Burada bilen biri olamaz ama genede bir soralım belki bir becerikli çıkar 3 yıldır bu makineyi kullanıyorum OMO renkliler için kullandın en son bunları kullandım bir ölcek sıvı ilaç koyuyorum bir ölcek yumoş koyum kapatım pamuklular da 2 buçuk saat çalıştırdım sonra hızlı yıkamada 1 saat 40 derece de çalıştırdım tek tek digerlerini denedim 30 dakka 60 derece gibi fakat ne yapsam lekeler gitmiyor bir kaç yıkamada kıyafet eskiyor ve şöyle güzel kokmuyor sanki duru suyla yıkamış sıkmış gibi yastık yüzü baza carşafı zaten yeni almaktan usandım beyazlar zaten kırem oluyor şöyle ben beyaz cıkmıyır hiç onlar içinde ayrı toz aldım ne yaptıysam olmadı kadınlara soruyorum herkes farklı bişey söylüyor başkalarının kıyafeti ne güzel kokuyor bizimki hiç bişey kokmuyor ne yapmamız gerek makine vestel 9 kg kurutmalı
Çamaşır makinenin kazanı kirli. Çay bardağı kadar ya da bir su bardağı kadar limon tuzu çamaşır makinesinin kendi gözüne yarısını da içine atıp 90 derecelik sıcaklıkta iki buçuk saat yıkat boş çalıştıracaksın makinenin içine Biraz da sirke atarsan süper olur
Öncelikle sıvı deterjanı kesinlikle bırak ve toz deterjan kullan ve her yıkama da toz deterjan biraz da karbonat ekle, etkisi müthiş. Makinayı çok doldurma bu sefer üst üste olursa iyi karışmayabilir üst üste olduğu için. Makinayı tek program da kullan aynı çamaşırları farklı programlarda üst üste yıkama. Beyazlar en az 60 derece olsun. Renkliler ise 40 derece.
OMO renkliler ve beyazlar için aldım bugün karbonatta aldım 40 derecede ok beyazlar 60 90 arası tamam beyazlar için orada yazıyor beyazlar diye oda tamam renkli kıyafet için hangi program olacak ve dederjanları hangi bölüme koyacaz karbonatı nasıl kullanacam biri diyor suyu aldıktan sonra koy diyor ilk suda gider diyor başında bekliyecezmi bunun misal bugün perde yıkayacam hafif krem bu nasıl neyde yıkanır bir kere kıyadım perdeyi buruş buruş etti ütü bile acmadı suya soktum gene acmadı attım perdeyi kafam çok karıştı
Hepsini denedim diyorsun bizim yapabileceğimiz pek bişey yok gibi herkes güzel kokuyor bizimki kokmuyor diyosun ya sen alıştığın için kokuyu alamiyosun güzel dediklerinde kendi kokusunu alamıyordur dediğim gibi diğer ayarlarında hepsi denedim diyosun
Koku alma duygum çok küksek ilaç koymam da mı bir sıkıntı var biri diyor suyu aldıktan sonra koy dedi ama kafama yatmadı biri içine dök dedi genel kafama yatmadı boşuna mı koymuşlar bu ilaç haz nesini diyorum
Merhaba, iç çamaşırı harici 60 derecede yıkama bence çekme yapabilir çünkü 40 derece ideal. Sol tarafa 1 kapak deterjan koycaksın ortaya da 1 kapak yumuşatıcı. 1 saat de leke çıkarmak için az bir zaman sen onu 2 buçuk saat falan yap.
Bosch alalım bunu satım ben camaşırı olduğu gibi geri cılarıyor hatta kullanan birini bulayım da sorduğumuzda mal mal yüzümüze bakmasın bilen bir kadın bulamadım bunu kız kardeşimde kullandı evi dagıttıgımda versin 1 yıl kullandı memnundu konuşmadıgım için sormuyorum lenete