Yüzüme fondeton vs hic birşey sürmüyorum göz makyajı yapmıyorum. resimdeki gibi sadece kırmızı Ruj sürüyorum dudaklar on planda oluyor sizce nasıl bir görüntü?
Makyajsız sade bir yüzde kırmızı ruj nasıldır? Fotoğraflı?
Hiç sürme derim alay etmiyorum siz kızlar bu kadar önemsiyorsunuz ama erkeklerde bu kadar önemseyen yok şahsen ben hiç sevmiyorum doğallık daha güzel erkekler pastel boya yok badana yapmış diye alay ediyor aksine
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Iyi de her yerim boyalı değil ki sıfır makyaj sadece kırmızı bir Ruj bu kadar
doğallık nedir ya bir kız yüzüne estetik yapmamışsa zaten doğaldır makyaj bunu değiştirmez. bir kadın kendini iyi hissetmek için makyaj yapıyorsa bunda sorun yoktur bizim doğallık dediğimiz şey davranış. siz çok yanlış anlamışsınız bunu
Mücevher gibi gözlerin ve beyaz tenin varsa olur yoksa kötü duruyor
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gözlerim ela , ten rengimsarımsı buğday. Bununla ne alaksi var ki dudaklar Güzelse yakışıyor mesela ince durakta kırmızı Ruj kötü duruyor dudakla alakali
Kesin sen öylesin ondan diyosun :D ince dudakta da bana göre kötü dolgun şekli güzel dudak hakkını veriyor sonuçta dudaga suruyosun ayrıca Adriana Lima esmer ve kırmızı Ruj çok yakışıyor çünkü dudakları güzel instagramda
Yoo benim dudaklarım da dolgun internete yaz araştır biraz görürsün kırmızı halı törenlerinde dudağı ince de olsa kırmızı ruj sürüp yakıştıran çok insan var
En İyi Cevaplar