Güzellik & Bakım Esmer tene kırmızı ruj nasıl olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Olmaz mı Esmer tene kırmızı ruj nasıl olur? Cevapla Ruj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bblodreina22 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bende esmerim ve her kırmızı yakismiyo cidden çok cirtlak duruyo bordo çok yakışıyor ve sonunda kendime göre bir kırmızı ruj buldum pastel 36 sana da öneririm 0 0 Yorumla
linaadeu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yakışanı gördüm ama bir kişi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Esmerlere hangi renk gider sence Yorumla
Zeeynnozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Çok iyi durur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Borda nasıl olur aşk Yorumla Zeeynnozyn +1 yıl Güzell Yorumla Soran +1 yıl Sağol canım Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. güzel olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende esmerim ve her kırmızı yakismiyo cidden çok cirtlak duruyo bordo çok yakışıyor ve sonunda kendime göre bir kırmızı ruj buldum pastel 36 sana da öneririm
Yakışanı gördüm ama bir kişi
Esmerlere hangi renk gider sence
Kırmızı her tene yakışıyor
Çok iyi durur
Borda nasıl olur aşk
Güzell
Sağol canım
güzel olur
İyi olur
Bordo nasıl olur
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!