Bu gozenekler neden acildi arkadaslar bilen var mi? Veya iz mi bunlar? Kapanir mi? Ne yapmam lazim kucuk deliklerden bahsediyorum.

Gözenek olduğuna eminsen gözenek sıkılaştırıcı maskeler peelingler var öneririm. Ben de de o sorun vardı günlük cilt tipime göre (yağlı) temizleme jeli aldım, sıkılaştırıcı gözenek küçükten tonik ve yağsız nemlendirici aldım 2 3 hafta kadar gözle görülür değişim oldu. Erkek olmandan ötürü bunları yapman biraz saçma gelebilir ama çözüm bu ya da cildiyeciye gidip yüksek miktarda ücretli ürünleri kullanabilirsin.
gözenekten başka birşey olabilir mi yani?
Fotografta çok siyah gözüktüğü için siyah nokta olabilir mi diye düşündüm o yüzden sordum
Onlar zamanla siyah noktaya dönüşecek kötü bir durum sabah aksam buz bir iki tane buzu masajla yüzünde gezdir eriyip bitene kadar bir iki aya bayaga küçülüyor
siyah noktaya mı dönüşecek? olamaz olamaz kesinlikle olamaz:DD
buz meselesini biraz daha açabilir misin?
ergenlik çağımda benimde çıkmıştı, o açılan gözeneklerden sakal çıkıyo arkadaş kökleride yağ bağladığı için iğrenç oluyo. napalım bir süre idare edeceksin.
Ordan çıkan sakalları almak sıkıntı olur mu cımbızla?
Tamam teşekkür ederim
@Muhammeddr abi şimdi düzgünce bir yazın şunu onların içinde ne var, hiçbirşey çıkmıyor benimkilerde ne sakalı
tamam
Hocam ben daha 15yasindayim yüzüm gözeneklerle dolu zamanla geçiyormu yani bir büyük olduğun için sormak istedim teşekkürler
Küçülür ama kapanmaz maalesef bende de var asl8nda herkeste var olmayan cok az takma bu yüzden kafaya tak8lcak birşey değil
Cevap
2Cevap
onlar gözenek değil ki sivilce gözeneğin kapanmasını istiyorsan her akşam limon sür ve yastıkı kılıfını her gün değiş sabah ılık suyula yıka 1 haftada ciddi değişimi göreceksin
hepsı sıyah nokta gbı gozukuyor resımde
siyah nokta değil içleri boş
Cildiyeye görün kardeş
kapanır ama cildiyeye görünmen lazım
iyi fikir, görünürüm
Kıl dönmesi vardır.
yok ya değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar