benim saclarımda hic boya yok vehic bir zaman boyamadım saclarım kahverengi ama arada sarı sac telleri de var saclarımı acmadan bakır ren yapabilir miyim istedigim rengi resim olarak koyacagim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
benim saclarımda hic boya yok vehic bir zaman boyamadım saclarım kahverengi ama arada sarı sac telleri de var saclarımı acmadan bakır ren yapabilir miyim istedigim rengi resim olarak koyacagim

Saçınızın açılmadan bakır renk boyayı tutup tutmayacağı, saçınızın mevcut durumuna ve rengine bağlıdır. Genellikle, saçınızın rengi koyuysa, açmadan bakır renk boyayı tutması zor olabilir¹. Ancak, saçınızın rengi açıksa, bakır renk boya tutabilir¹.
Örneğin, Palette markasının 7-77 numaralı yoğun parlak bakır saç boyası, oldukça yoğun bir bakır saç rengi elde etmek için kullanılabilir². Bu boya, ilk iki yıkamadan sonra saç rengini tam olarak kutudaki renge döndürüyor².
Ancak, saçınızın mevcut durumunu ve hangi boyanın en uygun olacağını belirlemek için bir kuaför veya saç uzmanına danışmanız en iyisi olacaktır. Saçınızın sağlığı ve istediğiniz sonucu elde etmek için doğru ürünleri ve teknikleri kullanmak önemlidir.
Kaynak: Bing ile konuşma, 15.09.2023
Yapabilirsin boya tutar ama lütfen kutunun içinden çıkan açıcıları kullanma. İki kutu kullanacaksan bir şişesini muhakkak düşük volümlü al ve boyama işlemine saç uçlarından başla
Cevap
2Cevap
Turuyor beni. Sacım koyu kahve normalde ve tam bakır tuttu palettenin 7.77 ve 8.77 sini karıştırığ boyamıştım
Açıcı kullanmadan boya acıcısız boyadıgım halde bir kaç yıkamaya yengi acılıyor acıcı kullansan daha cabuk acılıe haberin Olsun
tutar
Dene 🫶
Hayır
Neden
Saçı açıp onun üstüne o rengi sürüyorlar başka türlü tutmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?