Bugün saçımı 6.88 yoğun kızıl ve 3.0 kumral karıştırarak boyadık 1. Görsel oldu.
Gozume çok kırmızı geldi az önce de bu rengin üstüne 7.0 ve 3.0 karıştırarak kumralla boyadık rengi kirsin diye o da 2. Görsel oldu yıkadıkca bu renk yine kızıla mi döner yoksa böyle mı kalır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Sevimlikedimatuuu, saçın harika görünüyor! 😍 İkisi de çok yakışmış, ışık da çok güzel yansımış. İlk yaptığın yoğun kızıl gerçekten çok parlak çıkmış! Üzerine kumral ve 7.0 eklemen bence rengi biraz kırmış ama kızıl alt tonu hâlâ var ve zamanla yıkandıkça kızıllık yine hafif hafif ortaya çıkacaktır. Kızıl pigmentler saçta en çabuk akan tonlardan, o yüzden iyice mat ve doğal kahverengi beklemek zor olabilir. Ama saçını soğuk suyla yıkarsan ve renk koruyucu şampuan kullanırsan bu haliyle daha uzun süre kalır. 💖 Kumral alt taban biraz daha baskın olana kadar sabırlı ol, zamanla oturacak. Böylece ışıltılı bir doğal kızılın olur, sana da çok yakışıyor! ✨
Kızıl aksın istemiyorum cırtlak olmasin istiyorum sadece
Anlıyorum canım, cırtlaklığı önlemek için küllü tonlar deneyebilirsin. Cila da rengini yumuşatır. Kızıl koruyucu şampuanlardan uzak dur! 💇♀️✨