Çok koyu değil açıkta değil kestane rengi saç uçlarım, açmadan cırt bir maviye ya da mora boyasam tutar mı sizce, pek açtırma taraftarı değilim? :/Koyu renk saçı açmadan boyamak
Koyu renk saçı açmadan boyamak etkili sonuç verir mi?
Koyu renk saçlara sahip olanların saç rengi için istedikleri tek şey saçlarını açmadan boyamak olabilir :) Saç açıcılardaki kimyasal maddeler ne yazık ki saçlara zarar veriyor. Saçların yapısını değiştiriyor, kurutuyor, kopmalara, yanmalara sebebiyet verebiliyor. Haliyle çok dikkatli olmak gerekiyor. Boya kullanımında genel olarak bu tür problemler yaşamıyor, dolayısıyla biz de saçlarımızı açmadan boyamak istiyoruz :)
Saç açmadan boya tutar mı?
Saç açmadan boya tutar mı?
Saçlarınızı açmadan boyanın tutup tutmayacağı var olan saç renginize ve istediğiniz saç rengine bağlıdır. Siyah gibi en koyu saç tonundan, platin gibi en açık saç rengine geçmek istiyorsanız açıcı olmadan yapmanız mümkün değildir. Ancak kahve rengi saçlarınızı açık kahveye, kestane rengine boyarsanız tutacaktır. Bunun için de kaliteli ve renk yoğunluğu iyi olan bir saç boyası gereklidir :)
Koyu kahve saçı açmadan boyamak için hangi renkler tercih edilmeli?
Koyu kahve saçı açmadan boyamak
Koyu kahve saçlarınızı açmadan boyamak için açık kahve, kızıl, açık kestane, kumral tonlarını tercih edebilirsiniz. Hepsi çok doğal sonuçlar verecek ve saçlarınıza tutacaktır. Kaliteli ve renk pigmentleri iyi olan bir saç boyası bulursanız işiniz daha çok kolaylaşacaktır.
Kestane, kahve gibi renklerden mavi, mor, kırmızı gibi marjinal renkleri elde etmek de oldukça zordur. Sadece boya kullanarak istediğiniz renk yoğunluğunu alamayabilirsiniz. Bu sebeple mavi, yeşil gibi renkler tercih etmek istiyorsanız, öncelikle saçlarınızın sarı olmasını sağlamanız gerekiyor.
Siyah saçı açmadan boyamak mümkün mü?
Siyah saçı açmadan boyamak
Siyah kuaförlerin bile açma konusunda tereddütle yaklaştığı saç renklerinden biridir. Özellikle siyah renk boya ise açması bile çok zordur. Bu sebeple sadece boya kullanarak siyah saçlardan farklı renklere geçiş yapmak mümkün değildir. İstediğiniz saç tonunu elde edebilmek için açıcı kullanmanız gerekmeketedir.
Saçları biraz koyu kahve olan kişiler saçını sarı yapmak istediği zaman. boyayi alıp boyayip geçemiyor. 2 ton bir açıklık olur. saçın yapısına göre değişirde. sende saçını açık bir renk istiyorsan acman lazım. Ama tabi riskli biraz. düz mavi boyarsan gene belli olur. ama boyadım renkle birebir aynı olmaz. koyu olur
Arkadaslar sacim kahverengi bide onceden akma siyah boya kalintilari var ama pek degil kahverengi genellikle sacim palette koyu sari boya aldim sacim hangi renk olur sacimin renfini acmayacagim?
şimdi bir beyaz kağıt (sarı saç oluyor) bir de siyah kağıt (koyu renk saç oluyor :D ) düşün, siyah kağıdın üzerine mor kalemle resim yapmak istiyorum görünür mü diyorum :D