AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
511Cevap
çüşşşşşşşşş bu nedir abi , seneye vajin dudaklarının yanına şekil yapıp ortasını açık bırakıp yeni moda derler
abi Dünya nere gidiyo bu fotolar ne hala şoktayım
Dunyanin nereye gittigi kimler tarafindan yonetildigine bagli : https://www.youtube.com/watch?v=7FuhH_aIDTc
@Felicityy seni daha önce de gördüm ne istiyorsun benden . senin benden ne istediğin umrumda değil ama benim senden isteğim ; benden uzak dur. rica kabul etmiyorsan emrediyorum ; karşıma bir daha çıkma
Ne saçmaliyorsun sen ya? Video gonderdim nasiplen diye sordun soruya , kim oldugunu bilmiyorum daha once de konustugumuzu sanmiyorum , karistiyorsun baska biriyle.
@Felicityy ben emin değilsem kimseye itham da bulunmam. bida karşılaşmamak dileğiyle iyi geceler
https://i.hizliresim.com/1NgkoN.jpg
iyide hatirlamamam normal ben konusmak derken mesajla filan dedim yani tanisiyoruz anlaminda, ama burda sadece basit bir yorum var. Ve seninle tarismamisiz bile, neyin kafasini yasiyorsun merak ettim. XD :D haha
*tartismamisiz
@Felicityy :D çattık . bak hatun bende diyorum ki altıma yorum atma uzak dur . neyini anlamıyosun
abi neden bana hiç normali denk gelmiyo , herkes mi kırmış :>) neyse soranı da daha fazla bildirimlerimizle rahatsız etmiyelim . YAZMA
Asil ben hep normal olmayanlara çatiyorum, m*nyakmisin nesin durduk yere neyin kafasini yasiyorsun? Daha once bir irtibatimiz veya tartismamiz bile yok, senin sorunun ne benle?
Güzelde durmuyoki ya özellikle bu kadınlarında o kısımları çirkinmiş yani moda uğruna durduk yere çirkin biyerlerini gösterdiler ben mükkemmel sanıyodum paris hiltonu
türkiyede sakın gözünüzü seveyim kasığınızı seviyorsanız :) :)
Hiç halden anlamıyorsunuz pişik yapmasın diye bunlar püfür püfür oh
Ancak kırmızı halı üzerinde görebiliriz😊 Öyle de olsun zaten saçma bişey
Çok saçma ya
yakında tv deki moda programlarında da görürsek şaşmam
Aynen yakında türkiyedede moda olur
Siyah elbisenin tasarımı gerçekten daha iyi olabilirdi kasığı ve ğöğsü biraz daha usturuplu olsaydı. Geri kalan iğrenç. Elbise dediğin kadını masum ve çekici göstermeli. Anlatamıyorum şu modacilara.
Eskiden bir kadının küçücük bir yerinden teni gözüksün diye çaba sarf edilirdi, şimdi ise teninden küçük bir parça görmek için parmak kımıldatmaya gerek kalmamış... Bencede gerek yok, istesekte istemesekte görüyoruz :)
Boku çıkmış tabiri caizse...
aynen valla
Bu yorumuma hak veren çıkmaz diye düşünüyodum :)
Rezillik diz boyu Allah belanizi verzin gavur soyu !!
aminn
ben hafif dekolteyi seviyiorum yani kasık dekoltesi hiç seksi durmuyor insanlar orayı görme ihtimalini seviyor görmeyi değil
teşhircilikten başka birşey değil sadece moda diye ad koymuşlar
Teşhirden farkı yok bence. Tepeden tırnağa kapanmayı da yanlış buluyorum teşhircilik yapmayı da. Dozunu kaçırmamak gerek hiçbir şeyin.
İnsanlar kendi vücutlarını diledikleri gibi kullanma hakkına sahiptir. İster saklar ister teşhir eder.
Bana göre iki meme arsı ve kolduk dekoltesi ile kasık dekoltesi arasında -çekicilik anlamında- bir fark yoktur.
Önemli olan insanın kendini özgür hissetmesi ve başkalarının bu özgürlüğe saygı göstermesidir.
katılmıyorum çünkü 1 -2 kişi görmüyor int. deki çoğu kişi görüyor önemli olan özgürlük ise beni bakış özgürlüğümü kısıtlamıslar
Birinin özgürlüğünün başladığı yerde birinin özgürlüğü son bulur. Bu tipler yüzünden kızlarını okula göndermeyenler var. Okul ortamı çok kötü zaten. Hamile kalanlar, elletenler. 4 yıl lise okudum bunları görmekle geçti zamanım.
Hakkaten estetik değilmiş. Ben bile yeni gördüm ahahaha...
Cidden saçma. Dekoltenin bir alımı olur. Bu abartılı bir giysi olmuş...
Bence çok itici hayır kardeşim açmak istediğin belli yani aç da sen de kurtul biz de kurtulalım bu ne böyle ucundan ucundan göstermek yakışıyo mu sana hiç?
her insan giyim tercihleri konusunda ozgurdur ama bu tarz giyimi turkiyedeki insanlarin kaldirabilicegini dusunmuyorum cogu kalpten gider :D
Kesin tecavüz eder hayvanlar sonra giymeseydi diye kendilerinde hak bulurlar...
Bunların bacakları gibi etli olmadığında ve bir parça daha kapalı olduğunda güzel görünebiliyor bence.
-Gecen bol olsun.-
iki parca bezle ortmeye ne gerek varki onu da ortadan kaldırsınlar. Bu haberi ilk gördüğüm de bune yooooooh a... k.. diyesim geldi :D
Dedin zaten yakisiyormu sana annen boylemi oretti
yok böyle öğretmedi sonradan oldum
Şu parisin kilotsuz oluşunu ilan edişinden bıktım artık yaa.. karının vajinasını görmeyen yoktur herhalde
Videosu var cok guzel kivrak
ona külot nasıl giymişler acaba çok merak ettim o da mı yok yoksa?
iğrenç buldum
yok be ne külodu
Evet kilot yok giyemez orda ates var yakar kilodu
Berbat bir görüntü. Bu kadar da abartmak olmaz ya. İç çamaşırıyla çıksınlar dışarı, bu kadar yadırganmayacağı ve daha iyi görüneceği kesin.
göstereceksen ya tam göster ya da heç gösterme çeyrek kokoreç gibi kenarından gösterilen mıncık ne işe yarar ne zevk giderir
Dekolte karşıtı bir insan değilim hatta bazı dekolteler yerinde olduğu sürece çok hoş bir görüntü kazandırıyor, ama bu gerçekten kötü yahu hiç estetik bir görünüm değil
İğrenç aklıma şey geldi hani eski yıllarda erkekler önlerini kaparlarmis ya bir de arkalarını falan o geldi aklıma anlatamadım ama :D
hatırlayamadım ama anladım dediğini :) :D. afrikadakiler gbi
bunu bu ülkede giyecek kadın yoktur cavur ülkelerinde belki..
ünlülerden giyen var da etrafımızda olmaz inş.
eğer giyerse heryerde giyemez böyle etrafta salon delikanlıları falan vardır.. hatta onlara bile karar tutumaz..
İkinci resimdeki kadın bizim ülkeden
kim ki
ebru şancı
ebru şallı gibi ben ilk senden duyuyorum ve baya cesaretliymiş.. bu güne kadar hiç bir transparana yanlış birşeyim olmadı ama görünce inan bende tahrik oluyorum..
yavaş yavaş açılıyor bir 20 sene sonra onuda kullanmıcak kimse herkes açık saçık olcak
20 fazla bile
Yakinda dekolte diye bisey kalmicak ciplak gezicekler bu nedir ya igrenc . Yanıcak bunlar yanıcak 😎
aynen
Demek ki zekasıyla dikkat çekemiyorsa açarak çekmeye çalışıyor
aynen aynen dogru tespit
bir orası vardı zaten açmadıkları onuda yapıyolar şimdi.
İnsanlık gelişirken kadın neden ısrarla ilkelleşiyor anlamıyorum.
Bu işin sonu incir yaprağı benden söylemesi
Ondan bile kucugunu giyecekler bence
@61Yıldızz61 erik yaprağımı 😂
@selcukbey yok yok çimen giyecekler heralde :-P
@61Yıldızz61 🙈🙈🙈töbe :)))
kadınlıgın yüz karası.
mahrem diye bişey kalmıcak yakında
saçmalık
daha fazla konuşulma gündem yaratma ve kendini pazarlamanın yeni yolu..
kesinlikle
sırt ya da göğüs dekoltesi gibi alımlı dursa sesimi çıkarmam da, bu hali iticilikten başka bir şey değil
Ya az gozukcekmi diye gozumu oraya kilitlerim
kimse begenmesede herkes bakıyor inceliyor insanlara farklı geliyor belkide ve resimlerdeki tüm şahıslar amaçlarına ulaşıyor iğreti damgasina ragmen
Ya en olgun mantikli yorum bu
Ya acmayi seviyosa karışmayacaksin da... ama estetik bir guzelligi de yok ki bunun ya çok iğreti bir görüntü
Hmm
@Ali6333 bence öyle
Şimdiye kadarki en saçma trend. Açık kıyafet beni ilgilendirmez, yakışıyosa sorun yok ama bu gerçekten fazla, hiç göze hitap etmiyo
Yuh be. Bunlar level atladıkça bizimkiler de özenip bir üst seviyeye çıkıyorlar benmim canımı sıkan o oluyor.
bunu yapmayı mı düşünüyorsun katıldıgın davet ya da herneyse orda seni en az 10 kişi alır altına soylim
Bunlardan iyi amvar memuru pardon ambar memuru olur.!.
Dipnot: Doğrusunun ANBAR olduğunu ben de biliyorum.!.
Böyle moda mı olur Allahınızı severseniz dekolte olur sırt veya göğüs dekoltesi ama bunlar bildiğin seks objesi gibi gösteriyorlar kendilerini, yazık.
düşünülecek birşey yok, ahlaksızlık ve yakında bizim insanımıza da sıçrayacak.
Korkarım erkekler e atlamaz bu akım. Bu dekolte değil. Hayvanların kuyrukları ile örtündükleri kadar
vermediğimiz bir bu dekolte kalmıştı hadi hayırlısı
Artik dekolte diye bir sey de kalmiyacak heryerini acacaklar
İğrenç şeyleri gözükecek zaten gozukenler de var da sen koymamissin
soru kalksın istemedim :)
Hemen şikayet ediyorlar soruları gıcıklar
aynen bu modlar yok mu
Tamamen açsalar bundan daha az dikkat çekici olurdu.
Vah yavrum ahh kuzum kasik dekoltesi birakcam die kotu yola mi dusecektin ah yavrum ahh ahaa
Acaba güzel göründüklerini mi zannediyorlar? Aksine terzinin kumaşı yetmemiş gibi duruyor. Zavallıca.
Çok çirkin bir görüntü ılduğunu düşünüyorum ama onların tercihi bir şey demek bana düşmez
baya abartmışlar lakin sadece kasık değil gögüs dekolteleri de o derece abartılı
Az daha açsa kukuyu göreceğiz göğüste dekolte iyi de kasıkta olmaz itici
Göğüs, bel dekoltesi dozunda olduğunda çekici duruyor evet ama bu nedir yahu 😂 Bence hiç estetik durmuyor.
bir rüzgar esse tamam, her şey meydanda. bu ne ya! bunun bile dekoltesi var!
Haha
Harbiden berbat gorunuyor ya estetik degil hic.
Onlar icin farketmiyor ki. oyle de gösteriyorlar boyle de
Ne kadar igrenc.. Ve ayip..
Hani gosterirken utanmiyorlar mi diyecegim ama bu sekilde giyen zaten utanmaz.
Her an firikik verebilirler 😂😂😂 sevgilileri bu kıyafetoeri giymelerine nasıl izin veriyolar anlamadm
Kasık kapalı Kalmalı bence. Çünkü insan bir utanır resmen ortada bir rüzgar esse töbe 😂😂
götü yiyen kadın gelsin böyle yanımda bacak bacak üstüne atıp otursun, aralayıp içine girmezsem adam değilim.
Degilsin zaten
@küçüksanatkar buna göre mi yargılıyorsun :D abartının hat safhasına çıkacak, ve o yukarıda yazdıklarımı yapacak göz dağı verecek. demek istediğimi anlamamışsın be güzelim
Yakinda hic bisey giymiycekler tamam olacak onlarda rahatliycak bizde
Yürüyen cinsellikti onlar adeta. Banane der geçerim 😌
Lan ya yakında anüs dekoltesi çıkarsa şaşırmam, ne bu kasik masil. isi, dile düz vajina dekoltesi deyin bari, haa kıllı mi kılsız mi daha iyi olur sıra ona gelecek, yuhhhh kıyamete az kaldığına inandım artık
28 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!