Çamaşır makinesinde toz deterjan kullanırdım ama şimdi bebeğimiz olacak bebek kıyafetlerini yıkamak için sıvı çamaşır deterjanı aldık. Hazır olsun diye yıkayıp kaldırıcam.
Çamaşır makinesinde sıvı deterjan nasıl kullanılır, sıvı deterjan makinenin neresine konulur?
Çamaşır makinesiÇamaşır makinesinde sıvı deterjan kullanımı nasıl oluyor? Makinenin ana deterjan gözüne makineyi çalıştırmadan koydum sıvı deterjanı ama sıvı deterjan nereye konur, doğru mu yaptım? Çünkü deterjan makinenin içine akıp gitti! Sıvı çamaşır deterjanı kullanımı farklı mı? Sıvı çamaşır deterjanı nereye konur? Sıvı deterjan nasıl kullanılır, sıvı deterjan makinenin neresine konur bilmiyorum!
Ben makineye ne kadar deterjan konur bilmeden öyle nasılsa içinde diye çalıştırdım ama yıkar mı temizce yatak kılıflarını bilmiyorum artık. Siz nasıl kullanıyorsunuz, sıvı çamaşır deterjanı nasıl kullanılır?
Çamaşır makinesi sıvı deterjan aparatı gibi bir şey var mı? Sıvı deterjan aparatı diye bir şey duydum ama ne sıvı deterjan aparatı nasıl kullanılır ne de sıvı deterjan aparatı nasıl takılır falan bilmiyorum, bilen var mı? Bir aparat var içeri akmasın diye, onu kapatırsam makinenin içine akmaz deterjan ama su alırken açılıyor mu o kapak? Ne yapmalıyım, sıvı deterjan kullanımı konusunda yardımlarınıza şimdiden çok teşekkür ederim.sıvı deterjan kullanımı
Çamaşır makinesinde sıvı deterjan kullanımı nasıl yapılır?
Kapağı kullanarak miktarı ölçün ve daha sonra çoğu standart çamaşır makinesinde makine haznesine veya deterjan çekmecesinin ortasına dökün. Döktükten sonra elbiseleri ekleyebilirsin. Sıvı çamaşır deterjanı nasıl kullanılır sana küçük bir ipucu: çamaşırların üzerine toz veya sıvı deterjanı direkt koymayın, yoksa iyi temizlemiyor. :) Çamaşır makinesinde sıvı deterjan kullanımı makinenin deterjan gözüne ekleme yapılarak olur. Makineye ne kadar deterjan konur miktarına da dikkat etmek lazım elbette. Bu yazdığım normal çamaşır makinesinde olan kullanım. Bir de yüksek verimli çamaşır makineleri var. Onlardan da bahsedeyim.
Çamaşır Makinesinde Sıvı Deterjan Nasıl Kullanılır?
çamaşır makinesinde sıvı deterjan nasıl kullanılır?
Sıvı çamaşır deterjanı nasıl kullanılır, sıvı deterjan makinenin neresine konulur hemen özetleyeyim. Yüksek verimli çamaşır makinalarında sıvı çamaşır deterjanı nereye konur, sıvı çamaşır deterjanı kullanımı için deterjanı dağıtma çekmecesine veya tamburun içine yerleştirilen dozaj topuna dökün, elbiseleri makineye koyun ve makineyi çalıştırın.
Çamaşır Makinesi Sıvı Deterjan Aparatı Nasıl Kullanılır, Sıvı Deterjan Nereye Konur?
sıvı deterjan makinenın neresine konur?
Sıvı deterjan aparatı deterjanın direkt deterjan gözünden içeri akmasını önlemeye yarar. Yani su alırken o aparata su doluyor ve deterjanla beraber makinenin içine akıyor. Deterjanı kendimiz manuel olarak ekliyoruz aparatın içine. Sıvı deterjan aparatı nasıl kullanılır, sıvı deterjan aparatı nasıl takılır bilmiyorsanız çamaşır makinenizin kullanma kılavuzunu iyice incelemenizi öneririm. Perwoll sıvı deterjan nasıl kullanılır gibi sorular görüyorum. Ariel sıvı deterjan kullanımı, Alo sıvı deterjan kullanımı hepsi aynı açıkçası;
Lekenin üzerine az miktarda dökün ve birkaç dakika bekleyin.
Deterjan malzemesine hafifçe masaj yapın.
Çamaşırı normal deterjanınızla yıkamaya koyun.
Doğru sıvı deterjan kullanımı için ne çok fazla ne de çok az deterjan kullanmalısın.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim annem normal makine çalışırken koyuyor akan detarjan kıyafetlere bulaşıyor otomatık dökünce hemen