Koltuk altı terlediği zaman çok itici bir görüntü meydana geliyor biliyorsunuz. Islanıyor koltuk altı. Peki bu ıslaklığı engellemek için ne yapmamız lazım bilen var mı?

koltuk altının terlemesi seni sağlıklı birey yapar eğer çok rahatsız isen oraya botoks yaptır terlemez ömür boyu ama yaşlandığında gelecek hastalıklarını sigorta karşılamaz
Driclor kullan. ise yarar
Yer kokusu değil ama terlemenin islakligindan kurtulmak için diyorum ben.
aynen onun icin dedim ben de
Baktım şimdi netten gerçekten faydasını görenler var büyüksün çok teşekkür ederim :)
rica ederim.. :D
@asliiümit eczanede varmış 35 tl cik
@asliiümit kesin çözüm internetten baktım ben şu küçük emrah abla sağolsun :)
Tabiki devamli kullanmasi gerekecek. Yoksa baska turlu hic bisekilde kokunden halledemez bu sorunu
Amrahzade bu dedigin şey kaşıntı yapıyor mu var mı öyle bişey?
Ben kullanmadim gerci kuzenimdi kullannan. Kendisi asiri terliyordu. Ona coook yardimci oldu. Ilk 2gun kasinti olabilir onda olmustu. Sora alisiyor. Bitince yenisini alana kadar 4 gun gecti ve o 4gun boyunca kullanamasa bile hic terlemedi
Kaşıntı oluyorsa sıkıntı ya :(
Olmasi normal ama sonucta terlemeyi onluyor. Bu herhangi bir deodorant degil. Dene istersen yine de
Driclor al tamamen kesiyor
Kullanım şeklini okudum da akşam sürün sabah duş al demiş öyle mi kullanılıyor yoksa sabah normal diğer roll on gibi mi sürülüyor?
akşam sürüp uyuyosun sabah o bölgeyi yıkıyosun, ama bazen acayip kaşıntı yapıyor söyleyeyim
Yan kaşıntı yaparsa büyük sıkıntı kardeş kanatirim ben.
Yapıyor valla hocam, dayanamayıp gidip hemen yıkadığım zamanlar oldu, zaten uzun vadeli kullanamadım %80'i duruyordur, ben 45 liraya aldım bu arada eczaneden aşağıda 35 demişler
Bende eczacı arkadaşa sordum o da 45 dedi de ama cidden kaşıntı yapıyorsa almam ben.
yapıyor ama her zaman değil işte bazen yapıyor
O zaman yıkanıp sürmek lazım terin üstüne sürünce belki kasiniyordur
ben akşamları spora gidiyodum sonrasında duş alıp gece yatmadan sürüyodum bunu, terin üstüne sürmekle alakası yok yani
Cevap
0Cevap
roll on kullan
ter bezini mer bezini aldırma sakın
ne gibi kötü sonuçlar doğuracağını kimse bilemez
Kokusu için koltukaltı nemliyken karbonat sürünce çok işe yarıyo ama terlemeyi önleme bence çünkü çok zararlı diye biliyorum
Koltuk altı pedleri var. Yapıştırıyorsun teri çekiyor ter görünmüyor
Cok sıcklrda etkilümi bilmiyrm ama arkafslrm pudra sürüyrlrdı hani su bebek popolrna sürülenler var ya onlr
Kolunu havaya kaldırmayacaksın
Düz mantığına kurban olayım penguen yürüyüşü de yapak mı tam olsun 😂😂
Kılları kökünden aldırınca ve deodorant sürünce bişey kalmıyo istesen de terlemiyosun
Koltuk altındaki ter bezlerini aldır.
Botoxka engelleyebılırsın baska türlü zor
antiperspirant deodorant.
Deodorant kullanabilirsin
büyük sorun
İşte bu sorunla nasıl baş edebiliriz pratik bir çözümü yok mu koltuk altı pedi kullanmak dışında
driclor diye bişey duymuştum fazla bilgi sahibi değilim ama bir araştır istersen
Pudralı deodorant kullan
Eczanede olan bitkisel rulonlar
Koltuk altı pedler var
Deotak 👍🏻
Pudralı deodorant
Gül suyu harika
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar