Kadınlarda yüz güzelliği mi daha önemlidir fizik mi genşleer?
Karmaşıklaşmaktayımdaben
Karmaşıklaşmaktayımdaben
değerli dost çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır klişeleri yapmayacağım:)
insanlar ne hikmetse önce yüze baktıktan sonra :) fiziki kıvrımlarına bakıyorlar
mesela erkek olduğum halde kız arkadaşlarım popomu beğenirler
hımm demekki herşey evrensel:)
kimse simetrik olmayan bir yüz ile kontraplak gibi düm düz bir popo kimsenin görsel ilgisini
çekmiyor :)
ve ardından ise mantık zeka kişiliği mesleği gelirsede bu sıralama büyük oranda ilk başta
değindiğim maddeler ile ilintilidir
mesela saç ektirip dişlerimi toplatırsam manyak bi piyasa yapacağımın farkındaysamda
koyverdim gidiyor valla beğenen böyle beğensin tın yani :))
allahıma çok şükür ediyorum en az 10 yıl genç görünüyorum saç sorunum ve dişlerimi eh işte onlar haricinde seviyorum kendimi yaff:)
teşekkür
emin olun yazdıklarım tamamen gerçektir
:)
şuan virgin radiyordaki şarkıyı sana hediye ediyorum:)
şuan virgin radiyor türkiyede çalan çok hoş bi parça vardı :))
:)) olsun canın saolsun arkadaşım
bulursam link atarım:)
beğenmenize sevindim:)
Yuz guzellıgı, yanı gozlerının guzellıgı. Gozlerınde ısık bırkere olucak. Ayrıcada her sabah uyandıgın zaman en dogal halı ıle bıle baktıgında yuzunde tebessum yaratacak guzellıge sahıp olmalı ınsanın esı. :)
Önce fizige bakarlar sonra yüz güzelligine sonra da davranışlarına. Kimse kendini kandırmasın bence.
aslında ikiside önemli ama en çok yüz önemli bence fizik her türlü düzeltilir diyet, spor.
Cevap
13Cevap
Bütün olarak bakmak lazım.
Tıpkı müzik gibi.Bir sürü etmen biraraya geliyor ve ruhu okşuyor..Bi ritim yakalamak gerek yani :)
harikasın yorumuna imzamı atıyorum:)
resimlerine baktım...dikkatime çarpan en önemli eksiklik gülüşünün içten olmaması :) sıcak bir gülümseme yetecektir ritmi yakalamak adına :)
peki. :)
teşekkürler nuyu.
ben yüz güzelliğine önem veririm. bütüm sevgililerim de böyle olmuştur, fizik daha sonra
yüz güzelliği..mantıken düşünürsek vucut güzelliğini bir şekilde sağlaya bilir sanki :)
Yüz güzelliğide önemli ama fizik güzelliği erkekte direk cinsel isteği tetikler yüzü güzel ama çuval gibi popsu göbeği olan kız görünce ben direk iptal bütün heves gider
üstü kaval altı şişane olmamalı,ikiside önemli.hayırdır nereme estetik yaptırayım dıye mı dusunuyorsun?
yüz güzelliği,en önemliside içi temiz olcak dürüst olcak
Yüzmü fizikmi içini dışını karıştırmayın onu sormadılar sanki evlenilicek kızı tarıf ediyosun
İlk bakışta yüz ardından fizik tanıdıkça da ruhsal güzelliği
amaca göre değişir bu sorunun cevabı ama bence yüz güzelliğidir..
bence ikisinin sentezi :)
hmmmm
eeeee
hımmmm
fizik önce :)
kalp temizliğine bakarım
farkılı olan sensin bence
yüz güzelliği tabikiiii
Farketmez önemli olan akciğer güzelliği :)
ikisi de.
Yuz.
Ceker
Yüz güzelliği bence
yok be :) güldürme beni :D
el
ikiside
fizik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar