+1 yılHer yeni bir moda akımı çıktığında sonrası ne olacak diye merak ediyordum ki ağzımı açık bırakan akım;
Kasık Dekoltesi
Tam olarak ilk kimin başlattığı bilinmiyor ama Venedik ve Cannes Film Festivali'nde iyice popülerliğe kavuştu kasık dekoltesi. Bella Hadid, Kendall Jenner, Selena Gomez, Irina Shayk, Rita Ora, Kim Kardashian gibi ünlü isimler bu dekolteyi hemen uygulayanlardan oldu :)

Dünyaca tanınan ünlü kadınlar bu dekolteyi sergilemek için can atarken Türk ünlülerden bu cesareti gösteren olmadı :D Şahsi görüşüme gelirsek, bence aşırı bir dekolte. Gizem her zaman daha fazla merak uyandırır :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kusmamak için kendimle savaşıyorum. Moda adı altında çırılçıplak gezmeleri yakındır, çok acınası. Onları kıyafet diye hazırlayanın ve moda diye giyenin aklına şaşarım, fındık beyinli olduklarını afişe eden insancıklar...
62 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklisin
- +1 yıl
Dünya kadar ma'lın olacagına , finduk gada beynin olsun diye diye bunlar geldi başımıza.
+1 yılSuyunu çıkardılar, kaynata kaynata bitirdiler kalmadı su felan valla. Bu nedir ya.. moda diye mahrem diye bir şey bırakmadılar etrafta..
63 Yorumla- +1 yıl
moda diye arsızlığı yerleştiriyorlar
- +1 yıl
Aynen öyle..
İğrenç
Kadın dediğin kapalı olur sadece eşine gösterir mahremini bu ne
Biri göbeğini açar
biri tüm fiziğini belli eden şey giyer
biri göğsün önce üstünü sonra ortasını sonra dışını açar kimisi ucunuda açar
Diğeri baldırını açar biri gotunu açar
şimdi kasık kalmıştı oda oldu
bune cidden bune kapri giye erkeklere söverlerdi millet neresini açar oldu cidden sonumuz iyi değil52 Yorumla- +1 yıl
bu yol yol değil
+1 yılAbartılı. Bir adım ötesi tamamen çıplaklık. Bu kadarı gerçekten gereksiz. Fakat onlar ayrı bir dünyada yaşadıkları için kendilerine normal geliyor. Kısaca biz ayrı dünyaların insanlarıyız...
40 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 756 cevap paylaştı.
+1 yıl50 seneye kalmaz bu kadınlar bunun 2 katı çıplaklaşır bu kadınlar. Bu yazı da burada kalsın ileride haklıymışsın dersiniz 😄
51 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
508Cevap
+1 yılKızların açık saçık giyinme isteği, abazaların istekleriyle yarışır türden, kasıkmış göğüsmüş popoymuş bacakmış hiç bir farkı yok, sonuçta açık giyiniyosun edep ahlak yok çoğu kızda ille'de erkeklere gösterme hevesi, Allah'ın sizi bu şekilde nefsinizle sınıyor olmasıdır, güya kızlarla rekabet ediyorsunuz bizde bunu yiyoruz tabi azdık demiyonuz da karakteriniz batsın
51 Yorumla- +1 yıl
haklısın bazıları öyle
+1 yılBazıları ne varki bunda altı üstü defile demiş. Ben kendi kız kardeşimin öyle bir defileye çıkmasını istemiyorsam başkasının da çıkmasını istemem. Bu tarz absürt defileler, erkeklerin kadınlara cinsel bir meta olarak görmesine neden olmaktan başka birşeye yaramıyor.
42 Yorumla- +1 yıl
aynen sonra neden kadınlara sadcee bir seks objesi diye bakılır kavgaları açma bakmasınlar
- +1 yıl
Kesinlikle
arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama bunlar moda deyip yavaş yavaş soyunuyorlar. ilk çağda çıplak gezen insanlardan sonra kıyafet bulunup günden güne kıyafet çeşidi arttırıldı ve günümüze doğru o kadar çok seçenek yapılmışken onca kıyafetten sonra tekrar ilk zamanlara doğru sürüklenişin sebebini almıyor şu aklım. biri şunlara dekoltesiz kıyafet yapıldığını hatırlatsın
31 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle moda diye bizim salak kızlar da her şeyi giyiyor ya bir bak yakışıyor mu yakışmasını geçtim geçtim bir edeplenin be
+1 yıl101 Yorumla- +1 yıl
ommon tönrom bu nedir pazarlama reklamı
+1 yılKasık dekoltesi mi yoksa af edersiniz *m dekoltesi mi? Bu nedir yahu. Ben milletin cinsel organını görmek istemiyorum.
71 Yorumla- +1 yıl
aynen 2. dediğin
- Moda & Stil konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılYakında tam tersi giyinecekler o bölgeler açık diğer yerler kapalı olacak sanırım şu kiyamet kopsa da artık daha fazla pislesmese şu dünya
82 Yorumla- +1 yıl
aynı kanaatteyim
- +1 yıl
Aynı düşüncemde insanların olmasi güzel 😌
Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. bunlar nasıl foto : D yiğidin malı meydanda olur olayını çok benimsemişler. ahlak dısı bu şekil giyinmeler
61 Yorumla- +1 yıl
bayaga farklı yorumlamış arkadaşlar
Bari bikini izlerini yok etseydiler
Ucuz buldum, kadın bedeni gittikçe ucuzlaşıyor zaten...71 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılBu kaşarların zaten orada boy gösterisi yapma amacı var. Bir nevi pazarlanıyorlar en büyük fuhuş orada ve birbiriyle yarış halindeler o yüzden nereleri açarlarsa kârdır kendilerince
51 Yorumla- +1 yıl
aynn
boncuğunu göstermeye meraklı ne çok kadın varmış diyorum he bir de ayrıca dünya kadar malın olacagına fındık kadar mmm olsun lafını söylemeden geçemiciiim
33 Yorumla- +1 yıl
ahahaha😂😂😂
- +1 yıl
fındık kadar mmm olsun ne demek anladımda :D @lotuus
- +1 yıl
:) :) :) güzel yaklaşım, tebrikler...
+1 yılYakinda vajina dekoltesi yapacaklar. Pantolonlarin ağları olmayacak :d
61 Yorumla- +1 yıl
ayyy aynen allah korusun ya
+1 yılİsteyen istediği gibi giyinir size ne bundan? Bu kıyafetler de sokakta giyilmez zaten defilelerde giyilir. Bu kadar önyargılı olmayın. Kapanıp da türlü haltı yiyenler de var, kasığını gösterip namusunu koruyanlar da.
11 Yorumla- +1 yıl
evet gösterip vermiolarmış onlarda hı hı
+1 yılSaçma bir giyim tarzı, orda gidip dikkat çekmek için yapılıyor bunlar. Gelende şu ergen, leş mainstream zihniyete hitap etmeye çalışan Kardashian türevleri ve pop şarkıcıları giyiniyor.
Aşağıdaki resimde p*rno yıldızları ile Dünya'ya malolmuş 'sanatçı' kadınların ödül töreni giysileri var.
https://i.imgur.com/eoXJqJB.jpg40 Yorumla
+1 yılBuradan gidip soluğu yatakta +18 dakikalarda kaybedecekmişte fazla vakit kaybetmeyip önüne engel çıkmasın diye şöyle bir kumaş sarkıtmış gibi duruyor
21 Yorumla- +1 yıl
aynen hazırda bekliy o... u
+1 yılNe bileyim yani, ne diyeceksin, ne diyeceğine, diyip diyemeyeceğine, hiç bişeyine, deye ne div div igg, kimse kimseye dinler, ne bişey anlatabilirsin, ne dinleyen olur 😂
23 Yorumla- +1 yıl
Dagdan kestim kereste , gel bize bağzı bağzı. Alakaya maydonoz bu ne güzel lacivert.
- +1 yıl
😂😂😂😂 ahahah kelimeler kifayetsiz kadınlar kıyafetsiz
- +1 yıl
😀😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah erkeklere kapanma sınırı olarak diz kapağı ve göbek vermiş erkekler ise tamamen kapatıyorlar, kadınlarla ise sadece yüz açık olacak şekilde sinir koymuş kadınlar ise bütün vücudu açıyorlar. Acaba erkeklere verilen sinir kadınlar da olsa hiç birşey giymezler. EsFeleSen sekilin
83 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Cilekaski teşekkürler
- +1 yıl
Sanırım kullarının sapık olduğunu biliyor ve kullar kabul ediyor. Neyseki ben sapık değilim :D
+1 yılAslında direk soyunucaklar ama dünya buna hazır değil alıştırıyolar. Adem Havva da ağaç yaptağından sonra kıyafete döndük şimdi tekrar sar başa ;)
31 Yorumla- +1 yıl
başa sarmadan kıyamet gelcek
paris hilton'un fotoğrafında photoshop var sanki. ikinci fotoğraf eski onu görmüştüm. son fotoğrafta pembeli kız bir taraftan açıp diğer taraftan kapatıyor sanki :D :D :D
19 Yorumla- +1 yıl
Aynen elinde olsa iki taraftan acicak ama...😀
- +1 yıl
Sibel meric de aynisini yapmis
- +1 yıl
Gercekten igrencler
- +1 yıl
Ben yargiliyorum valla sonucta ozel değil halka acik 😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler neredeyse ceket ustune ceket giyicek ama kadinlar gun gectikce neredeyse artik donsuz cirilciplak gezecek.. Bence bu modaya kadinlarin bir el atmasi lazim birileri kadinlari surekli acma ugrasinda cunku...
70 Yorumla
+1 yılEskiden yokluktan giyinemezdi insanlar. Bunlar zenginlik ten ciplak geziyorlar. Allah Allah. Akıl sır etmiyor bu insanlara
22 Yorumla- +1 yıl
para insanları bozmuş😂😂😂😂
- +1 yıl
Para bir beni bozmaz:)
+1 yılKim demiş avrupa insanı medeni
Medeniyet açmaksa bedeni
Hayvanlar bunlardan daha medeni91 Yorumla- +1 yıl
süper cevap hll :)
Biraz daha açsalar üstündekilere gerek kalmayacak hayır çirkin de görünüyor bilmiyorum hoşlanan var mı
21 Yorumla- +1 yıl
var valla yorumlara bakılırsa
Moda & Stil konusunda 599 cevap paylaştı. Yakına meme kuku serbest. Diğer yerler tesettür olacak eminim. Bunlar kadar ezik, kendini beğendirmr çabasında sal ak görmedim
21 Yorumla- +1 yıl
bn de
+1 yılİğrenç ötesi bu ne marjinallik mi moda mı ıçayım içine afedersin de
31 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılo görsellerin birinde bir kadın gördüm o şekilde giyinmiş kadın cinsel organın jiletlemiş onlar sert sert çıkmış almamış da üzerini pudra ve fondötenle kapatıp o dekolteyi vermişti bunlar bir de ünlü olacak bir lazer epilasyon ağda yapamamış pislikten başka bir şey değil madem göze hoş gelmek istiyorsun orayı açıyorsun oranı da temizleyeceksin açmak marifet değil o. m herkeste var o kasık herkeste var önemli olan temiz olmak
10 YorumlaBence bu dekolte değil bildiğin kendini sergileme. Dekoltenin hepsi kendini sergilemek amaçlıdır. Dekolte diye bir şey yok. Teşircilik mi derler artık yoksa başka bir şey mi bilemem
11 Yorumla- +1 yıl
aynen bir nevi pazarlama
+1 yılHayvana donusmek icin elinden geleni yapiyorlar. evet yakinda ustu ciplak moda olacak sokakta ustu ciplak insanlar normalmisx gibi gezecek. nereye gidiyor bu gidisat
22 Yorumla- +1 yıl
yavaş yavaş alıştırıyorlar ilerde garipsemeyelim diye Allah sonumuzu hayretsin
- +1 yıl
Resmen cinsel organi acik ya ordakilerde foto cekme yarisinda biri cikip seni ta ya altina bir don giyemiyonmu diyemiyor. karisinca ozgurlume mudahale. peki benim cocugumun psikolojisini bozma gayretini kimden aliyorsun
EDEP YA HU DEMEK İSTİYORUM kendilerine saygıları kalmamış
21 Yorumla- +1 yıl
edepten ne anlar bu gavurlar
- Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılbir bikini bölgesindeki kıllarını görmemiştik tam oldu! :)
21 Yorumla- +1 yıl
gözün aydın 😂😂😂😂
Bokunu cikarmislar... kadini seks objesi olarak gosterip feminen harekete en cok zarar veren bunlar aslinda...
21 Yorumla- +1 yıl
Allah islah etsin artik bir sey diyemiyorum
+1 yılyoh artık hamına ne meraklı bu insanlar bir yanını açmaya
21 Yorumla- +1 yıl
aynen valla
suyu çıkmaz yeğen suyu çıkmaz
millet bu kadar saf ve eğitimli cahil oldukça bu adetlerin suyu çıkmaz
herkes bu ünlülerin yaptıklarını yapmak için sıraya giriyor şimdilik soğuk bakanlar da bu tiplere hayran olduğundan ileride benzer şekilde giyinecekler
bir tarafta sapıklıklarını gizleyip modern takılan erkekler
diğer taraftan teşhirciliğe bayılan kızlar
ne mükemmel ikili ama
hiç suyu çıkar mı soruyorum00 YorumlaOnlar için normal bu ne zamandan beri var görmediğimiz için sorun yok aman bizde de eksik kalsın bunu da yapmasınlar zaten bizimkiler geçenler de instagrsm da gördüm Melisa Şenolsun bie tane galaya gitmiş bir tane elbise giynmis diyecem ama diyemiyorum o da bayağı abartmış
00 Yorumla
+1 yılValla ben kasık dekoltesini ilk senden duydum ve gördüm akşam akşam...
bence gilginç bir noktaya dikkat etmişsin ben bir erkek olarak bu fotoları daha önce görmedim. ama paris hilton yüz güzelliği olarak on numara onu demeden geçemiyecem.
bu arada pis sapıksın sen ya kasık dekoltesi ne ya :PPP01 Yorumla- +1 yıl
adı bu ne diyeyim
+1 yılKasık frikiği seksi değil. Başlamadan bitsin de gözlerimiz yanmasın.
130 Yorumla
+1 yılAhh hemcinslerim bari siz yapmayın, bu tarz elbise bulabilseniz alabilseniz yadabir defileye katılsanız kaçınız "ben giymem kasık dekoltesi var" deyi giymeyeceksiniz? Namus öncelikle beyinde değil mi? Şu sitedeabuk sabuk pozlar verip nasılım diye soranlar, bacaklarını göğüslerini çekip atanlar... Kendinizi boşuna kandırmayın artık inanmıyor kimse size.
11 Yorumla- +1 yıl
evet giymeyeceğim bu ne kadınlığı düşüren saçma dekolteler sonra neden kladınlar sadece seks objesi
ben bunda kasıklı bir hareket düşünüyorum hocam. kusura bakmada bu bariz kırmızı kart!..
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılOha artık. Göğüs bitti bacak bitti sırt bitti şimdi de apış arası dekoltesi mi çıktı? Apış aranızı da gösterin yakında çıplaklar kampına gitmiş gibi dolanacaksınız.
30 Yorumla
+1 yılbu medenıyet degıl ıyıcene sapıklasmıs mıllet er edep kalkmıs ıns bızım mıllet ozenmez
31 Yorumla- +1 yıl
amin bazı modacılar özenirse devamı gelir Allah korusun
+1 yılDekolte bakış açısı gerektiren ve vücudu farklı bir forma büründüren bir tür ilüzyon gibidir. Dünyaca ünlü modacıların yaptığı şeye bokunu çıkartmak demek bir bakış açısı evet ama sığ bir yorum. Bronzlaşmış tendeki bikini izi ile bu dekoltede, bedenin dekoltesi cesurca sergilenirken dikkat çekici bikini izi ile bir zıtlık oluşturuluyor. Bu zıtlık da dekolteye bir amaç sunuyor. -Göstermekten çekinmeyin.
10 YorumlaDünyanın çivisi çıktı bu kadarda olmaz ya nasıl insanlarsınız siz bu devran böyle dönmez kıyamet yakındır
90 Yorumla
+1 yılİşte özendiginiz avrupa 3 seneicinde bizim kızlarda böyle giyinir laik ve özgür ülkeyizya zaten taytta moda icine camaşır giymeyeni de gördüm..
41 Yorumla- +1 yıl
aman Allah saçma insanlardan korusun gözlerimizi
Moda denilen şey yavaş yavaş çıplaklığı getirmeye devam ediyor.
60 Yorumla
+1 yılÇok iğrenç duruyo gerçekten ilk fotoğrafta paris hilton u görünce hiç şaşırmadım zaten :D
11 Yorumla- +1 yıl
dimi
Erkekler açısından gayet güzel bir görüntü bence bütün ünlülerden bekliyoruz 😂
12 Yorumla- +1 yıl
tabi ya
+1 yılSaat farkını belirten bir dekolte çeşidi olabilir.
P. M (Post Meridiem - Öğleden Sonra) A. M.(Ante Meridiem - Öğleden Önce) gibi...
:D
Bunlar, insanları dejenere etmek için yapılan şeyler.
Günlük hayatta uygulanacağını sanmıyorum.10 YorumlaGiyen kisinin tercihi bizi ilgilendiren bir durum yok.
12 Yorumla- +1 yıl
bunlar ünlü her yerde varlar görmek zorunda mıyım yahu
+1 yılilk defa duydum ve gördüm. Bu akım Türkiye'ye gelirse sıçtık.
11 Yorumla- +1 yıl
Aman Allah korusun
İğrenç yaar edep kalmamış. Her şey meydanda olmamalı ya açıklık kötü bir şey. :(
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bu kadar acik olmamali artik insanlar ne yapacaklarini sasiriyorlar
Off bu ne çok itici ya. Her şeyin b*kunu çıkarmasalar olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen ya
Kasık modasi nedir? Bu nasil bir igrenclik. Gizem her zaman her ölcude iyidir. Merak edilcek bir taraf kalmamis yani. Dekolteninde bir adabi var. Suyunu cikarmislar...
31 Yorumla- +1 yıl
Merak hakkında ki düşünceler çok doğru...
+1 yılbu kadar da olmaz ya bu dekolte değil bildiğin rüküşlük yani bu kadar da abartılır mı bir kadının zarifliği güzelliği nerde kaldı yapmayın şöyle şeyler ya
21 Yorumla- +1 yıl
Olmaz. deme yakında vajina dekoltesi bile çıkar, o zamanda kıllı mi daha iyi yoksa kılsız mi tartışması baslar
+1 yıldünya teknoloji olarak ilerlerken insanlar inatla cahiliye devrine doğru hızla koşuyor. Romalı kadınlar bile daha edepli giyinirdi. Retro budur. nEYİN KAFASI BU
20 YorumlaKasık dekoltesi miymiş bu, kuşun kanadı gözüküyor itici bayağı :D :D Kadınlarda bu modelin öncüsü olacak kişiler cidden, Paris Hilton ablamız başta olmak üzere :D
20 YorumlaKeske biraz da beyin dekolteleri olsa da beyinlerinin oldugunu bilebilsek, gorebilsek
31 Yorumla- +1 yıl
ahaah aynen iyidi bu
Kötü görünüyor meme ve bacak dekoltesinden şaşmamak lazım : )
70 Yorumlanefret ediyorum Allah ıslah etsin resmen sapiklik lut kavminden fırlamış gibiler
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle cengel ile o bolgelerinden asilsinlar
+1 yılBu nedir kime hizmet. Bize sapık diyen kızlar bunu yorumlamalı bence
11 Yorumla- +1 yıl
bence de
İğrenç bir şey. Genel olarak dekolteye karşıyım ama bu bildiğin iğrençlik. Güzelliği şehvet kullanarak önemsizleştirme çabası.
30 Yorumla
+1 yılDekolteli giyinenlerin cinsellikle öne çıkmaya çalıştığını düşünüyorum..
33 Yorumla- +1 yıl
cinsellikle öne çıkmak kötü mü?
- +1 yıl
@HolyHimeros Evet başka yollar varken cinselliği seçmesini doğru bulmuyorum bana göre itici bana cinsellikle öne çıkmaya çalışan benden önce kim bilir kaç kişi için cinsellikle öne çıktığı belli olmaz..
- +1 yıl
bence özgüven eksiliği bana bakın egom okşansın zaten başka bir şeyim yok bari burdan kazanayım diyorlar
- Devamını Gör (914)
28 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar