Bilmiyorum bu tarz gözlüğü takan pek görmedim ama bana göre fazla hoş gelmiyor , siyah + mavi kombinasyonu daha iyi bana göre :D klasik renkler işte :D
Renkli istemiyorum. Bir süre sonra lense geçmeyi düşünüyorum. Hani siyah çerçeveye göz alıştı ya , çevrenin gözü. Gözlüksüz görünce ilginç görüyorlar. Bu yüzden bu gözlüğü alayım dedim. Bu gözlükten sonra da lens yaparım diye düşündüm :/
Kullanılmaya kullanılır fakat ben kemik çerçeve seviyorum ve kullanıyorum. Kendim de denemiştim bunlar o kadar guzel değil. Ben bunu kendi gözlüğüme alternatif olarak alabilirim sadece. Fakat sana yakışırsa alabilirsin. Duruşu kişiden kişiye değişir
Ben de eskiden siyah kemik çerçeve kullanıyordum (kırmadan önce). Yenisini almaya gittiğimde gözlükçüdeki kadın dedi ki siyah ve kemik kullanıyorsan hem yüz hatların daha sert ve keskin olur hem de seni daha küçük gösterir demişti. Ben de onun tavsiyeleri eşliğinde şu gözlüğün mor rengini aldım ; https://i.hizliresim.com/E36JA9.jpg
Daha denemedim işte. Çevçevesiz gözlükleri de sevmiyorum. Ama çerçevesiz de olmak zorunda. Çünkü çerçeve beni küçük gösteriyor. şu an tek çarem bu gözlük :D
Hiç sorma ya doktor dediki burnunun ucunda yakın olarak kullanıcaksın, bende bazen alışkın olmadığımdan uzağada bakıyorum arada uzağıda bozmasak iyidir...:(
Ha sen yakını göremiyorsun tabii :D:DD Ben uzağı göremeyince tüm gözlüklülerin uzağı göremediğini düşündüm ehehe :D Halbuki de dedin yani kitap okurkenn diye :D
Önceden kullandığım için. burnumda biraz iz bırakmıştı :) 3 ay gözlükten uzak durdum resmen o iz geçsin diye :D öyle yorar. sarışın mısın? Bilmem bakıyım :D
baktım.. değilmişsin. gözlüklü bir fotoğrafını şaapsan ona göre bir karar versek :D
Gözlüklü fotoğraf çekinmem ki :D Şuanki gözlüğüm de burnuma iz yapıyor. İz sorun değil. Alışverişlerde liseliler tarafından kesiliyorum. Artık alnıma ' üniversiteli ' yazdıracğım ya da gözlüğü değiştireceğim 😂😂
gözlüğü değiştirmeyi planlıyorsan daha çok şu alt tarafında misina olan yarı çerçeveli gözlüklerden almanı tavsiye ederim. çok kibar ve hafif oluyolar. :) Hem isina kopsa bile kolay tamir ediliyor. daha ince vs vs.. :D bence yüzüne de çok yakışır :)
Onunki Harry Potter gözlüğü gibi olan. Onun ilk gözlüğü kemik çerçeveydi. Benim gözlerim bozulunca ben de ondan almıştım. Şimdi kızda Harry Potter'dan var. Ben gidip yuvarlak alamam yani ::D
En İyi Cevaplar