Ağda sarkma yapıyormuş bu yüzden cımbızla alıyorum e tabi çok uğraştırıyor. İp i beceremiyorum cımbızla bir farkı var mı?
Jilet
Cımbız
İp
Ağda
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Jiletle almanı kesinlikle tavsiye etmiyorum eğer jiletle alırsan her jilet vurduğunda dudak üstü bölgesi siyahlasır ve aldığın tüy her aldığında siyahlaşır ve kalınlaşır sakala dönüşür örnek vermek gerekirse erkeklerdeki gibi olur. Cımbızlada almanı önermiyorum ben yüzümde denemeden önce koltuk altıma denedim hem sivilce çıktı hem o bölge siyahlastı ve tüyler kıla dönüştü ağda hakkında kesin bişey söyleyemem bir kac kuaföre danışabilirsin ağda markalarını sorabilirsin hangisi iyi diye. Bana sorarsan en iyisi ip ve epilasyon. bir kaç güzellik salonuna sor sormandan zarar gelmez. Her kadının sorunu belkide yapacağın bir şey senin yapmaman gereken bişey unutma yüzdeki tüy alma işinin geri telafisi yok iyi düşün ;)
En iyisi iptir diğerlerinden daha sağlıklı cımbız ve jileti sakın yapma. Ip kolay kuaförden öğrenebilirsin.
şu cimbiz diyen erkekleri merak etmişimdir :D özel yerleri de ağda mı ne
Ağda sarkma yapar. İp ya da cımbızla al.
Cevap
9Cevap
jilet harun abiye çevirir
cımbız kıl köklerini sertleştirir
ağda sivilce yapar, kabartır
en temizi ip valla
öyle bir sıkıntım yok ama bence lazer yaptırmalısın. ağda sarkma yapıomuş normalde
Üst dudak tüyleri demene gerek yok kibar olma direkt bıyıklarınızı nelerle alıyorsunuz diye sor orda tüy değil bıyık çıkar ilk alıştan sonra :D
Dudağımın üstünde tüy cıkmıyor
Bilmem benim yok
Yaş 13 14 olunca
Hayır yaşım 19 da neden atarlandın ki?
Üf he 19 muş. Angelina Jolie de dahil dudak üstünde çıkar. Yaşın 13 14 kaçak üye oluyosunuz siteye biz anlamıyoruz sanki
Güzel arkadaşım beni tanıyan tanıyor sitede zaten yaşım küçük olsa anlaşılır ve gereken yapılırdı. Görüşlerimi okuyabilirsin diğer sorularda özellikle siyasi sorularda. O tip görüşleri küçük bir çocuk yazamaz. Çıkmıyor işte ne yapayım jilet sürüp zorla mı çıkartayım. Kıl tüy muhabbeti yapıyoruz burda tövbe ya😂😂
Valla ben de anlamadım neden bu kadar büyüdü olay 😂 Çoğu kadın da çıkıyor ama. Benim de kaşlarım uzuyor çıkıyor ama bıyık çıkmıyor neden bu kadar üstüme gelindi bilmiyorum😂
İyi tamam
Cımbız kırar ip en iyisi
Biyiklarinizi demek zormu 😊
Tüy tüy olduğu için bıyık sayılmaz
Hı evet pala bıyıklarımızı alıyoruz
Emrin olur. Siz kıllu göbekli gezin
CımbıZla alırsan tüyler bile siyah çıkmaya başlar
Ustura ile traş oluyorum
Bende kıl var :/ ksjsjs
jilett :D
Ağda ile.
Jilet