AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
511Cevap
Ahaha bunlar altdan birşeyde giymemiş gibiler:D
gibisi fazla :)
düşünsene bunu türkiyede giyiyosun hep avuc var orda :O
avuç mu var :p avuçluyolar demk istedn galiba :)
Zerafet ve seksilikle hic bir alakasi yok bence
En alttaki resimde kiler çok hoş,
Hatta turunculusu harika
Allah akıl versin bakanadım bile
Frikik vermiyorlar mı acaba,
Frikik vermek için acıyolar zaten ayrıca orayı görme ihtimalini seviyoruz direk görmeyi değil o yüzden çekici değil.
yuh bir bunu yapmadıkları kalmıştı iğrenç ya
Bir orayı gostermemislerdi
Bence çıkartmışlar birde güzel dursa
nerelerini açacaklarını şaşırdılar yazık
Ha şeyini açmişin ha bunu giymişin bir farki yokki
kendilerine sorsan "iddiali"... igrenc be
Aynen fokunu çıkardılar resmen
Çok iğrenç duruyo bence
Midem bulanıyor görünce.
Beğeniyorum ama her elbisede güzel durmuyor.
sen giyermiydn böyle bişe
Guzel durdugu bir yer var mı
Gideceğin yere bağlı giyeceğin şey.
parti, davetlerde olur diyosun
@manyakhipopotam evet olur. Kasıklarım güzel nasılsa. Güzel de durur. Kışın bile olur. Zaten olyı güzellik açınsından değil kasık gösterme açısından sorguluyoduk. Salt estetik ne ki...
:) :D
kasıkların güzel hmmm :) kışın nasıl olsun böyle şey giyilirmi hiç soğukta. vücuduna güveniyon , cesursun belli ki
@manyakhipopotam o derece göstemeye meraklıyım güzel elbiseymiş falan diye değil göstereyim yeter ki kışın bile olur.
manyaksın :D pis teşhirci.
@manyakhipopotam teşhir olmak istemezsen olmazsın. Dolayısıyla ben de teşhirci olmam.
ama bu teşhircilik. göstermeye meraklıyım diyosun ;)
@manyakhipopotam daha başka bir şey demiyorum. Bu kadar meyillisin ki seninle dalga geçtiğimi bile farketmemişsin...
Buraya yorumumu yazarken estetik olarak değerlendirdiğim için beğeniyorum yazdım. Sen giyer miydin yazan sensin. o yorumundan beri dalga geçiyorum. Artık açıklatmak zorunda bırakıyosun insana. Estetik kitabı tavsiye edebilirim. Sanatsal anlamda estetiğin ne olduğu insanda ne duygu hissettirdiği ve zevk duygusundan farkı. bu son dediğim senin teşhir dediğin şey oluyor... bence biraz kitap oku.
yazdım ne var o yorumdan giyebilrsin anlamıda çıkar hanfendi iyi bok ediyon o zaman aferin anlamadımsa sanane snn ayıbın sna zevk verdimse ne mutlu bana hiçde açıklama yap demiyom sana küçük kafanla büyük laflar etmeye çalşma batıksın sen al oku o kitabı kafan için al bide :) kişisel gelişim kitapları al mesela psikolojik de al kasık güzeli. hayır o olmuyor . hepimiz okuyalım sende bende oldumu eylülekim :):) kendi basitliğini örtüp karşıdakine cahil diyen aptal
@manyakhipopotam sjsjsjsj :D buradaki çoğu kişi aynı senin gibi o kadar dolusun ki burdaki diğer yorumları bile okuyup hepsine cevap vermişsin gören de senin sorun sanır... Eğer kendini kabullenememekle ilgili problemin varsa kliniğime beklerim. Adanadayım. başka bir ildeysen tanıdıklarımı tavsiye edebilirim
bitiyorum sizin gbilere :):) üste çıkan zavallılar. gider yarın bir gün oranı buranı açarsın bura gelip aaa dalgaydı yaz
@manyakhipopotam farkında mısın üste çıkmak için çabalayan da sensin. Senin gibi saflar dolu zaten. Neyse daha fazla uğraşmayacağım siz kendinizle yeterince uğraşıyorsunuzdur :D bb
biraz da ergen gibi yazayim dedim bb ancak böyle anlaşılır sizinle
@manyakhipopotam anlaşıldı ki çok zoruna gitmiş dalga geçmem. o kişin yazdığı yorum güzel durduğu bir yer var mıydı. senin ki ise gayet trollenmeye müsait 30 yaş üstü yazılarla zevk alan kadın tavlamayı düşünen adam tiplemsi gibiydi ben de dalga geçtim. yediremediğini biliyorum kendine. Ama bu böyle lütsen burda erkek arayan kadınlarla konuş :D
@Yoldangecenbiri0 bir tanesi vardı link atayım. çok fazla dekolte olmayıp sadece kasık olunca güzel gözüküyor
@Yoldangecenbiri0 onedio.com/.../gogus-bacak-falan-hepsini-yalan-edecek-yeni-bir-trend-kasik-dekoltesi-729859 7. sırada olan Kendall Jenner ın elbisesi mesela
@manyakhipopotam bak canım senin gibiler aldatır ve benim gibi kadınların peşinde koşar.
madem düzgündü yorumu zamanında niye cevap vermedin yavşağa dalga geçmekten kafan basmadımı bunu :D senin kadar salak kız var mı burda
@manyakhipopotam senin ağzından cevap vereyim yaww he he
:D niye atayım mesaj. sebep. lan saf ne diyosn sne ya ne ye bakıp yazcam ne yazdığının farkındamısın
@manyakhipopotam ben karışmasam bile kendi kendini trollüyosun :D
günün eğlencesi bu :D. canım doktor ve yavşağı
işine gelmedimi yaw he :) bir onu yazmadım orda kör benim ağzımdan cevap veremezsin boş kafa. desene verecek cevabım yok
erkekler aldatıyo bunu acısını sağda solda çıkaran doktor parçası hanfendi :):) Allah akıl fikir versin
hala konuşyo ne geveze bişe bu ya ::) şu yazdığı kadar işiyle ilgilense prof du şimdiye
hala sıvıyağım diyor :) prim yapma çabaları. yazzzık
Ya rüzgar eser ise bütün mal ortada :D
yok artık :D :D bu nedir yahu :D
Bu dekolte değil. Teşhircilik, kadın bedeni üzerinden prim yapma. Pazarlama.. Ne dersen de. Ama saçma sapan dekolte isimleri koymayın şunlara.
harika bir tarz olmuş
kendine güvenen hatun profili
www.imgim.com/...de41fef269ee0d70682a59a7261a4.jpg
iğrenç ya
Neresi iğrenç hatun
Gayet tarz olmuş
çiplakik ne zamandir kendine guvenmek oldu? Hayvanlar da çiplak, bu ozguvenle alakali degil terbiye ve iffetle alakali. Tamamen anormal bir sey, artik dunyanin çivisi koptu sionistlerin sayesinde o ayri, ama kesinlikle insanliktan uzak , ilk çag da ki medeniyetsiz insanlara benziyor.
@Felicityy kesinlikle haklısın sonuna kadar bunlar tarz derler edebesizliğe
İkinci fotoda arkadaki keremcem degil mi ya shhxhx
türk zaten o kız 😂😂😂
Oo ben baya geri kalmisim shbzbz turkiyenin bu kiyafete hazir olabilcegini dusunmemistim
öncesinde rahattık, şimdi hazırız :) bu modacılarda kadınların donlarından ufak ufak açıyorlar, sezdirmeden yakında bızırlarının üstünde sadece bir yaprak kalıp onada moda derlerse şaşma :)
erkek olarak bile beğenmedim
Çıplaklık moda olacak yakında
aman Allah korusun
Bencede tövbe
cok igrenc bir görüntüü
onlar icin kotu diyil
Zam Dekoltesi de mi cikmis vayy zamina koyayimm
😂😂😂😂
bu dünya bitmiş
bu dekolte olayi gittikçe kötüye gidiyor
İğrenç. Gerçekten suyunu cıkardilar.
Keske türklerde yapsa kanks
yapan var
Ya bu ne iğrençlik anasını satiyim midem bulandı
Erkeklere daha çok yakışır :P
allah muhafaza😂😂
Offf yaaa paylaşmayın böyle şeyler dokunuyor bana fenalaştım yine 😞
Tam bir saçmalık ve gereksizlik.
Aynen 👍
Yani çok aşırı dekolteye karşıyım. Ama güzel görünmediğini iddia edemem güzel görünüyo.
Igrenc duruyo be dekolteden sogudum
Hangi dekolte , yukarıdakileri dekolteden sayıyorsanız insanlıktan sogurum gerçekten..
@GüvensizimHemdeÇok cidden buna dekoltemi denir. itici
Haklısın kanki uyma sen bunlara boşver.
@GüvensizimHemdeÇok yok be delimisin ne uycam
Deliyim evet, uyma uyma sen resim çizmeye devam et :)
güzel aslında ferah ferah
İtici duruyor hemde baya
çok kötü, iğrenç şahsen ben giymem
Dekolte dediğin kadına bir hoşluk seksilik katar bu iğrençlik katmış
Ac göster abi bu ne böyle
abi çıkarın tamamen de rahatlatın mk bu nedir ya
Giyinmeyin daha iyi. Boşa para.
Herkesin giyiniş tarzı farklıdır. Tutup ta çarşaflıya peçeliye kapanmanın suyunu çıkarmışlar desek olay çıkartırlar.
çarşaflı da seni tahrik ederk para kazanıo mu
Yoo irite ederek beni kadınlardan tiksindiriyor. Burası afganistan arabistan değil.
Burası türkiye kızım eşeğe bile tecavüz ediyorlar ;)
bu yüzden çarşaf giyiyolar zaten bak ne güzel demişsin
Evet sonra gazi antepte kendilerini patlatıyorlar. Vücuduna güvenen giyiyor ;) bu bir. ikincisi türkiyede böyle şeyler giymezler sizin gibi dar görüşlüler olduğu için. Ne halt yerseniz yiyin. Benim gözümde açık kız kapalı kızın önündedir.
onlarda senin gibilerin gözünde 1 adım geri kalmak için yapıyorlar emin ol sen kendinle çelişiyorun diyorsun ki herke istediğini giyer çarşaflıya bombacı ithafında bulunuyorsun o yüzden seninle tartışılmıo bile
Canlı bomba arıyorlardı onlar da zaten
ya kes yobazlıkta boğulmuş aydın müsveddesi yürü hadi
Ekmek alirken bile kimsenin dokunmadiklarindan olsun diye arka rafdakilerden almak isterler insanlar ekmeği herkesin görüp ellediği vücut mu yoksa kimsenin dokunmadigi görmedigi mi daha değerli
Iğrenç duruyor ya. Mide de kalmamis bunlarda.
Yaaa dekolteninde boku çıktı bu ne çok iticii
Sevmiyorum. Cok iggrencc...
iğrenç ötesi duruyor !
İyice sapıttılar yani aç hepsini göster aynı şey😤
Çok kotu bu nu kim tasarlamış ya
Bu ne be ilk defa goruyorum boyle bir seyi 😂😂
Tek diyebileceğim İĞRENÇ ÖTESİ
Hiç hoş gözükmüyor ya
Ahlak seviyesi diye bir şey kalmamış ya 😮
Tek kelime ile "iğrenç".
cok kotu duruyor cidden
Tek etkilendiğim dekolte türü, yırtmaçlı.
Rüzgar için dua erkekler görüyorum bu karelerde :D
güzel değil kötü duruyor
Yuh ya iyce sictilar modaniza ben...
Yakında g*t dekoltesi de çıkıcak durun bekleyin..
millete sokak ortasında tecavüz ettirecekler.
28 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!