Polyester makinede hangi programda yıkanır?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selam canım :)
Polyester elbiseler, ceketler, gömlekler, etekler dayanıklı malzemelerden yapılmıştır. Fakat sıcaklığa oldukça duyarlı bir kumaștır. Elde yıkanır mı? Makinede hangi programda yıkanır? ve küçük bir polyester kumaş özelliklerinden de sana bahsetmek isterim. Çünkü oldukça birçok avantajı var.
-Polyester kumaș özelliği
-Ütü asla gerekmez
-Kolayca kurur
-Evde makine ile yıkanabilir.
-Kuru temizleme asla gerektirmez.
-Kıyafet kullanımında herhangi bir iz bırakmaz.
Kısaca hayat kurtarıcı kumaşlardan biri diyebiliriz 😊
-Polyester makinede hangi programda yıkanır?

-Çok dikkat etmen gereken bir kumaș türüdür. Yıkamadan önce mutlaka ürünün üzerinde ki eteketi okumanı tavsiye ederim. Makinede 40 dereceyi asla geçmemelidir. Özelikle payetli bir elbisen olduğu için, 40 derece üzerinde yikarsan sonuç olarak hoş bir görüntü ile karşılaşmayabilirsin. Mis gibi kokmasını İstiyorsan da Rinso önerebilirim, özellikle Yeni Rinso Gül Suyu'nun mis kokusu böyle kıyafetler için çok güzel oluyor, kokladıkça içim açılıyor. :) Zaten hassas ürünler için üretildiği için de daha etkili oluyor.

🌟 Sana özellikle tavsiyem benimde böyle payetli bir elbisem var. Muhakkak yıkamadan önce ters çevirip, öyle makineye at. Hassas yıkama veya elde yıkama programını ayarlayabilirsin.
-Polyester elde yıkanır mı?

-Elbette elde de yıkayabilirsin. Polyester kumaş, su sıcaklığı her zaman ılık olmalıdır. Yıkarken özellikle toz deterjan kullanabilirsin. Hassas bir kumaş olduğu için, çok fazla bastıra bastıra çitileme. Ilık kovanın içine bir miktar toz deterjan at, elbiseni içine koy ve 10-15 dakika beklet. Sonra güzelce yıka, durula ve as. Zaten çok hızlı kuruyacak bir ürün olduğu için, saatlerce beklemene gerek yok. En az bekleyeceğin süre 1-2 saat olur.
Fakat daha önce benimde böyle polyester kumaş bir elbisem olduğu için, elde yıkama yapmadım. Makinede yıkamayı tercih ettim. Herhangi bir sorun ile de karşılașmadım. İçin rahat olsun. Asla makine kumaşa zarar vermiyor. Elbette iki türlü olanağın var. Sende iki seçenekten birini tercih edebilirsin..
suyunu iyi ayarla derecesini 60 dakikaya al ters çevr pulari falan dokulmesin sıcak olmasn sıkma derecesinde dusur 600 falan yap kirismasn :))
Makinenin narinler/elde yıkama diye bir ayarı oluyor sizinki nasıl bilmiyorum ama onda yıkanabilir
Soguk suyla sabun kullanmadan hafif ovalayarak sıkma dan havlu içinde kurut düz bir zeminde başka türlü olmaz en iyisi kuru temizleme genede
Cevap
0Cevap
Çeker makinaya atmayın
Soğuk suyla.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?