Zeytinyagi falan fayda etmiyor vazelin de keza öyle bunları diyen demesin. :((
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Eski ama temiz bir rimel fırçasıyla tatlı badem yağı sürebilirsin. Kesinlikle gözüne boca etme. Düzenli kullanırsan iki haftada kirpiklerinin çıktığını görebilirsin. Eğer kirpiklerinin uçlarından birazcık kesersende faydalı olur. Ben kendimde faydasını gördüm. 😊
Anladım :) tesekkur ederim.
Kirpik kesmeyi doğru bulmuyorum ben nedense.
Saçın kırıklarını almak gibi düşünebilirsin. Zaten çok çok ucunu keseceksin.
Peki azcık kesmeyi deneyelim bakalim 1 tanesinin ucundan denemek amaçlı :D
Dene de dikkatli ol makasın ucunu fazla kaçırma😊😄
Yok yok dikkatli olurum merak etme ;)
kirpik uçlarını azcık kes her gün çay demini pamuk yardımıyla yedir iyice. uyu. gündüzleri de vazelin sür. bol bol beslensin bunları uyguladığın zamanlarda maskara kullanmamaya çalış. 1-2 ayda kirpiklerin gürleşiyor. benim kirpiklerim ince ve uzunlardı. uçları sarımtırak old. için pek belirgin değildi ve çok çabuk dökülüyordu. kirpiklerim normalden daha uzun olmadı ama daha kalın ve belirginler. eskisi kadar çok dökülmüyorlar.
Çok teşekkür ederim :) ayni sorun bendede var kumral olduğum icin kirpiklerim pek belli olmuyor fazlada gür değiller. 👍👍
ben de kumralım. hele alt kirpiklerim öyle çok dökülüyorlardı ki hiç kirpik kalmıyordu. ben de o çok dökülenleri uzadıktan sonra bıyık makasıyla tek tek kestim :)
Kestinmi 😮 sonuc gurlestilermi?
Kalınlaştılar. Sadece e tabi o bile onları çok gösteriyor.
Anladim :) tesekkurler
Yazın ya da evden cikmdgn zamanda çok az kes blki olmayck şekilde bu gurlestirir bide badem yağını maskaranin içine beş altı damla damlat maskara hem kurumuo ama yedekte bir maskarn olsn bu gece gündelik hep bunu sur hem çok uzatıyor bir iki ayda hm sağlıklı oluyo dene😉😊
Tesekkur ederim :) kesmek cidden uzatiyor mu ua herkes oyle diyor 😮
Uzatma değilde gurlestrme diyebiliriz badem yagi uzatıyor bnce
Gürleştirmeside önemli aslında :) tesekkurler
Aktarlarda softem diye bir markanın kas ve kirpik için ayrı uçlu yağ karışımı satılıyor. Içinde badem yağı hint yağı tarzında yağlar var. Kirpik için olan üç rimel ucu gibi. Benim üçüncü günüm. Henüz bir şey yok çünkü çok erken.
Çok tesekkürler :)
Rica ederim
çoğaldı mı
Cevap
3Cevap
canım kaş için ynı şeyi diyemiycem ama kirpik için her şeyi denedim hin badem hindistan zeytinyağı argan vs. vs kesmeyi bile denedim normal boyu neyse o kadar uzuyor ve gürleşiyor ama kaşlar farklı
:/ yani bilemiyorum. Bende denedim has zeytinyagi getirttirdim sen dusun artik :D yok ise yaramadi belkide duzenli bir sekildr kullanmadigim icindir bilemiyorum.
şimdi şöyle ki kirpik boyun normalde neyse daha fazla uzamıyormuş ve gürleşme dedikleri de dökülenlerin yerine yeni kirpik çıkıyor ama aynı boy ve sadece dökülen yerlerden o yüzden bir fark oluşmuyor bilimsel bir araştırma bu
Anladım bunu bilmiyordum. 😕
Ben nanolash eyelash serum kullandim cok iyi ama turkiyede var mi bilmiyorum :) tipki sacimizin kiriklarini aldigimzi gibi kirpiklerinde ucundan kesmek uzamasına yardimci oluyor:)
Türkiyede olduğunu zannetmiyorum.
Varsada bilemem tabi sormak lazım.
Kirpiklerimi kesmeyi doğru bulmuyorum ya :)
Ben denedim kesmek cok iyi tabiki kokune vurma :) kirpiklerin ucunda ufacik beyaz bisey var onu kes işe yarıyor ama yinede sen bilirsin :)
Yani :/ bilemiyorum kararsiz kaldim. Cidden ise yariyormu az bir fark oluyorsa kesmeye değmez.
Koydugun fotodaki katinin kirpikleri senden azdir kat kat takma kirpik kulaniyolar onlar.
Ben koymadim resmi :) ks süper soru olarak secince kendi kendime resim koymuş yoksa sorunun aslında resim yoktu.
Yağ filan bahane. Rimel kullanmayacaksın anca toparlanır
Rimel kullanmiyorum zaten
O zaman kendi cinsi öyle anca ipek kirpik uygulaması yapabilirsin ama riskli
Yok ya oyle takintim yok o kadar :) sadece biraz daha uzun olsun istiyorum yaglarla felan idare edicez mecburen
Yağ kullanacaksan badem yağı kullan zeytin yağı uzatmaz ya da gürleştirmez
Peki ;)
Gece yatmadan önce kulak çubuğuyla kirpik diplerine badem yağı sür
Badem yağımı , hint yağımı daha iyi sence?
Badem yağı canım
Peki
fındık ve badem yağını karıştır özellikle fındık kaşa etkili kirpiğe de etki eder geceleri sür uyumadan önce
Tesekkurler :)
artık doktora gıtcem ya dokuluyor benımkılerde :( vazalın yag da kullandım hıc cogalmadı
Dökülmüyor Allahtan. :/ fazla rimel felan sürüyorsan ondan dökülüyor olabilir. Bir doktora gitmekte fayda var aynen.
zaytın yagı suruyorum kulak cugubuyla gelıryor hemn 3 4 tane kırpık
Anladım. :/ kesinlikle bir doktora git canım sen. Ne olur ne olmaz.
Eose kirpik serumu denemedim ama duydum
Yok ben onu iyice araştırdım. Pek memnun kalan yok. O yüzden alma taraftarı değilim.
Zeytinyagi denedim :) pek bir ise yaramadi Hint yagi ve badem yagi denicem inşAllah tesekkur ederim yinede yorumun icin.
Sagol canım :)
Argan yağı kullan ben faydasını gördüm
Cidden argan yağını ilk senden duyuyorum. :/
hint yagı ve kirpik uclarını az az kes
😮😮 kesemem ya uzamassa zaten kısa
sen bana guven uzar o uzar☺☺
Eminmisin ne zamana kadar uzuyor :D
takip et anlatyım ayrıntılarnı
:D gerek yok kardeşim kalsın o ayrıntıların sana
boş rimel kutusunun fırcasıyla gece yatmadan sür sabahları yıka ama gözüne kacırma kirpiklerini tamamen kesme ucundan biraz kes yeter farkedilmez bile 1 ayda sonuca ulasırsın ama hic atlatmadan yap 😝
Zaten :/ zeytinyagi icin oyle yapiyorum 😑 ama olmuyor gerci 2 hafta felan sürdüm onuda.
Hint yağı uzatıyorsa denemek lazım :) yok kesmeye gerek yok. Ona cesaret edemem tesekkurler :)
tkip etmeden aldı cevabı😇😇
:D biraz oyle oldu ama olsun. Siteden bir erkegi bile takip etmiyorum ya
hmm hı tımım😑
☺ malesef.
helal edyorum bilgilerimi ozman👍
:D haha Allah razı olsun.
Ayyyyy hhahahahha, bikere halamin kizina makyaj yapiyordum, senin kirpiklerin nekadar uzun ve güzel dedi nasil böyle uzun oldular benimkiler kisa kisa. Bende sakadan agzimi yamultarak ben kirpiklerimi kestim böyle uzadilar diye espiri yaptim, annam bir baktim aldi makasi kesti kirpikleri. O an ben sok oldum gülmekten ölebilirdim ama gülemedim bozulacak diye. Icimden eyvaaahhhh dedim napti lan bu 😂😂😂
Bana bu yorumunla o animi hatirlattin sagol valla 😂😘
Yau öpücük smiley elim degdi valla pardon. 🙄🙄🙄
sende sür hint yağı😂😂
Ben zaten 3 sene önce kullanmistim ama yarida biraktim iyi geliyor gercekten :-) yine baslicam.
ben kendim flan yapmadım haa birinden duydum ben flan sanmayın😂😂😂
@ŞekerliBöcek :D şu kirpik kesme olayını bende ciddiye almıştım bir aralar gaza gelip bende kesicektim :D sonra cesaret edemedim.
bence gaza gelmelisin😎
😮 olmazzz. Gelmemeliyim sonra kısacık kalırlar :(
gülün dikenine katlanacaksın😂yok öyle
:D yok kesmemm hayatta olmaz. Olmadı takma kirpik takarım ya sorun yok.
Çokta kısa değiller ayrıca 😀
kendin blirsin✋😎
Aynen. Teşekkurler 😊😊 yorumlarin icin tekrardan
nedemek efenim
Gözleri güzel kılan rengi değil şeklidir. :D bencemi şöyle yazıyım. Ben :) en azından gizli kullanıcı olarak kalmayım istedim. Ve iyi geceler.
anlamadım?
www.kizlarsoruyor.com/.../a74822-gozleri-guzel-kilan-rengi-degil-seklidir
Bu bencemi kasdetmiştim. Ordan kim olduğumu öğrenebilirsin benim yazmış olduğum bir bence. Her neyse :) anlatamadim ben pek.
vallaha anlamyom net yaz
Herneyse 👋 boşver.
*her neyse
ha o senmisin☺
Aynen. Bunu demeye getirmiştim. Neyse :) 👋👋
ahhahh sen iyi anlattında ben anlatamadım☺☺
Yeni üye isen siteye anlamaman biraz normal :)
Onun haricinde bende biraz saçma bir cümle kurmuşum. :/
yok ya 4 xperim tecrubem var yani☺☺
Peki bakalım :))
Tatlı badem yağı dene
:/ yaglarin kullanimi pek zor oluyor. Zeytinyagi ise yaramadi bende. Tatli badem yagi ise yarami dersin?
Yani genelde tatlı badem saçı kullanılır kaş kirpik için zeytinyağından ziyade
Anladim
Mavala kirpik serumu ama bir 100-120 lira vardır
Parasi hic sorun değil. Sadece kullandıktan sonra gözle görülür bir fark oluyormu bu önemli :/
Kullananlar baya memnun
Anladım. Yani eğer cidden ise yarıyorsa fiyatı gayet uygun. Tesekkurler
tatlı badem yağı çok iyi gelir.
Kirpiklerin nasıl kullandın mı yagları fayda ettiyse bende kullanıcam da
Rizinusoil
Nerde bulabiliriz Türkiyede var mı?
Türkcesi galiba Hintyagi birdakika bir bakayim
Hintyagiymis :-)
😊 evet oyleymis peki tesekkurler
Chemotherapie gören bir kac bayan denemisti kaslari dökülenler denedi kirpikleri, 4 hafta boyunca uyguladilar ve kaslar kirpikler cikti yeniden. bir dene bakalim bende denicem :-) kaslarim icin.
Valla zeytinyagi icin felanda ayni seyleri diyorlardi :( bir hevesle basladim oyle fazla gözle görülür bir uzama olmadı ne yazıkki. Bu seferde hint yağını deneyelim bakalım inşAllah işe yarar.
Her aksam yatmadan yapman lazim ama.. yüzünde makyaj olmamali.. 4 hafta boyunca hergün yapmadan basari elde edemezsin.
Genellikle gece yatarken sürüyorum sabahta yüzümü yıkayınca gidiyor zaten. :/ peki tesekkur ederim :))
Bende denicem :-) bikere denedim 2 hafta faydasini gördüm ama tembellik yaptim hergün hergün diye, yeniden baslicam bakalim sonucunu merak ediyorum yapip deneyelim ne olacak paylasirsan sevinirim sonucu 🌹
Bende öyle :) her zaman sürmek olmuyor ya unuturum ya da üşenirim.
Peki paylaşırım mutlaka 😊😊
Vicks
Dudak dolgunlastiricisi degilmi o
Ne kadar guzel :)
Peki tesekkur ederim
Umarim denicem ;)
La deneme kör olursun vicks göze sürülür mü mentollü o yanarsın
Badem yağı sarımsak
Sarımsak derken? Goze zarari olmazmi acaba sonucta hassas bir organimiz
Badem yağı kullan
👍👍
aglaa