Merhabalar hacimlendirici saç köpüğü kullanmayı düşünüyorum fakat çok bilgisizim bayan ve bay arkadaşlardan yardım istiyorum Şu an elimde 2 tane saç köpüğü var saçlarım çok hacimsiz bende hacimlendirici saç köpüğü aldım toni&guy volume mousse saç köpüğü ve Nivea hacimlendirici saç köpüğü var hafif nemli saça kullanıcam fakat sorunum şu gün sonu saçlarımı yıkamak zorundamıyım bazı forumlarda yıkamasan sorun olmuyo diğer gün daha güzel oluyo diyolar bazıları yıka saça çok zarar verir bazılarıda besler diyor bayan arkadaşlar bunun aslı nedir gün soyu saçları yıkamasam 1 gün daha fazladan dursa saçlara zararı olurmu elimde bulunan ürünler şunlar
İlk ürünü yıllardır kullanıyorum saç diplerine sürmez isen çok zararı olmuyor fakat saç diplerine uygularsan saçların dökülür, kurur ve canlılığını yitirir her gün kullanma mutlaka ara ver ve fırsatını bulduğunda saçlarını sadece su ile bile yıkasan zararlarını asgariye indirmiş olursun soruların varsa alayım :)
Evet aynen öyle daha hafiftir yudum ayçiçek yağı kadar hafif :D :D Gün sonu yıkanması imkanın varsa evet imkanın yoksa 1-2 gün saçta durması sorun yaratmaz benim 5 gün yıkamadığım olurdu fakat çok büyük sıkıntı yarattığını görmedim :)
En İyi Cevaplar