandıran sorulardan daha mantıklı Türkan !
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy yetişin komşulaaaaaaaaaar şimdi bayılacağım bu çocuk kızların poposuna bakıyormuş sürekliiii :D
Evet hemde baya itici
kızların da aynı fikirde olması daha mantıklı...
Offf offff o dar pantolon yok mu ooo dar pantolon offf diom offf
Evet iticidir
sizi nasıl giyiniyorsunuz mesela?
helal...
Vücudu guzelse guzel duruyor
sırıtıyor...
Sırıtan ne?
poponun reklamı...
Guzelse pek bir sorun teşkil etmez bence;)
nazar değiyor...
Kendileride pek rahat değiller bana göre o kotların içerisinde sırf dikkat çekmek için her haltı yiyorlar zaten yadırgamamak gerek :D
Biraz ağır oldu ya. herkesi aynı kefeye koymamak gerekir.
Bende giyiyorum ama bedenime göre
popo fal taşı gibi sırıtmasında...
Yok çıkmıştı aksine pantolon düşük duruyo arkadaşlar kalkanı evde unutmuşum diyo sevgilim küçük kalcalim diye seviyo
bence hoş değil ya...
Hiç cikmiyo
popo mu?
Evet popo cikmiyo
güzel :) herkese sennin gibi lazım...
Sevgilim oooo küçük popolum diye seviyo
peki küçük mü?
Evet çok küçük mini mini
inanmam...
1.76 boyunda 50 kiloyum
hımm, merak ettim...
Popomumu
komple boyunu... haliyle oraısnı da tabi...
😂😂😂😂😂😂
ciddiyim ya...
Nasıl gorcen beni
mail versem atar mısn?
Resmimi mi atiyim
evet. sen de benim resmimi görürsün...
Tamam
dusuncevesanat@hotmail. com
attın mı?
Attim
gördüm. ordan devam edelim istersen?
Ya anldinmi
aynen, yaşam koçu :)
Isim vermedelim lutfen
ünvan verdim...
Verme verme
tamam :)
Seni giremedim 😊😊😊😊
Goremedim
profilde var ya...
yani mail adresimin profilinde...
Goremedim ki
mesaj attım. mailine
gördün mü?
Yok
bakmayı mı bilmiyorsun maillerine?
Işteyim ondan
o zmn neden yok diyosun ya :)
Bedenin kaç peki
Valla seyirci kalmayı tercih ediyorum
Evet itici
Bence rahat
raha diye popo fal taşı gibi oluyor...
dar giyince kuşu sıkmıyomu
Evet cok
Yoo gayet guzel.
Hımm. eşinin de böyle giyinmesine razısın yani?
Vala ben öyle giyinmesine izin vermem. çünkü kıskanırım sevdiğimi. sapık bakışlarla uğraşamam.
o bir gerçek de ben yine de bayanların vücut hatlarını belli edecek şekilde giyinmesine karşıyım.
Bence daha hoş
O zmn sen eşinin öyle giyinmesine izin verebilirsin :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar